10

Анонимен

преди 5 години

Сбогом на опашките вече няма кой да учи в СУ и агентите там дето се правят на преподаватели могат да почнат един на друг да си събират такси и да се изпитват на произведения на Ленин и Маркс.

9

Анонимен

преди 5 години

Таксите се плащат онлайн и по сметка от коджа време 5-10години.. Това е само за общаците защото те са отделна фирма.. Така че Бабалюги сега сега , яваш яваш с коментарите

8

До Ще платиш ,а дали

преди 5 години

Kак бе? Наков ги е правил :)

7

Димитър

преди 5 години

Хахахаха, крайно време беше алма матеря да прекрачи поне с единия крак в 21-ви век.

6

Анонимен

преди 5 години

Eдно време когато имаше желаещи правехте всичко възможно да ги отблъснете. То не бяха опашките с часове, да зависиш от някакъв служител, за нещо което би трябвало да вземаш лесно. Толериране на всякаква мал0умна и3мет от селата и всякакви градски къчове. И за награда усърдните бяха експлоотирани от разни партийни дечица и комсомолски секретари. Нали знаете поговорката: "На каквото си постелиш, на това ще легнеш".

5

Анонимен

преди 5 години

Нали уж бяхме няй напредналите в ИйТи Туто! Айде пак файлетони,басни и Сци Фи!

4

Фермер

преди 5 години

И общежитията са бизнес. Ако знаеш на кой да платиш нямаш грижи и не чакаш разни втори и трети класирания

3

Ще платиш ,а дали ще

преди 5 години

Малее, кой знае колко грешки ще стават. Ще си платил,ама няма да си записан. И ще излиза,че участваш в някакво следващо класиране и някой друг ще ти е взел мястото... Поне имаше гафове при онлайн индивидуалните им протоколи,които преди това си бяха на хартия. Затова са решили от ноември,не от септември когато е записването за новоприетите, т.е за втория семестър. Да видят дали системата ще проработи. Ще има бъгове и пак ще има опашки догодина.

2

Анонимен

преди 5 години

2009-а. Тогава приема ха всички документи онлайн в университета, които завърших през 2014-а.Десет години им от е, на нашите, да ги стигнат.

1

Кж

преди 5 години

Ха дано.*** надали.