20

Жо

преди 5 години

До -|-ИРАН, ИРАК, за журналистите е все едно.Все пак, не са написали, че пратката е за Австралия, вместо за Австрия.

19

Анонимен

преди 5 години

Ми могат да им предложат или да се признаят за виновни и съдени тук или да си ги върнат в Иран и тамошните власти да си преценят дали си виновни какво да си ги правят. Съсъ сигурност няма да лежат 20 г в затвора, най-много да ги екзекутират.

18

-|-

преди 5 години

Не разбрах къде е заводът - в Иран или в Ирак: 1. ...На следващия ден пристигат още два камиона, натоварни със същия товар от същия завод в Иран.... 2. ...Оказва се, че третият брат на Мохамадали Пур е един от хората, отговорни за товаренето на трите камиона в завода за гипсокартон в Ирак....

17

До: 5

преди 5 години

Еволюцията сред днешната маса хора се измерва в телефони, коли и технологичен прогрес :)Няма общо с развитие на съзнанието и духа :)

16

Анонимен

преди 5 години

Тиквата нали затвори винпроми и разни фабрики за цигари както и други неща,ами естествено сега беше негов ред да яде някой неща,те в тея среди си се знае всичко та си мисля че някой е помогнал на митничарите,това не е едно две кила такива количества не вкарват случайни хора..

15

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА ! 15"Има и друг вариант.България да е център за наркотрафик с държавно участие на най-високо ниво и тая пратка да е умишлено пратена точно сега, за да блесне Слънцето пред форума."Разгеле!Сети се.

14

Патолог

преди 5 години

Много по любппитно е, на кого не платиха Ветко и Миньо. И защо изгоряха горките.

13

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата нямало да разследва ОПГ щото смята че шофьорите са собственици на стоката???????/Ашкулсун.П.П. Истината е че Борисов е издал един от каналите които си плЯщат на него за да направи добро впечатление в Ню Йорк.Пожелавам му истинските трафиканти които стоят зад тази пратка да му направят "добро впечатление".

12

Tangra

преди 5 години

Ех, как са забравили да звъннат да не се проверява този камион. Тези канали се знаят и са с чадър. Жалко че не ги хванаха по рано преди срещата в ООН. И сега тези наркотици ще ги горят ли или ще ги претоварят и ще изгорят малко пудра захар?

11

Тъпанар

преди 5 години

Бе нищо не се е объркало. Тоя който движи нещата, е пуснал гювеч 700 кила и 3-*** виновни. Останалите 15 тона най-вероятно са там, за където са пътували.

10

Анонимен

преди 5 години

До До 13И твоят ред ще дойде! Ще има ред и дисциплина в тая страна един ден.

9

Манолски

преди 5 години

Някой ще бъде пушнат скоро, щом не е осуетил проверката на наша територия

8

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Аз, не че нещо се съмнявам, ама как пък баш, когато Бойко е на конференция за борба с наркотиците в САЩ, точно тогава хванаха тая рекордна пратка ?Тия трафиканти телевизия не гледат ли ? Страшно неосведомени хора ! :)Логично е, когато Вожда е на такъв форум контролът да е засилен.Има и друг вариант.България да е център за наркотрафик с държавно участие на най-високо ниво и тая пратка да е умишлено пратена точно сега, за да блесне Слънцето пред форума.Има логика, нали ? :)

7

Анонимен

преди 5 години

Типично български ***. Без морал, без задръжки. Продукти, на новото време. Имам много за чистене, ейййй

6

Анонимен

преди 5 години

Това само показва, че на нашата граница са си свършили работата.

5

Анонимен

преди 5 години

Когато стане дума за пратки с подобна величина, 100% са замесени "слугите на народа". Не 99.99%...100%!

4

ИЗВЪН

преди 5 години

Да му е честито на българския данъкоплатец ! Издръжка на още двама при пълен пансион, за срок от 15 - 20г.

3

Пич

преди 5 години

"В цялата схема нещо се е объркало по пътя. По план е трябвало първо да мине камионът, в който няма хероин и ако не бъде проверен, тогава да минат другите два камиона. Какво обаче е довело да нарушение в плана все още се установяваКакъв план при тези неуки ***-нгали?! Много ги надценявате. И какво, като са гепили единия камион, да не би другия да е изхвърлил дрогата? И тримата са се нанизали на границата. НЯма никакво значение кой е трябвало да мине първи.

2

Република

преди 5 години

България налага санкции срещу вноса на медикаменти за остронуждаещите се европейци.

1

Анонимен

преди 5 години

Цвъки напомня на Ряпата,кой всъщност командва и му резна малко от бизнеса......!Както и със СРСто,преди време!Ако тиквоний си повярва нещо,Кровата Глава веднага го принизява и му напомня че е кукла на конци за пред медиите и простУлюдието!!