34

Анонимен

преди 5 години

Да бе Откога на склерозата й викат упойка.Кой знае какво се е въртяло в главата на стария гллупак

33

ДокиДок

преди 5 години

До всички ***, които смятат, че упойката е виновна, респективно -лекарите. Абдали такива, до сега чули ли сте някой след упойка и операция да става насочено агресивен и да удря? До сега да са се избили по болниците. Тоя пустиняк си е бил такъв *** през целия си живот и сега е намерил безпомощна мишена. А на лекарите не им е работата да вардят такива *** в болничните им стаи. Все едно да се обвини американски палицай, че някой психопат е зястрелял 20 души в някой мол и той не го е вардил

32

Реалист

преди 5 години

Не оправдавам и не обвинявам в конкретния случай човека.Само ще кажа,че пълната дълга упойка е СТРАШНО нещо и никой не знае на кой пациент как ще му подейства !Страничните ефекти в немалко случаи са потресаващи !Така,че лекарите именно затова са там.За да ги знаят и предвиждат тези неща особено при положение, че цялата система работи в техен интерес и властите си затварят очите за какво ли не.

31

да не е*б*л бабата?

преди 5 години

Тия двамата да не са били съседи и на млади години този дето е убит да е ....бабата на 89 годишния???? Никога не е късно за отмъщение.

30

не са ли го вързали?

преди 5 години

Лекарите защо не са казали да го вържат за леглото? Към тях не е ли бил агресивен? За 3 дни след операцията,не е ли проявил агресия?

29

Махленска клюкарка

преди 5 години

Най-вероятно е буйствал от упойката. Нормално е.

28

Анонимен

преди 5 години

На дуел с катетър, само в България!

27

Анонимен

преди 5 години

Варна се променя и става по руски град. Далече е да се казва европейскиКръвнината, кой или солидарно с персонала да плащат

26

Широката

преди 5 години

До МариПерсоналът на болниците емигрира в Русия, сега се радва на големи заплати, чудесни условия на труд, иновативни технологии и голяяяямо уважение от обществото!

25

Оперираният дядо

преди 5 години

е също ПАЦИЕНТ, след упойка.Не е разбрал какви ги върши.

24

Горан

преди 5 години

Какъв опит за убийство, той си го е приключил!

23

DO ЛЕКАРИТЕ

преди 5 години

Абе завалии Лекари - всеки един упоен за операция има халюцинации от Наркотика за Анестезията , защо не е бил вързан или поне да е бил сам в стаята . Дядото не е виновен - хвърлили са го стаята ,след операция и не е имал Адекватна Помощ - това Престъпление трябва да се пише на Лекарите .

22

Анонимен

преди 5 години

Бабугерски синдром, партизански спомени и здравословен маркетинг.

21

Активист на БКП

преди 5 години

Останки от прогнилият капиталистически строй ..

20

34654567

преди 5 години

Това като от "Мистър Бийн" или поне "Гол пищов". Знам, че не трябва, ама като го прочета и...сещате се.

19

Анонимен

преди 5 години

Чета и не мога да повярвам на очите си. Това е повече от абсурдно. Не са ли забелязали, че е агресивен, да го изолират най-малкото.

18

Доко

преди 5 години

Опитът му е съвсем успешен.

17

Юрист

преди 5 години

Когато заподозряния не е в състояние да изтърпи съдебно дело или мярка за неотклонение ,задържане под стража обикновено прокуратурата прекратява делата.На тази съдебно-психиатрична експертиза ще излезе ,че дядката трябва да бъде поставен под запрещение,тоест че не може да носи отговорност за действията си и ще му се размине.Което всъщност е напълно нормална практика по света.Хората на преклонна възраст обикновено ги третират като Малолетни!

16

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Нищо не е. Лека му пръст. Верно че е роден 1929-та година. Дали щяха да му простят ония години ? Не,по скоро ще увисне на бесилото отколкото да се размине джендърски с ,,подписка,,

15

Зависи от гледната т

преди 5 години

Имах един 85-годишен преподавател който си ходеше, като младеш и дори не носеше цайси.... И май пошляпвяше студентки и на стари години....