46

Анонимен

преди 5 години

Като се абстрахира човек от главата.тялото и спокойно може да мине за мъжко.И не визирам липсата на бюст.Никаква женственост,никаква талия,равна като дъска.

45

Анонимен

преди 5 години

Тъй кат гледам заслужаваме си да мрем от глад и унижения.Просто толкова ни е акъла за всичко.

44

Ludoto Lenche

преди 5 години

...Maria e klasa...a Grigor e budala !!!

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43И твоят е като асансьорно копче, така че и трай! По-лошото е, че нямаш и кинти.

42

Наблюдателен

преди 5 години

Тъй кат гледам,обръснала си е катеричката.Явно скоро няма да ходи из Сибир на състезание.

41

Анонимен

преди 5 години

Божееее, всички тук вместо мозък имат ци.ци в главата, много зле!Това ли е най-важнто качество в една жена - нейните ци.ци? Ужас!Всичко е наред с момичето-младо, успяло, красиво, а вие "ценителите", марш в обора при кравите, там ще намерите каквото търсите!

40

Анонимен

преди 5 години

Мария си е супер, и с цицки и без. Но на Гришо няма да му дойде акъла, Да остави тази красива жена, да се хване с черната певица-пее.

39

маркиз Дьо ла Панкур

преди 5 години

Цитирам : "Големите гърди разсейват еbача и го отклоняват от главната задача !"Много си е добре Мичето , пък има и кинти и по всяко време може да си ги направи като на Лоло Ферари,че дори и по-големи .Нямала била ци-ци .Не е поискала - не е имала !

38

До долния

преди 5 години

Мнооооогоооо плоска ве.Ама така е, тестостерона не прощава на циц_ите особено като е на спинцовки.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46 : Абе и ти нямаш нищо у гащите,ама не се самоубиваш,нали?

36

Анонимен

преди 5 години

До Кварталния професор 44Шарапа може да има кинти НО НЯМА цициииии!!!!Това я обрича на доживотно нещастие.Мъжете НИКОГА няма да са с нея за друго освен заради кинтите.Това е ТРАГЕДИЯ за една жена.Живота и ще е ОТВРАТ!!

35

Анонимен

преди 5 години

Снимката е под слоган :"Къде са ми циците".П.П. Ако това е красиво женско тяло тогава аз съм Майкъл Джексън.

34

Boob Job

преди 5 години

Сега виждам Григор що я заряза. Ми тя няма ци-ци!

33

Кварталния професор

преди 5 години

Гръмогласен смях докато чета тази тема, уникални коментари, но и уникално глупави съждения, абе овчоглави и пропаднали мизерници, богохулци и перверзници неизменно и завинаги ***, Шарапова може да ви напълни кочините с пари и ще и останат за 30 живота още, а и викате златотърсачка ХАХАХАХАХАХА

32

Анонимен

преди 5 години

За какво й е някой като Гришо само да й трови живота. По-добре сама. И да я коментират - пука й ! За деца и дума да не става. Без това Земята е пренаселен. Да си живее живота. Животът е кратък, няма да живее 5 000 години.

31

Шопо

преди 5 години

Абе ,алакоолу ! Вдигнаха цената на тока,газта,водата ,плодовете,зеленчуците ,вие обсъждате млечните жлези на Марето ! Оууу,одете да работите ,бе! Че стия цени децата ви ще студуват и гладуват ! И довечера да не забравите да гледате Брдъра ! Там е истината...

30

САМО

преди 5 години

да стимулирам прословутите българоевроатлантически черти завист, злоба и скудоумие ще подчертая," Мария Шарапова състояние между 135 и 195 млн. щатски долара. Айде сега гусса "капиталисти и специалисти "по жените пишете, че ми е скучно.

29

Анонимен

преди 5 години

Както споменах из ония дни, когато я изгониха от тениса, беше идеалния момент да си спретне едно дете и като се завърне в тениса то ще е достатъчно голямо зо да го оставя . Аз лично бих избрал Бритни Спиърс, защото може да не беше мноо порядъчна ама има деца, а тази голяма монахиня - И кво?

28

Анонимен

преди 5 години

Толкова отдавна я знаем, а е само на 31. Красиво момиче, като нейната предшественичка Ана Курникова, която за съжаление се отказа рано от тениса заради травми . Добре изглежда не само на корта с нейните 188см.

27

Анонимен

преди 5 години

А ходила ли е до тоалетна? В океана или на брега?