68

Анонимен

преди 5 години

Щом си харчат парите у БГ-то къв е пролема!?

67

Анонимен

преди 5 години

Откъде да се вземат пенсии за пенциите ни като са градили 45 социализъм? Да си ги търсят от БСП и Путин.

66

до 70

преди 5 години

То и ти си приличал на човек до към средата на 70-те години, а сега си и без зъби и без мозък.

65

Waffen SS

преди 5 години

До Кривондел///Хайде пак за чистота и най-вече колко е уютна ,за да започне деня със смях и забава.София беше уютна някъде до към средата на 70-те години на миналия век.Сега просто прилича на едно бунище. Просто наподобява един арабски град от зоната на "демократичните" военни действия.Била чиста ,хайде ,де.Тогава /70-те/комплекс "Ленин" сега "Яворов",приличаше на градина.На всеки сто метра чешмичка ,тревата окосена,дърветата подкастрени,асфалта чист и гладък.Сега разруха и мизерия

64

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ВИДЯ ГЪРЦИ И ИТАЛИАНЦИ ДА ИДВАТ ТУК ЗА ДА ГЛЕДАТ НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ИЛИ ДА ЧИСТЯТ ДОМОВЕ ЗА ДА ОЦЕЛЯВАТ- ТОГАВА ЩЕ ПОВЯРВАМ. хА ДА СИ СПОМНИМ ЧЕ 2014Г ГРЪЦКИТЕ БАНКИ ОПРОСТИХА ЗАЕМА ОТ 20 000 ЕВРО НА ВСИЧКИ С ДОХОД ОТ 400 ЕВРО, А СЪЩАТА ГОДИНА ЕДИН БАНКЕР СЕ ИЗМЪКНА КАТО МОКРА ВРЪВ И ФАЛИРА НАЙ ГОЛЯМАТА БГ БАНКА, А ЧРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИИ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ ВСИЧКИ НИЕ 4/5 МИЛИАРДА ЩЕ ПЛАЩАМЕ.

63

Doko

преди 5 години

Имаше една статия ,, Гръцки фирми масово се местят в България,, сега пък гръцки пенсионери ПРИИЖДАТ.Как ви ги ражда главата тия простотии????? Всичко това е в сферата на добрите пожелания.Кой ще приижда , емигрира или завръща в България??? Аре събудете се!!!

62

vkt

преди 5 години

драги сидни австралия: ти си един скапан оскотял недъгав мармот.Освен всичко останало аз лично се съмнявам ,че ти си там.според мен ти живееш в някое ромско гето или около Пловдов или София.Поздрави от Канада!

61

Анонимен

преди 5 години

Кога и българските пенсионери ще получават пенсии като на гърците?Срамота е да ги оставите като скотове да умират от глад и студ.

60

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

Поздрави на гърците които отиват в Панелистан да оскотяват. Белите хора ходят по други ширини. Например що не заповядате насам? Поздрави

59

Solar Power

преди 5 години

До 65: Така е, но гръцкия пенсионер ни е изпреварил с 45 години. Ще ги догоним някой ден все пак мисля,че бягаме по бързо от тях. За тези 45 години може да се сърдиш на царя,че влезнахме на страната на германия, на англия,франция и америка,че ни оставиха в лапите на Сталин. И накрая на самия него :)

58

Solar Power

преди 5 години

О забравих Костов и Сорос ! Другари напомняйте ме. Стар съм вече :)

57

Анонимен

преди 5 години

Доходите в Гърция са няколко пъти по-добри от българските при почти еднакви цени.

56

Хххх

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !и какво ти пречат чуждите пенсионери!!!Идват да си доживет старините и си харчат пенсията в България...нито могат да заемат работни места нито да натоварят здравната система тъй като тяхната здравна каса плаща за лечението им в БГ.......абе с две думи плямпане на па.паг.ал

55

Анонимен

преди 5 години

Българския пенсионер с пенсия от 150 200 лв а гръцкия с 1000 1500 лв пенсия .

54

Solar Power

преди 5 години

На БГ-то все някой друг му е виновен... я путин , султана, европа, тръмп.... който се сетиш.... а истината е много простичка :) Сам си е виновен.

53

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Евроинтеграцията превърна България в депо за лош човешки материал.Направо за човешки *** !Не стига, че от българите тук остана и се размножи най-лошото.Не стига, че изкуствено размножиха ромите.Ами и от чужбина тук идва само *** - бежанци, чернокожи и пенсионери.Какво бъдеще има такава държава ????

52

Анонимен

преди 5 години

Не ги знам гръцките пенсионери ама те взимат по 600 1000 евро пенсия а тукашните са с по 150 . А тукашните 25 30 годишни образовани да си намерят работа за 800 1000 лв е почти невъзможно освен ако някой не ги набута а в Гърция минималната заплата е почти 1500 лв а тукашната е 510 бруто

51

гръцки пенсионер

преди 5 години

Във вулгрско за кутия кока-кола и четири цигари лашкаме 12 годишни българки. *** е рай!

50

Наблюдател

преди 5 години

Предсказах преди години, че скоро ще дойде време в което гърците ще идват у нас за гурбет; май този момент вече е близо.

49

Анонимен

преди 5 години

Веднага някой да звънне на Симеонов и Динко има ншествие на зли нелегални гръцки пенсионери време е да започва предизборната кампания и да каже че сега ще ни спасява от ужасните гръцки нелегални емигранти.