29

Тодор

преди 5 години

И какво като ремонта продължава. Така беше и за "Дондуков" и какво стана след 5 пъти преремонтиране за година и нещо откакто са го пуснали, тези от които са шофьори са наясно какво стана, паветата вече са почти толкова зле, колкото бяха и преди ремонта.

28

Анонимен

преди 5 години

Стига глупости,оставете хората да работят! Вашето сдруженийце и вестниче никой нормален човек не взима под внимание!

27

Епохален провал

преди 5 години

Наблюдавам поставянето на декоративни плочки в няколко града у нас. Калдъръмените улици в Трявна и Копривщица са по-равни. И по-здрави. Самоуките майстори са сътворили шедьоври, а днешните и *** за прасе не могат да сковат! Но са дипломирани!

26

Анонимен

преди 5 години

настилката въобще не е нивелирана,а релсите са с по пръст ръжда...не знам какво си мислят от общината....това,ако е ремонт...здраве му кажи...

25

Анонимен

преди 5 години

Живея до площад Славейков и мога с ръка на сърце да кажа,че нищо не се работи или поне не както трябва.Слагат едни плочи и след няколко часа се сещат,че са забравили нещо и започва едно разбиване на новите плочи за да може след няколко часа да се положат нови...работниците са по 10-20 като отделят по 30 мин.на всеки час да пушат и да пият кафе.ремонтът е под всякаква критика прилича на лунен пейзаж...да не говорим за малките детайли,които въобще няма да ги пипнат.Градинката на Седмочисленици

24

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова: не критикувайте, че още не сме си прибрали комисионните...

23

Анонимен

преди 5 години

София сега е много по-добре отколкото през комунистическото робство, НО никак не е добре, че се правят некачествени ремонти. Цените никак не са ниски, защо не се канят чуждестранни фирми или задавам глупав въпрос...

22

До 11

преди 5 години

София никога не е била по-грозна и по-сива от сегаЯвно не си спомняш София ( може би си много млад ) от времето на развития социализъм ............

21

Янко

преди 5 години

Гарантирано-корумпирано от ГЕРБ!

20

Анонимен

преди 5 години

Сигурно и по Витошка ремонтът продължава, щото и там е пълно с дефекти, да не кажа, че булевардът вече се скапва. И по Цариградско шосе трябва да не е свършил ремонтът, щото и там е погром.

19

Стамат

преди 5 години

Да кажа и едно хубаво нещо, без да отричам лошите - настилката изглежда добра и няма да се пързаля като метростанция, когато завали.

18

месара

преди 5 години

Тия, дето не критикуват, са калинки на Фандъка, облажили се от псевдо-ремонта

17

До 8

преди 5 години

Не си прав, цифрата е точна само, че с... началниците!

16

месара

преди 5 години

тия дето критикуват едва ли са софиянци, по скоро са новософиянците!

15

Зозо

преди 5 години

Броим си стотинките за самолети, но колко отиват в безумни ремонти, десеторно оскъпени фиданки, златни копчета за светофари - това не е така съществено. От глупо стта си патиш, българино, и това е само началото. Тя ще те довърши съвсем буквално.

14

Анонимен

преди 5 години

Той ремонтът на Графа ще продължи и напролет когато вече половината плочки ще са разлепени, а при дъжд водата ще се излива в магазините и мазетата на хората.

13

ДО 11

преди 5 години

Ти пък кога си бил в София, че знаеш?

12

Анонимен

преди 5 години

ПРАХОСАХА 22000000 ЛЕВА, ПАРИ ЗА НЯКОЛКО ДЕТСКИ ГРАДИНИ.6 МЕСЕЦА ТЕРОРИЗИРАТ ЖИВЕЕЩИТЕ ПО ТАЗИ И ВСИЧКИ СЪСЕДНИ УЛИЦИ.СЪСИПАХА БИЗНЕСА НА ХОРАТА-МНОГО ОТ МАГАЗИНИТЕ ЗАТВОРИХА.РЕЗУЛТАТЪТ Е ЕТО ТОВА!

11

Анонимен

преди 5 години

Всичко това са бъбреците на неродените ви деца, продадени срещу гранит. За тая цена очаквам всичко да е с точност 1%, подравнено с лазерен нивелир, а не да се препъвам като в някой подлез... Абсолютно разхищение. Мразя плочки.

10

Анонимен

преди 5 години

Калпав ремонт в София?! НЕ Е ВЪЗМОЖНО! Такова нещо никога не се случвало, това са фейк нюз. Утре ще докарат магическата фугираща смес и всичко ще стане по-равно от огледало и ще си остане така поне 300 години. Нима не знаете по какви високи стандарти работи другарката Фандъкова?