10

ИСТИНА

преди 5 години

Християнството няма никаква връзка и е абсолютно несъвместимо с астрологията и врачките-гледачки! кофти е, да приемаш древно окултно изкуство- недоказало се. Една от лъжите- мрежи на дявола! :(

9

Хари Каролев

преди 5 години

И да ми слагаш минус, което ти казвам си е така. Жената си е такава. Но си е моя сладур. Аз не се държа лошо с нея затова тя се държи добре с мен. И при нас няма подобни ексцесии за постъпките на другите и техните действия не мога да отговарям.

8

Хари Каролев

преди 5 години

Жената е рак и изобщо няма да ти го спести, ако си позволиш да я обиждаш и подиграваш. Ако вече започнеш да и говориш назидателно чашата е преляла. Направо си плачеш да и се извиниш.

7

Радан Канин

преди 5 години

Просто си го получил от рак не че са изтерици. Просто са те сложили на мястото си.Мнпго търпеливи, сговорчиви с тях е вечния купон. Но прелее ли чашата..!Получаваш си го. Минал си всякакви граници на човешките отношения спрямо тях прекалил си с острия език очевидно и безцеремонното поведение.

6

nina

преди 5 години

Колкото до зачеркването на хора с други принципи-предателите са аут.Който иска да има предатели за приятели-техен избор.Телец.

5

nina

преди 5 години

Ами истината е една,и е абсолютна,каква да е?? :))

4

Анонимен

преди 5 години

Интерсно някой дали вярва на подобни тъпотии.

3

офца

преди 5 години

овните са най-големите егоцентрични егоисти

2

Стрелеца

преди 5 години

усетиш ли ми стрелата низодзад значи си отблъснат/тласнат/надянен

1

Burzum

преди 5 години

Кой уважава и да ги върже е като метафора на американски ѝ в официален вестник за тия курници на снимката бе да ви кажа на всички езици говорят за това е положението...