63

Анонимен

преди 5 години

Нали ЕС бяха господарите? Сега САЩ станаха. Пък ние все на руснака се кланяме. 250 млн за руските кошници пак. Иначе като са толкоз хубави що цивилизования свят не ги купува тея невероятни руски неща???

62

анонимен

преди 5 години

Разбира се че на 1 място САЩ! А Русия забравихте ли я господа управляващи? Или съвсем съзнателно я пренебрегвате? Време е..Да си купим Американски летящи кошници ли?-:)

61

Народа го е казал

преди 5 години

"На гол тумбак, чифте пищови!"Нямам какво да добавя.

60

ьзц

преди 5 години

преди някой да е е изказал за Ф 35 или Су да спомена и за тях Ф-35 е летяща тухла този самолет с цена около 100 млн. долара не е необходим на никой...колкото до СУ подобен тежък изтребител изобщо не е нужен на страна като България

59

ьзц

преди 5 години

сега малко и за цените Ф16 блок 70 146 млн. долараФ/А 18 70 млн. долараГрипен 60 млн. долараМиГ 35 40 млн. доларатова е цената на бройка в нея не влизат разходите след това за поддръжка най-скъп в това отношение е Ф/А 18 следвам от Ф16 като Грипен и МиГ са приблизително една цена за поддръжка но явно за вас е по важно да купим възможно най-скъпото щото е американскоа руската техника... а не господарите от САЩ не ни позволяват

58

ьзц

преди 5 години

леле боже.... ама наистина ли Ф18 са ни предложили?а дали изобщо знаят че произвеждат този самолет? или става въпрос за Ф/А 18?

57

Анонимен

преди 5 години

Португалия, Франция, Израел и Германия са се изсмяли и нищо не са пратили.

56

Анонимен

преди 5 години

Миговете са трошки не печелили въздушен спор. Иначе руска техника купуват само Ирак, Индонезия и прочие. Стари кошници като нашите които стоят по складовете. Индонезия ще плаща с кафе и чай:))) Смятайте!

55

Анонимен

преди 5 години

Предатели са само русофилите и трябва да се отстрелват.Не може да се поръчат самолети на държава, която ни е най-вероятният противник.

54

Предатели!

преди 5 години

Бг. правителство защитава не българските граници, а американските интереси! Да попитам Боцко Кратунов, защо не покани руснаците?! Техните МИГове са най добрите съчетаващи качество и цена! Плюс това имаме огромни резерви в обслужването, ремонта и правилното експлоатиране на тези машини! Гнусни продажници, чакате проценти нали? Дано се задавите с тях, бял ден да не видите, Господ да ви накаже!!!!

53

Анонимен

преди 5 години

53 много глупости! Турция поръча Ф35, Индия отказа руски и си избра Ф16 блок 70( преди Viber), Всичко нормално не иска руски самолети.

52

Анонимен

преди 5 години

Долу измислящия руски подаръци. 6 Миг 29 изведени от Срия Русия " подари" на Сърбия срещу част от дълга си към нея!!! Отделно ремонтче за 150 млн. Руските подаръци ги знаем. Иначе САЩ даде на Бг 50 Хамъра, 10 бронетранспортьора Гардиан, 4 лодки и 1 атн терор катер. Очаква се преференция за Ф16

51

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСрещу кого ще ги използваме тези самолети? Срещу турци руснаци гърци са безполезни, а срещу другите не ни трябват.----------------Ще давим руски изро ди в Черно море.

50

Сата НАТО

преди 5 години

До Анонимен МиГ-29 няма свален вражески самолет във военни действия - ФАКТ! За 40 години служба са свалили само едномоторна витлова Цесна с някакви бегълци от комунистическия рай Куба. Острова на Свободата, де..

49

Aнонимен

преди 5 години

Не само не е лошо СУ-то, в пъти по-добро е.

48

СатаНАТО

преди 5 години

До АнонименВСИЧКИ ВЕЧЕ ИСКАТ ДА КУПУВАТ САМО РУСКО ОРЪЖИЕ!!!-----------------Къде прочете тази глупост, БРЕ? :)))

47

Анонимен

преди 5 години

То е ясно, че ще са Американски, поне да е F-18.

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Ха-ха-ха-ха-ха....................не искали руските.......хи-хи-хи-хи..............затова краварите се ПРИНУДИХА да налагат санкции на държавите, защото ВСИЧКИ ВЕЧЕ ИСКАТ ДА КУПУВАТ САМО РУСКО ОРЪЖИЕ!!! Като почнеш от Турция, Индия, Пакистан, Египет, Либия и въобще кой още не!!! Не ми разсмивай цър-ву-ли-те!

45

Анонимен

преди 5 години

То че ще е F-16 е ясно, особено след този шум, дето вдигнаха около Грипена. Обаче да се има предвид, че при круизна скорост на ниска височина и с въоръжение F-16 гори по 3-4 тона на час , а с форсаж стига над 25 тона. Познайте колко ще струва един час на данъкоплатците.

44

Анонимен

преди 5 години

До БГ 46На *** не отговарям! Колко са точно не зная, но че са ДОСТАТЪЧНО МНОГО, това го знаят и виетнамчетата, и войната в Египед, където краварските самолети са падали като круши! А това, че такива като тебе НИЩО не знаят.............това говори ЛОШО САМО ЗА ТЕБЕ!!! Останалите всичко знаят! Всъшност, трябваше да питаш неоттдавна отправилият се към Ада маккейн-чо!!!