48

Аспарух

преди 5 години

Просто двама политици изпълняващи нарежданията от САЩ,нищо друго освен,че подкрепа от народа си нямат!!!

47

Варна

преди 5 години

Аз бих ги предложил за Нобелови лауреати в сверата на изкуството.Просто са перфектни кули на конци!!!!

46

Анонимен

преди 5 години

"Би било идеално наградата за мир да бъде дадена на премиерите на двете държави, ИЛИ на НЯКОЙ ДРУГ, който е УЧАСТВАЛ в преговорите, заяви Нумелин.---Ей-й-й! Ако това не НАМЕК, че Нобеловата награда за мир трябва да я дадат на "миротворецО" от БанкИ, пък, на! Боко, къде го намери тоя Нумелин, бе!Или това са го подшушнали "пиарите" МУ, на всички медии?

45

Име

преди 5 години

не е честно! а серж от енп организира всичко и за него - нищо! вие да не сте десни хомофоби, ксенофоби и антисемитu, случайно, а?

44

БиБи

преди 5 години

Може да станат кандидати за Нобелова награда за мир, но не сега. Заев загуби референдума, няма да спечели и 2/3 от гласовете в парламента за одобрение на преспанския договор и трябва да отива на предсрочни избори. Ципрас трябва да дава обяснение в парламента за неодобрението на спогодбата в Македония и нищо чудно да се наложат извънредни избори след вот за доверие към правителството.

43

Анонимен

преди 5 години

До ЦРНИЯ ГРЪКНе са етиопски и още по-малко са семити,те са от Мала Азия.

42

Анонимен

преди 5 години

До Праксител Лизип ЕзопДа бе ние имаме хубави гръцки имена като ИванИван АсенМироСЛАВСтаниславРадославСтаниМИРБранимирВладиславВладимирДесиславаРумяна(от румена)ЗорницаБорисБориславКрумКубратРалицаСтоянДраганРадкоПламенаОгнян.......все "гръцки" имена,хахахаИмаме и библейски имена,такива има по цял свят.

41

Брат Уашовски

преди 5 години

Андартите само като са чуели заповед "на нож" от българскоте окопи са развивали такава скорост че Нео от Матрицата е изглеждал като тлъст и тромав гръцки юноша.

40

Анонимен

преди 5 години

Ако изобщо някога Македония влезе в ЕС и Нато ще е под името Република Македония. Нищо различно от това. И то не защото тази държава е нещо различно от България, а защото трябва да се пресекат всякакви домогвания на гърците до името Македония и Александър. Последните нямат нищо общо с Гърция. Цяла северна Гърция всъщност е южна България. Остров Самотраки = Само Траки. Никакви гърци няма там.

39

Бож.

преди 5 години

Едно време татарите са се крили от гърците,но и гърци и татари дружно са се крили от Българите щото,ние когото побараме,скъсана му е работата!

38

Анонимен

преди 5 години

Александър Македонски е грък толкова колкото Рагнар Лотброк е суданец.

37

Щапаров Младши

преди 5 години

Заев има право да стане кандидат-нобелист само при условие,че нареди да бъде написана в македонските учебници истината за помакедончването- не и в противен случай! Ципрас пък няма никаква заслуга за сключения договор,затова ще е смешно ако стане нобелист.

36

Анонимен

преди 5 години

Гърците изпитват панически, нечовешки, животински страх от българите. Разбираемо е, чувстват се гузни за кражбите на история и земи. Знаят че рано или късно ще си вземем всичко наше обратно. Затова като скръцна със зъби на някой грък на панталонките му се образува локвичка.

35

Анонимен

преди 5 години

Турското кафе в гърция му викат гръцко. Кражба. На снежанката и викат дзадзики. Кражба.(киселото мляко сме го изобретили ние). Шопската салата е гръцка салата. Кражба. Японската дреха кимоно идвала от гръцката дума химонас(зима), щото разбираш ли на клетите японци им било студено през зимата и те си изобретили кимоно срещу студа. Една гръцка бабичка беше питала моя позната дали в България имаме телевизия и забележете.....ЛУНА!?Представяте ли си какъв е интелекта на средностатистическия грък?

34

Праксител Лизип Езоп

преди 5 години

До 28--Билгарино, аз знам обратното кучеяж.Едно време като АНДАРТИТЕ СА ИДВАЛИ ВЪВ СЕЛАТА С ТАТАРИТЕ, И ТАТАРИТЕ СА СЕ КРИЕЛИ КАТО ОБЕЗУМЕЛИ ОТ СТРАХ И ПАНИКА, САМО КАТО ЧУЯТ ГРЪЦКИ ГОВОР .

33

Сафридис Малякис

преди 5 години

"АКО СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ СМЕ НАЙ ЧЕРНИЯ НАРОД НА БАЛКАНИТЕ!!!!"И космат, колега, и космат. А как миришат - ууууууф, на потни бизони и на мускус смърдят. Нямат нищо общо със светлите и синеоки траки които сме ние. Няма по-грозен и уродлив народ от гърците. Все едно са някакви хибриди между Ясер Арафат и Дьорд Сорррошшш

32

Пракситет

преди 5 години

Гърците са етиопски семити от Сахара. Изгонени и наритани от египтяните като долно, мръсно, подло, крадливо и лъжливо племе.

31

Makedon

преди 5 години

Jas kazav i porano ...... SAMO BOJKO BORISOV ZA NOBEL ....

30

Анонимен

преди 5 години

До Праксител Лизип ЕзопВизантия не е Гърция,нещо си се объркал.Във Византия са живяли различни народи,включително и много славяни,включително и гърци.

29

Doctor Zorge

преди 5 години

БЪЛГАРИТЕ СА ТАТАРИ И АФРИКАНЦИ ОТ СУДАН И СОМАЛИЯ .ПЛЕМЕ БЕЗ ИЗХОД И БЕЗ БЪДЕЩЕ .