22

Анонимен

преди 5 години

И Росен да изпитва Румяна насаме.

21

Анонимен

преди 5 години

Тези са пълни ид**ти. Проблемът не е, че някой си е купил книжката, проблемът е, че всички катаджии са корумпирани и никой не следи и санкционира при нарушения!

20

Анонимен

преди 5 години

такива си ги избирате вече сума години , и пак ще си ги изберете така че не мрънкайте а кво ви искат ще давате и какво ви кажат ще правите

19

Анонимен

преди 5 години

Поредната имитация на дейност. Повишените изисквания към шофьорските курсове няма да променят броя на нарушенията, катастрофите и загиналите, както и изискванията към сервизите. Знае се по света какво трябва да се направи, но за това се иска работа, а ГЕРБ на работа не са способни, те само могат да крадат.

18

Анонимен

преди 5 години

Не спряха да създават излишни, смучещи от бюджета и осигуряващи им гласуващи подлизурковци звена, агенции и прочие тъпотии, вместо да се направят истински и смислени реформи, които да дадат желания резултат. Размерът на държавната лъжа и манипулация е ЧУДОВИЩЕН!!!

17

Българина

преди 5 години

Докато наказанията не станат парични и трудова повинност задължителни няма оправяне. Не говоря само пътните нарушения а за всички видове наказуеми престъпления и нарушения. Карал пил ще мете една седмица или копае камъни, не да ми лежи в затвора

16

Некъф

преди 5 години

Сетихте се най накрая.

15

ко пра'им ся?

преди 5 години

Дргаде е проблема - последващ контрол няма. Когато първия въпрос на КАТ-аджията дето те спира е 'какво работиш', няма как да паднат жертвите. Там е заровена цифрата

14

Веско

преди 5 години

Не спира да ме удивлява, как е възможно толкова умствено-лимитирани хора да са ни управници. Вместо да направят така, че никой да не си и помисли да излезе на пътя пиян или без право да кара автомобил, те почнали пак да затягат мерките за най-изрядните. И курс да космонавти да организират, вчера пак един 19 годишен просто си кара камиона и уби човек!

13

Анонимен

преди 5 години

Едиснтвеното, което би имало някакъв смисъл е да ограничат автомобилите като моторите - до 24 години да нямат право на особено мощна кола. Например нещо от порядъка на 60-70 коня им е предостатъчно. После - с минимум две години стаж и над 24 години да им позволяват мощните бегачки...Но като знаем какъв е контрола, пак е безсмислено.

12

до 9

преди 5 години

Имат предвид да те оберат, като те прекарат през някакъв извънземен автомобил това ще оскъпи услугата, после сядаш у гоуфо и натрисаш някой у калницата. В у-щата ги карaт да четат за всякакви жендъри ама един път седмично да ги учат на правилата за движение което е доста по-полезно отколкото да си назубрил Френската революция например зер много трудно.

11

Анонимен

преди 5 години

Ей това,че сервизите ще дават гаранция най-ми харесва!Само гаранцията да не е от онези,които важат до вратата на сервиза!

10

Анонимен

преди 5 години

Тоя ли беше любовника на Бъчварова?

9

Управленец

преди 5 години

Мммм, ще усвояваме!

8

Анонимен

преди 5 години

"Хайде бе ще се подобри ами ако стане наобратно да речем минавам курс през някакъкв супе-дупер автомобил..."Друго имат предвид. Искат да го накачулят с датчици, за да могат да имат запис как точно го управлява кандидата за книжка. Досега такава оценка се поставя субективно от изпитващия(т.е. "владеене на автомобила", категории "потегляне, спиране, завиване" и т.н.). Не виждам как това ще помогне срещу корупцията и купуването на книжки...

7

Анонимен

преди 5 години

Да тури камери и глоби по яки, ама без катаджии! Абе как в Гърция стават нещата и караме като овчици, а тук беснеем. Просто да пуснем и гръцки катаджии.

6

Константин

преди 5 години

До Анонимен 3Това парашутно министърче, откъде да ги знае тези неща за досието на сервиза. Той е гербаджийче и е свикнал не да знае и може, а само да папка.

5

Анонимен

преди 5 години

Нали сме в ЕС и клуба на умните пък едни шофьори не можем да създадем Босия - министър на транспорта ?

4

Константин

преди 5 години

Като знам какви служители на ИА АА ще правят тази система ми е ясно, че ще се усвоят едни 30 - 40 милиона, а ще се закупят МПС с обурудване за 5 примерно.

3

Анонимен

преди 5 години

Пълен *** във всеки реномиран сервиз има нещо като досиета на клиентите в които е описано всичко относно извършените ремонтите и има съответната гаранция. Колкото до учебните автомобили и тренажори да им направят все ще е тая докато по пътищата е пълно с откачалки.