79

П. ви окраде парите

преди 5 години

Що ми тикате минуси? Тоя и Бареков окрадаха банката и спестяванията ви, забравихте ли, като цяла година НЕ можехте да си изтеглите спестяванията си, а Цветан Василев си избяга в Сърбия? Тъй,че туй дето му се е родило и проплакло дано ГРОЗЕН *** да стане на КВАЗИМОДО да мяза. Какво се кефите на една торба с ***? Да, пожелавам му и двата му крака да отрежат и който мине да го плюе.

78

Kuala

преди 5 години

Хубава новина, родило се е едно ново българче. Ама защо се дава такава важност на тая новина? Лицето Плевнелиев е вече на бунището на историята и много млако хора се интересуват какво става с него. Има и други интересни новини днес. Например с обратен знак, днес е починал Шарл Азнавур. Може би доста от по-старите българи ще се впечатлят от тая новина. Ама явно тя не е интересна на журналистите.

77

Хубава новина

преди 5 години

Да са живи и здравиРоската е пич-все момчета прави;)

76

Анонимен

преди 5 години

До ПсихиатърЛегални са легАлата...

75

Росен отвръща с удар

преди 5 години

Така ли ще мислите/говорите/пишете ако се окаже че Десната е родила от подбрано расове тиквено семе от БункиьъНада ли сега се кефите на един *** когото освен огледалото никой не му обръща внимание. Росен има сериозни проблеми с некои анатомични сектори в тялото си. И нека бъдем хора да го оставим да му отсекът хорните, да му защият дияметъра на едно нормално ако-гумнетно фи и да му преместят пърхута, останалото ряпа да яде

74

Пожелавам ти копеле

преди 5 години

Лудо и сакато да стане. И двамата му крака да отрежат и всички да го плюят като плевела Плевнелиев

73

Берлин

преди 5 години

Въййййй !!! Горкото дете ако имаше право на избор 100% щеше да избере Азис за баща.

72

Ани

преди 5 години

Браво Деси да ти е живо и здраво!И да го възпитате като татко му! Един ден бизнесмен да стане!

71

Кой му направи ново

преди 5 години

от 167 включвания са изтрити над 90 които надали имат добра дума за гугутката Розолчо, а като изчете подиграФките в останалите тоя треба да си пусне нови хорни защото Народът го усеща, разбира и аплодира когато се появи единственно по размера и качеството на роGата и изпбщо не се инетресува за един криминално-трагичен момент при който едно дете почина.

70

Слехурко

преди 5 години

Вива РП, Роска, Ти ли си?

69

Монархист

преди 5 години

Ако се следват добрите традиции от Царско време :1. Да се повишат на всички ученици за тази година оценките поне с една единица!2. Цената на газа вместо 14% да се стане 13,99999%!3. Другарят Тръмпов да премахне визите за българи за една година!

68

Вива РП

преди 5 години

Росен Нааканналиев е единственият президент в годините 2012-2017 който започна, президенството си, преодоля го и сега изпълнява постпрезидентския си живот с огромна енергия която му остана, светлата позитивна усмивка с която уверено отблъсна по най-дипломатичен начи обидите, досегачшното му семейно поведение, изисканите слова, изрази и жестове с които той непозволи на всеки международен фором да защити слабите, поруганите и обидените, чрез което си поведение Росен е желан политик, съпруг и баща.

67

Психиатър

преди 5 години

Охоооо, я пиленцата Странджата и Професора са тук а аз ги търся из болницата! Веднага в стаята, до 5 минути да сте си пили хапчетата и 20.00 часа в легалата! Василев и Цинника отдавна си пиха хапчетата и чакат вас да играете карти! Айде, да не повтарям пак!

66

Анонимен

преди 5 години

Честито. Да им е жив и здрав!

65

а при забременяванет

преди 5 години

Авторът е написал:"Президентът на България 12-17 е присъствал на раждането в Правителствена болница.'Хората по улиците питат: А присъствал ли е президентът 12-17 при започване на забременяването което с умерен вятър е нахловало отгоре нанадолу при силно изразен бял код при който е характерно че основните трусове на кода траят 7 секунди а температурите стабилно се покачват докато чудото зацепи.

64

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Освен голям ДЪРЖАВНИК... - оказа се и голям пiч...

63

Анонимен

преди 5 години

Хем ни го натрисате да го гледаме тоя мазен геййй, хем после ни триетее мненията! Не ви разбирам!

62

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ МРАЗИМ РУСИЯ!!!

61

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

МАЛЕ , ПА ПРОСТОТИИ И КОМУНИСТИЧЕСКА ЗЛОБА ...ХА,ХА,ХАААААААААА....ДА ИМ Е ЧЕСТИТ , СИНА НА РОСЕН И ДЕСИ!!!!!!ДА СТАНЕ , СЪЩИЯ РУСОФОБСКИ ЯСТРЕБ , КАТО БАЩА СИ!!!ДА ИМ Е ЗДРАВЕ НА ЦЕЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГОСПОД , ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА ИМ ДАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

60

van zant

преди 5 години

Да здраво детето, но моля Ви не ни занимавайте с тоя ол.......рен.