11

Внушение

преди 5 години

Вършат добре работата черните ПР и:Видиш ли някой в бяло расо = терорист в черно расо=педофил

10

дедо божко

преди 5 години

църквата е извръщение с хората най гнусното нещо

9

До долния

преди 5 години

Добре де, защо с деца?Със сигурност има самотни жени и мъже, които няма да има нищо против. Защо с деца???

8

Анонимен

преди 5 години

И да ти кажа, никой не вика повече срещу *** идеологията от точно католическата църква, ката изключим православната.

7

Анонимен

преди 5 години

Глупо.сти. Педофилите се опитаха още преди десетилетия без успех да се включат в гей движението, даже партии ги подкрепиха (някои от Зелените и част от крайните левици на Запад). От 80-те и 90-те насам тия партии се извиняват и си посипват пепел на главата заради това минало. Легализиране на педофилията днес не е на дневен ред никъде, да не говорим за намаляне на чувствителността.

6

без значение

преди 5 години

Крайно време е да се проумее какво е католическото предназначение То е забулено в дебрите на времето, и крие безумия. Който си мисли, че католицизма е духовна институция, жалко. Това е представителството на ЗЛОТО на земята, а не на духовното.Като са толкова духовни, трябва да знаят, коя е следващата по-висока йерархия след духовната.

5

Анонимен

преди 5 години

Вие за какво си мислите, че Европа разпространява *** идеологията? По тоя начин ще намали чувствителността на обществото към тези насилия и извращения и няма да им се налага да плащат на жертвите. За да може на католиците да са им безплатни удоволствията ВИЕ трябва да станете *** - толерантни или *** - гъвкави. Поне едно от двете.

4

Анонимен

преди 5 години

Ами църквата през 19 век трябваше да направи избор дали да д независима сила в конфликт с държавата или развъдник на мирни слуги на държавата и тя избра второто което от носител нс духовност я превърна в отдел на службите за национална сигурност.Съответно нископоатавените и служители дегенерираха в подобие на селски турски бейове и сега те имат поп- извратеняци ние поп- полковници.

3

гост

преди 5 години

а то4но тази п е д о ф и ли я ,е в цяла европа ии навсякъде по свеета но рим мълчи ЕС също ТОВА техните ценности. Това сие истина от стотици години , но всичкки си заравят главите в пясъка н и к о г а ЕС това животно е разновидност на бившия съветски съюз .нищо ново същите крадци в нови одежди ,иииии новиии надежди да крадат .аз нямам право ,но те имат право да получават ОООГРОМНИ ЗАПЛАТИ .всичко се връща със лихвите

2

Анонимен

преди 5 години

тези католици навсякъде едно и също, педофили-***

1

Емо

преди 5 години

Ааа, който иска, нека си е.ве момчета, негова си работа. Но аз определено предпочитам момичета!