161

не може да бъде!

преди 5 години

Историята е доказала,че никой не се съобразява с нея и не се учи от нея.Но и тя не се съобразява с никой и не е никаква учителка,а жестока надзирателка,която наказва жестоко тези ,които не са си научили урока!?

160

Анонимен

преди 5 години

Въпроса не е дали ще има трета световна война, а кога ще се почне тази последна война за човечеството.?

159

Кръстьо Костов

преди 5 години

"Като резултат от Първата световна война се раждат и развиват два паралелни тоталитарни режима, които си приличат като близнаци по своята репресивна безпощадност: режимът в нацистка Германия и този в Сталинова Русия."А възможно ли е да има друг режим по онова време ? И защо всички големи открития са още от онова време ?

158

Анонимен

преди 5 години

За трети път да настъпваш греблото ...

157

Анонимен

преди 5 години

Само заблудени могат да вярватче нато ще победи .

156

V

преди 5 години

Много се радвам че предизвиквам някакъв дебат в иначе скучния сайт. Сирачето Нютон точно от кой университет има виш кетап ???Нютон няма дори основно образование защото по негово време нито едно дете не е тръгвало на училище на 6 години. Бих казал че Нютон има нещо като нашето средно образование ама без косинус тангенс литература и история . Придобил го е като чирак ;) Стив Джобс сам каза за вишото кетапостроене че аз предпочитам да платя за информацията която ми трябва ,а не за виш кетап .

155

това е

преди 5 години

При ядрен,конфликт, Русия ще оцелее.За сащ,ще са под океана.Бог да пази Расия

154

Гуем праз

преди 5 години

Третата ще бъде спечелена от НАТОТоз път сме победители

153

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМного просто е,защото държавите от източна Европа никога не са били агресивни,нито са завладявали чужди територии,колонии и забогатявали на гърба на другите,на тях оръжия не са им трябвали,освен за самоотбрана.Само като видим как в близкото миналото Българските територии са превзети и са разкъсани между големите от западна Европа,без да ни питат ,се вижда кой е воювал и имал нужда от оръжие за превземане на чуждото.

152

Анонимен

преди 5 години

Докато имаше силен СССР и Варшавски договор, бяхме застраховани от ТСВ.............сега не се знае какво ще им дойде на ум на западните масони в Англия, Франция и САЩ.Нищо чудно да изпържат 1 милиард в един глобален бъдещ конфликт!!!Не че вече не се води ТСВ.............но може да бъде много по-страшно!!

151

Анонимен

преди 5 години

Лъжлива статия от дойче веле ,от дойче веле само опашати лъжи .

150

Анонимен

преди 5 години

Да, трета световна война ще има, тя се води и сега, за радост-без ядрени оръжия.С други метоси, даже и термин й измислиха - хибридна война!Но не се знае докога ще е така. Молете се да няма ядрена война. че всички ще пукнем като мухи, даже и тия, дето си има подземни градове.......и там няма да изкарат дълго!

149

Анонимен

преди 5 години

Русия е непобедима . Тя щеспечели трета световна война .А сащ ще бъдат унищожени .

148

Агент Провокатор

преди 5 години

Ще има ли трета световна война? Не. Дължим го на ядрените оръжия които пазят света от световен конфликт вече 73 години.

147

Анонимен

преди 5 години

ВИНАГИ КОГАТО Е ТРЪГВАЛА С ГЕРМАНИЯ, БЪЛГАРИЯ Е СТИГАЛА ДО КАТАСТРНОФА. ДВА ПЪТИ, НА ПЪТ СМЕ ДА ПОТРЕТИМ.

146

Само България

преди 5 години

И СССР са се били и за двете страни във Втората СветовнаРуснаците някакси се наредиха при победителите, докато ние го отнесохме здраво

145

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ НИКОГА НЕ Е ЗАПОЧВАЛА ВОЙНА.РУСИЯ САМО Е ЗАВЪРШВАЛА ВОЙНИТЕ.В СЪОТВЕТНАТА СТОЛИЦА.

144

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах защо при толкова руски изобретатели е нямало кой да им измисли оръжия, та са водили войни с пушките на австриеца Крнка, американците Бердан, Гатлинг и Максим, белгиеца Наган, оръдия на Круп, купували са лицензи на Хенри Форд, Къртис-Райт и пр. И оригиналните руски/съветски разработки се броят на пръстите на едната ръка.

143

Сата НАТО

преди 5 години

*** започва и Първата, и Втората световни войни - можеш да провериш. Само че и двете ги губи катастрофално. И сега единствено *** има интерес от война, защото са фашисти, милитаристи и реваншисти.

142

Oleee

преди 5 години

***, стига писа глупости, ***. Русия не е започвала нито първата, нито втората световна. Няма да започне и третата. Аман от елементарно промиване на мозъци...