38

Анонимен

преди 5 години

А така,изяснявайте по-точно какво е казал президента,да се уточни!Или по-скоро е искал да каже,то човек може да се обърка,той говори много умно.Още някой да излезе и да обясни какво е единение?

37

Анонимен

преди 5 години

Не това е Йети не обиждай така горкоя снежен човек това е сестрата на Чубака а за Радевото единение госпожата е права той е трябвало да каже това по заповед на Нинова а заповедите са за да се изпълняват не за да се коментират егати комунистическите сол.*** пишман агент/ки

36

Анонимен

преди 5 години

Не е лошо, че е ***! Лошото е , че е инициативен и активен!

35

Анонимен

преди 5 години

Това същество на снимката да не е Йети?

34

П.Петров

преди 5 години

Към модератораПрестаравате се с гумичката, губи се съществена част от смисъла и трябва да си пояснявам отново думите!БКП пограждани зорлем маса селяни, за да осигури работна ръка за заводите, но вместо те да придобият граждански ценности в градовете се ширна селения. Вместо моделът за подражание и идеалът да е образования, интелигентниq, професионалистa, идеалът за съвършенство на българина стана простия нагъл селски тарикат, който става само да пасе, стриже, дои "оправя"/"спасява" овцете.Това е причината сега да се овластяват точно такива прости и нагли селски тарикати!

33

Анонимен

преди 5 години

На времето на единение му казваха фашизъм и всякакъв подобен социализъм.

32

Burzum

преди 5 години

Единение с умните и красивите, мерси ,та те гласуват за ТИКВАТА проста....

31

House M.D.

преди 5 години

Поздравявам ***! Съвсем правилно е написал "виц е президентът"!

30

Разбрах

преди 5 години

Значи се планира тежка сватба между ГЕРБ и БСП!

29

Стара Недоправена

преди 5 години

Оооох, вече 30 години гласувам все за същите да се сменят да ме оправят и все съм си недоправена, остарях си недоправена, животът ми мина недоправена. Ооох, няма ли накой нов накрая да дойде да гласувам за него да ме оправи, и аз накрая малко кеф да видя, ооох, ще си отида недоправена от тоя живот.

28

Анонимен

преди 5 години

Мале мале, ще го направят на нищо неговите 3, как така се е изказал без да е подкован.

27

армагедон

преди 5 години

Тая *** защо не е в затвора!?

26

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?!

25

Анонимен

преди 5 години

Проблемите произлизат от неработещата административна система. РЕФОРМА В АДМИНИСТРАТИВНАТА СИСТЕМА!

24

П.Петров

преди 5 години

Защо Йотова не казва това, а говори само за последствията и то в типичен популистки тон ?ЗАЩОТО ЕДИНЕНИЕ ВЕЧЕ ИМА МЕЖДУ БСП, ГЕРБ И ДПС , ВСЕ ПАК ЕДНА ИМ Е ПАРТИЯТА МАЙКА - БКП! ТОВА ЕДИНЕНИЕ Е ТОЧНО СРЕЩУ НЕЩАТА, КОИТО ИЗБРОЯВАМ В ПРЕДНИЯ ПОСТ, ЕДИНЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, ДЪРЖАВНОСТ И НАРОД ЕДИНСТВЕНО С ЦЕЛ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ И ГРАБЕЖ!

23

аз

преди 5 години

Единението на Радев е елементарно като него.Очевидно е че червените трудно биха могли да спечелят каквито и да било избори ,но дори и да допуснем че спечелят отново трябва да клекнат пред Доган и ДПС и отново за по-малко от 2 години ще фалират държавата и ще бъдат изритани.Единението на Радев си е чиста проба опит за единение с ББ и ГЕРБ.Елементарен подход , но след като и той иска да ла.па мазни пачки какво друго му остава.Въпросът е дали ББ иска да дели с мисирките и отговорът е по-скоро НЕ.

22

П.Петров

преди 5 години

Проблемите на България произтичат от едно нещо - НЯМА ДЪРЖАВНОСТ!Няма държавност,защото НЯМА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА,защото е подкопано от КОРУПЦИЯ!Има корупция,защото няма РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ,кариерното развитие на съдиите и прокурорите е политически зависимо,а не се определя единствено от професионалните и морални качества.Нужна е НЕЗАВИСИМА И РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА!Нужни са СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ, които не са слуги на олигархията и властта, а на ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА!Нужно е ОБРАЗОВАНИЕ, което създава ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, а не овчеглаво стадо прости *** със самочувствие на гол

21

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

20

Анонимен

преди 5 години

Тая и тя е била на инструктажа при Решетников и тя е като останалите червени папагали дето от няколко дни все повтарят "единение".Клепоухия *** - обединител :)Абе той от комплекс за малоценност инфаркт ще получи бе!

19

Ха-ха

преди 5 години

Появи се да обяснява какво е казал генерала. Сега ще му набие кофата, че не се е изразил според инструкциите