40

Анонимен

преди 5 години

Физиката в днешното й състояние ни показва само 20 % от истината за Вселената!!

39

V

преди 5 години

Като е 95 % от вселената колко килограма тъмна материя могат да ни покажат учените ?Тя да е много рядка ,разбирам що я нямат ама 95% а нямат и един грам ??? Айде стига глупости.Не разбирам точно на кое природно явление викат тъмна енергия ама на светкавиците са викали небесен огън учените де .А горенето е буен процес на оксидация и няма нищо общо със светкавиците .

38

Анонимен

преди 5 години

Леле, какво ще правя след 140 млрд години. Не ми се мре млад...

37

Анонимен

преди 5 години

Вселената ще я има,добре.А Земята, не казват нищо за планетата Земя.

36

Анонимен

преди 5 години

Успокоих се.Но кой ще изчисли до кога ще ни крадат червените мафиоти,за да живеем не охолно,а нормално?

35

Анонимен

преди 5 години

Във съвременната физика има много неясни неща................дори за по-обикновени явления.............няма как тия изчисления за това, колко ще я има Вселената да са много достоверни!!Физиците още не знаят каква е природата на пространството и времето!

34

Анонимен

преди 5 години

Физиците си нямат идея какво в тъмната енергия, тъмната материя , не са обединили квантовата механика с гравитационните теории(една от които е ОТО на Айнщайн), няма единна теория на полето..............а изчислили докога ще я има вселената!!!Голям смях..............първо да си оправят науката, после да изчисляват такива неща!

33

Анонимен

преди 5 години

Глупости на търкалета.................никой не можа да изчисли това.Тази цифра е изчислена на базата на модели, които изобщо не са сигурни..........т.нар. теория на големия взрив............пълна измишльотина, предложена от един католически поп-астроном.

32

GG

преди 5 години

До 32И дали ще се отработва ?!

31

Анонимен

преди 5 години

А после какво се случва със Вселената къде изчезва ? Как по дяволите изчезва планета ?

30

сеянин

преди 5 години

кък пузнаха тиа ?

29

Анонимен

преди 5 години

А мен ме интересува като свърши какъв ден от седмицата ще се падне?

28

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAАко вървиш от точка от А до точка Б и минаваш половината разстояние после още половината и още половината и така до Безкрай ти никога не стигаш в действетелност до точка Б. Съвременната наука е вярна само ако се подчинява на правила измислени от човека в приодата тия правиЛа не съществуват всичко е илюзия. МатерИята е само кристализирала енергия или енергия, която е забавила скоростта си.

27

Анонимен

преди 5 години

Уф. Успокоих се. Аз си помислих, че било 140 милиона години, а пък то било милиарди.

26

Анонимен

преди 5 години

"Прогнозата за това е на екип от международни учени"===Ох, добре, че не е екип от английски учени...

25

Хаха

преди 5 години

Не знаят какво е тъмната материя, а още по-малко имат идея какво е тъмната енергия. Но пък решиха да определят възрастта на Вселената, в която 95% е непознато...нещо. Една от набиращите силна подкрепа теории в последно време е тази за цикличната вселена. А там се говори за хипотетична възраст от трилиони години - цикъл на разширение и свиване.

24

Анонимен

преди 5 години

Ох, отдъхнах си, така се бях притеснил че може да свърши само след 5-6 милиарда години.

23

Хаха

преди 5 години

Пълни смешници. Изследвали били 10 млн. галактики и взели решение. По данни от Хъбъл се предполага, че галактиките в сегашната вселена са над 100 млрд. Предполага се, че това число ще нарастне двойно, с подобряване на технологията на телескопите в годините напред. Колко са реално никой не знае. На всичкото отгоре никой не знае как точно ще се развива Вселената, за да определи възрастта и дори си го признават, че е непредсказуемо...

22

герб

преди 5 години

Не се бойте ! Ние ще сме до тогава на власт и България ще е стабилна !

21

Анонимен

преди 5 години

Нашето съзвездие ГЕйРБ е пълно със засмукващи черни дупки