29

Анонимен

преди 5 години

И тия инсценират дейност.Терористична организация от шест души ти сериозно ли.Много рахитична бе.Освен ако не да шест шефа ило шест милионета това си е типична квартална банда продължаваите и във всеки град ще откриете по над 200 такива тежки терористични организации.

28

да,да

преди 5 години

Абе защо не арестуват Меркелца ? Тия разни управници и най вече народа не виждат ли не чуват ли че политиката на Меркел довежда тия изтъпления на арабите и ***. Невини граждани биват убивани по улиците на Германия а и по цяла Европа. Меркел и Макрон трябва да бъдат осъдени до живот. Орбан е прав като не допуска *** в Унгария.

27

Анонимен

преди 5 години

VREME E ZIEK XAIL

26

гост

преди 5 години

ш мъркел е терорист номер едно в света ,но за нея не важи международния съд в хага?

25

Време е

преди 5 години

СЪБУДИ СЕ, ГЕРМАНИЙО!

24

Анонимен

преди 5 години

От какво разбраха,че са крайнодесни като както ги описват са крайнолеви,не четат ли политически книги.

23

Браво бе! Разбиват

преди 5 години

групи, създадени от собствените им сънародници с цел защита на собствената им нация от своеволията, насилието и гаврите, които си позволяват наглите пришълци, хрантутени за сметка на данъкоплатците!Защо да е крайнодясна организация? Не е ли по-скоро естествена реакция на изложеното на риск общество, което се стреми да се защити!Очаквахме отдавна вече да са разкрили инициаторите на безобразията около катедралата в Кьолн в новогодишната нощ, а те се юрнали да разгромяват защитниците на нацията!

22

Ели

преди 5 години

В Германия са крайно "десни", в Украйна - хуманисти.Не отричам, че има крайни елементи.Но какво направихме, в качеството си на политици и общества, да не създаваме среда за подобни движения.А не е ли грешката в нас?Не е ли грешката, че вкарахме крайни терористи в сърцето на Европа.А не е ли този факт едно целенасочено унищожение на Европа, за да бъде подчинена на олигархични кръгове и политици непритежаващи националност.Кой създаде омразата?!Този ли е светът, който оставяме на децата си?!

21

Е що?

преди 5 години

И забиха поредния пирон в ковчега на държавата си...

20

Анонимен

преди 5 години

До БерлинИ твоя ли го избиха със същото,ха ха!?

19

ivailo

преди 5 години

Хахх, някяква такава групичка от немци ще бъде разбита то е ясно, а безбройните мюсюлмански банди да не се притесняват тях няма кой да ги закача, защото ще бъде обвинен в ислямофобия :))))))

18

Берлин

преди 5 години

А сега в пaндиза! Там Мyстафа ще им избие радикализма от главите. Сещате се с какво... хаха. :)))

17

Анонимен

преди 5 години

всяка неконтролируема опозиция в едно демоктратична страна, трябва да се унищожи още в зародиша и, иначе няма да е демокрация

16

До 7

преди 5 години

Ти си мислиш,че си нещо по различно от афганистанец и сириец за тези *** ли?Бъркаш много.Когато застанеш на пътя им не бързай да им се радваш и да викаш "***".Бързо ще ти висне ***.Тази организация действа в Кемниц много преди да се появи и кьорав мюсолманин.Не били нацисти,ГРЪНЦИ!Не,група която шие гоблени са...

15

Анонимен

преди 5 години

До IV REICHОт изток ли?

14

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да ги екстрадират в Русия!

13

Анонимен

преди 5 години

Стани, стани ,юнак...германски!

12

Исти

преди 5 години

Виновни са всъщност цветнокожите мигранти- не тези младоци които с право се възмущават,че неканени пришълци посягат на техните права!

11

Анонимен

преди 5 години

Германистан вече е аномална коч.нка. Щом кореняци германци се преселват в Холандия Австрия й Швейцария няма бъдеще за нея. Мюсюлманите са новите господари.

10

стига бе

преди 5 години

Пак двоен аршин, защо да са терористи, а не бунтовници срещу режима на Меркел.Ония главорези, които избиха сума народ наричате демократична опозиция, а тези понатупали няколко "бунтовници" веднага класифицирахте като терористи.