49

Анонимен

преди 5 години

52Рисоя е отчасти виновна, за днешното състоя и е на България.

48

Либерал-глобалист

преди 5 години

Братя и сестри , сега е момента да пишете против Русия ! Нека Русия бъде виновна за мизерния български стандарт ! Нека Русия бъде виновна за Брексита ! Нека Русия бъде виновна за незаконните мигранти !Пишете и разнасяите словото дженгърско !п.с. кои не *** е червен !

47

Анонимен

преди 5 години

Ами така си е.Колко внасяше годишно Англия, за да има `право` да е член на СКАПАНОТО ЕС?много ПОВЕЧЕ отколкото и се връщаха-Да не са луди да останат?

46

Анонимен

преди 5 години

Стана голям провал за Юнкер.

45

Анонимен

преди 5 години

ЕС не пуска ОК, но ОК напуска ЕС.

44

анонимен

преди 5 години

Браво на Юнкер , казал им го е съвсем точно !

43

РАЗВОД МИ ДАЙ!!! :D

преди 5 години

АКО ИМА БУКМЕЙКЪРСКИ ПУНКТ КЪДЕТО ДА СЕ ЗАЛАГА; ЩЕ НАПУСНЕ ЛИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НА 1 МАРТ 2019-ТА ГОДИНА ЕВРОСЪЮЗА БИХ ЗАЛОЖИЛ СЪВСЕМ РЕАЛНО , ЧЕ НЯМА ДА НАПУСНЕ :D

42

ВРЕМЕТО И БАН

преди 5 години

РАЗВОД МИ ДАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

рр

преди 5 години

Незабавно приемане на РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ и СЕВЕРНА КОРЕЯ в ЕС!!!Е, тогава ще видим как тайните плановете на Англичаните се разкриват.

40

До 40

преди 5 години

Искаш да ни вкараш в съюз с цялата комунисто-мюсюлманско-мафиотска пасмина! Ясен си ни ти и от къде ти спускат опорните точки!

39

до Юнкер

преди 5 години

Юнкер, дано твоя бот ти изпрати тази информация.Англия и САЩ са сключили таен пакт. Скоро Европа ще бъде потърпевша чрез пасивни военни действия от страна на САЩ, които индиректно ще се отразят на ЕС.Трябва бързо да следваш следните стъпки:1. Склюване на нови търговски договори и военни пактове между ЕС и Русия, Китай, Иран, Ирак, Индия, СВЕРНА КОРЕЯ2. Незабавно прекратяване на членството на Англия в ЕС ако до 3 дена не бъде изплатена договорена сума.3. Въвеждане на строг контрол на границ

38

аа2

преди 5 години

Какво чака Юнкер още? Да ги изритва набързо. Няма време.Англичаните имат таен плат със САЩ. Трябва бързо да се прегрупираме и сключим съюзи с КИТАЙ, ИНДИЯ, РУСИЯ, С.КОРЕЯ, ИРАН и ПАКИСТАН срещу Англия и тайния и план. Англичаните са хитри. Те имат таен и подъл план. 99% това свързано с военни действия от страна на САЩ. Много бързо трябва да подготвим мирни договори с РУСИЯ, КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ, ИНДИЯ, ПАКИСТАН, ИРАН. Разделяй и владей!!

37

РАЗВОД МИ ДАЙ!

преди 5 години

АЙДЕ ТОЯ БРАК ДА СЕ РАЗПАДА ВЕЧЕ, ЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ ОТ ДРАМИ!!!

36

aa

преди 5 години

Какво чака Юнкер още? Да ги изритва набързо. Няма време. Англичаните имат плат със САЩ. Трябва бързо да се прегропираме, тоест сключването на приоритени съюзи с КИТАЙ, ИНДИЯ И РУСИЯ в евентуални игри, които Англия смята да спретне на ЕС със САЩ.Англичаните са много п'0дъл народ. 100% имат някакъв таен и подъл план. 99% това свързано с военни действия от страна на САЩ.Много бързо трябва да подготвим мирни договори с РУСИЯ, КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ, ИНДИЯ, ПАКИСТАН, ИРАН.Разделяй и владей!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Тоз пък със самолетните полети ще плаши. все едно е много трудно англичаните да си направят фирма в кипър или малта и да си джиткат полетите през нея. Тъкмо ще спестят от данъци и такси.

34

1

преди 5 години

на всяка започнала минута да се отчита 1 милион долара за преминаващи самолети през ЕС от Англия."Да направим Англия долнопробна страна отново!""Хитрата Сврака с двата крака"

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Ако си плащат на ЕС ще кацат. Чети внимателно - '' ако няма споразумение''

32

mgs

преди 5 години

До АнонименЗащото са подписали договори с ЕС и/или отделните страни, а Обединеното Кралство няма такъв... Има много очевидни неща, които са резултат от договори и съглашения и те ще увиснат след брекзит, защото няма воля да се уредят навреме. Да въпрос на пазарлък и отстъпки, но е по-важно за англичаните да са сплотени и горди, отколкото да се разберат с останалите страни от ЕС за общите въпроси...

31

до 33

преди 5 години

Ти бил ли си скоро в Англия? Отиди пий някоя бира в нормален пъб и ще разбереш накъде духа вятъра. От тукашните дезинформатори полза няма.

30

Анонимен

преди 5 години

Нали частен бизнес, конкуренция, защо да не кацат на континента? Сега нали има самолети от страни извън ЕС, които кацат? Как кацат самолети от Африка и Азия? Това Европейски съюз е като мафиотска организация и картел.