9

Анонимен

преди 5 години

В Турция има 100 % дикатура...............както я пише по дебелите книги, гонения и затвор за инакомислещите.....................така е, с лудия диктатор Ердоган!

8

софиянец

преди 5 години

стига турски простотии и драми.Малко ли са недъгавите им сериали платени от нас европейците и правени от немци за да изплакнат образа на забрадки и турски баяибозук.междувпрочем не знаете ли че по не знам си каква линия Европейския съюз финансира направата на огромен брой турски сериали за лъскане на имиджа.Затова в тия филми половината турци свирят на роял и са руси и много морални.Бюбюн рекъл на Мюмюн.Майтап:)

7

Анонимен

преди 5 години

Ами какво да се каже?Сигурно ако има и други роднини и тях ще ги осъдят.Ние си имаме Боко-тиквата, те си имат ненормалния извратеняк Ердо.

6

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде. Значи службите си вършат работата.

5

До 6

преди 5 години

Ми нормално е бащата да е БЪЛГАРИН

4

Анонимен

преди 5 години

До 3 да роди българин му показа как става

3

До 2

преди 5 години

За какъв преврат бълнуваш Шуши, това беше телевизионна постановка-драма от типа забранена любов. Всичко беше измишльотина, за да вземе Ердоан ьялата власт! Затова ЕС и САЩ го натириха в миша дупка! Никой не обича диктаторите, особено избиващи народа си за власт!

2

Щерю

преди 5 години

Братът на Гюлето - Кълбовидният Снаряд, със залп го изстреляли право към пандиза...

1

Анонимен

преди 5 години

Да лежи бе. Имаше ли преврат срещу Ердоган имаше, сега всчки са невинни преврата е ораганизиран от извънземните, краварите нямат нищо общо. Hе щеме Ердоган искаме там някой либерал начело на Турция, който да пропусне всички бежанци в ЕС и да се кланя на краварите.