42

хаха

преди 5 години

Момчето не е добре, със душевно болен човек шега не бива. Който се подиграва със такива хора след време му се връща. Държавата наистина пак не си върши работата. Този младеж трябва да се лекува в специално заведение, защото със годините ще стане по зле...

41

Анонимен

преди 5 години

И като издадете доживотна присъда на "закоравелия рецидивист" като този от снимката, ще изкорените престъпността в Бг.Много удобно медиите насочват вниманието към всичко дребно и незначително, докато големите точат и точат милиони.

40

Анонимен

преди 5 години

Въоръжен грабеж, въоръжен грабеж, въоръжен грабеж, а пистолета- ГАЗОВ!От 2 дена медиите въртят тая новина.Я, напишете кой дава заеми на Гинка за ЧЕЗ? Парите от евросубсидии минават през няколко офшорки и хоп отиват в 1 човек, който случайно дава заеми на Гинка.Складът със стоки с изтекъл срок на годност си стои пълен от месеци...Обаче цяла Бг се занимава с някой с ГАЗОВ пистолет, че и на всичкото отгоре е някакъв шемет, дето продавачката едва не го ступа.

39

Анонимен

преди 5 години

Въоръжен грабеж и получаваш 24 часа в ареста? Къде я има тази пародия, гавра с обществото? В САЩ щяха да му дадат от 40 до 80 години.

38

Анонимен

преди 5 години

Законите ни винаги са в услуга на престъпниците, в България всяка *** е поставена на пиедестал за жалост. Смешно е да се твърди, че присъдите трябва да превъзпитават, това е утопия, особено при закоравели рецивидисти и психопати, присъдите трябва да наказават престъпниците и то тежко. Тези хора нямат място сред нас, те трябва да се държат заключение и да полагат труд за да си плащат издържката в затвора.

37

Анонимен

преди 5 години

Нещо не вдявам. "Исках 2 лв. за храна." - т.е. той е искал от продавачката пари. Нали така? И после - "Пистолетът ми беше отгоре, аз исках да си взема портфейла, който е отдолу." Добре де - нали е "искал 2 лв. за храна"? ЗАЩО МУ Е ПОРТФЕЙЛ? Нали е празен? Щом иска 2 лв. за храна? С пистолет?

36

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Бедноста и лошия преход към капитализъм доведоха до този псевдо обир. Деца гледащи Американска нинджа, Рамбо и кръв по телевизията стават точно такива и безпощадни.

35

Н

преди 5 години

..... и продажни съдии и прокурори! Няма справедливост в земята Българска! Затова попадна ли в така ситуация му отвинтвам главата на ***, при неизбежна самоотбрана в състояние на афект и с голи ръце срещу пистолет, за който незнам да ли е боен!!!

34

антисоросоид

преди 5 години

За цялото неспазване на законите в БГ са виновнис о р о с о и д н и т е Н П О т а. Те командват българия

33

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на прокурорката да я срещне един такъв с газов пистолет и да я обере.А тя майчински да му даде заплатата си от 5000 лева.

32

Анонимен

преди 5 години

Кой ще поеме отговорност следващия път, когато пистолета е боен и някой пострада?Искаме списък на отговорните хора, решили да пуснат "бедното дете"!Незабавно!!!

31

,.,.,

преди 5 години

Според адвокат Марковски,продавачката е трябвало да предаде оборота на ***.

30

SD

преди 5 години

Лошото е че това с пистолета, ако го пречукаш при самозащита ще те съдят като за човек ...

29

Анонимен

преди 5 години

До АчВ с.Михайлово двама пубера с характерен тен убиха собственичката на магазин, дето ги е и хранила. И й захвърлиха трупа в изоставена сграда. Пак наблизо. Край Хайредин обраха и изхвърлиха таксиджия. Капитализма, големите градове! Ръсене"мозък"на поразия! В неделя гледам "специалистки"психиатри. Сутринта гледам адвокат изкарващ си прехраната със спасявайки убийци. Гледах и интевюто с индивида. Този е завършен! А и полицията го познава отдавна. От какво да пазим крехката душа на млад "човек"?

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Май бъркаш Рим с древна Гърция!Но тук не става дума за това,а за политическата отговорност към държавата!Римляните не са си поплювали!

27

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно никакъв смисъл от полиция и съд. Закривай!

26

Анонимен

преди 5 години

Марковски знае ли изобщо какво иска?

25

Анонимен

преди 5 години

След такова наказание реших снощи да обера и аз кварталното магазинче, ама продавачката каза, че тоя ден вече 7 пъти са я обрали и няма кеш:(В съседния маказин беше същата работа.

24

Анонимен

преди 5 години

"18-годишният младеж от Лясковец е с чисто съдебно минало. Именно затова той е бил пуснат на свобода."И Октай Енимехмедов беше младеж с чисто судебно минало, когато насочи газов пистолет към Ахмед Доган, ама него не пуснаха, а си излежа присъдата.

23

Анонимен

преди 5 години

Случката е реклама... Сега всички ще си кажат: Защо да не пробвам да обера някой магазин, и да не успея ще полежа 24 часа голям праз...