87

Анонимен

преди 5 години

3823

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 80Ако ядеш като невидял, щото къде ли си видял такова изобилие, ще хванеш болест.

85

МЕНЕ ПА МИ ХАРЕСВА..

преди 5 години

Абе , при комшиите си е кеф ,бе...!!!ВСИЧКО ИМА И СИ Е НА НИСКИ ЦЕНИ!ИМА ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ ---И ЗА БЕДНИ ..И ЗА БОГАТИ И КАПРИЗНИ КЛИЕНТИ.НАВСЯКЪДЕ ИМА ГОВОРЕЩИ БЪЛГАРСКИ!ВЕРНО СМЕ СИ , КАТО У ДОМА!!!!

84

Bbb

преди 5 години

В Гърция ако жена роди 3 деца започва да получава пенсия.

83

Waffen SS

преди 5 години

АНОНИМЕН """При познатите марки ( Zara; H&M .....)разликата в цените с България е два-три пъти по-надолу""" Пъти ???? или проценти 20%-30%

82

Анонимен

преди 5 години

Вчера се прибрахме от Едирне. Посетихме и двата молла и наистина си заслужава да се отскочи до там, за да си напазариш дрехи( ние бяхме за дрехи). В новия мол има много турски марки, доста качествени и на много добри цени. При познатите марки ( Zara; H&M .....)разликата в цените с България е два-три пъти по-надолу. Кухнята е много вкусна и навсякъде се чува българска реч, все едно си вкъщи. Заслужава си, затова ако имате възможност, отивайте:)

81

ERICH

преди 5 години

"Рекордния" добив пшеница за 2017,,не достига и 6 мил.тона , а рекорда за 1982 г е 10 178 000 тона ,но стандартния добив по време на соца е някъде към 8мил.тона през другите години.Така ,че "рекордния" добив за 2017 е рекорден за разнебитеното селско стопанство по време на безкрайния демократичен и неолиберален преход

80

ERICH

преди 5 години

""Границата от 8 000 000 тона зърно годишно е премината, през 1982 г. годишният добив е 10 178 000 тона зърно, средният добив от декар на пшеница 463,4 кг за страната."""="""Реколтата на пшеница в България за 2017 ще бъде на исторически рекордни нива, като по предварителни данни тя е между 5,85 и 5,95 млн. тона.""Дали двете посочени числа са равни или приблизителни.Това са извадки за "специалистите" по икономика,които се навъдиха твърде многоТова е повече от миналата 2016 г., когато

79

Минаващ

преди 5 години

Събота бях на алъш-вериш в гр.Едирне/Одрин/.На всяка крачка българи и гърци харчат пари като луди.Уж Турция е в икономическа криза::))))Една държава е в криза когато по рафтовете няма нищо.Криза има в България и Гърция.И да харчите повечко пари в ''бедна''Турция.

78

.

преди 5 години

До Анонимен 80Абе не е точно затова, но това е една друга етническо-религиозна тема. :)

77

Анонимен

преди 5 години

От всичко това на снимката не само ставаш 200 килограма, но си и докарваш куп болести.Туркините затова ходят с шалвари и отгоре с дълги шлифери защото ядат много тестено и захар и сакато бъчви.

76

Анонимен

преди 5 години

Е,така е джигерът на тава вече с айран,бира у нас.Много се ислямизира положението.Щом и водещите по телевизията имат забрадки зае/би.

75

Анонимен

преди 5 години

Лелее какви вицове,Одрин след Флоренция ХАХАХАХАХАХАХА,2милиона туристи в синята джамия,ми тя Турция е 82милиона та ако 2милиона са влезли в синята джамия нищо чудно но тия хвалби са нелепи.1584 паметника,ХАХАХАХАХА, НЕДЕЙ!!!!

74

чукча

преди 5 години

На мен пък Кушадасъ много ми хареса.Особено тази година.Евтино.Разнообразна кухня.Чисти плажове.Имат един Лейди Бийч-който като плаж не е нищо особено но зад него си е дълга улица само със заведения-записах се на всяко от тях по няколко пъти-вкусно и евтино,какво му трябва друго на човек.

73

Турист

преди 5 години

Петък и събота бях там. Лирата е паднала, ама вдигнали много цените. Продават се пълни буклу*и, петъчния пазар е едновремешния битак, аутлет с уж престижни марки и там плачи земльо, джамии и прочие, на който са му малко тукашните...Храната ми хареса, ама една бира като бял човек не можеш да пиеш. Та ако е за един прах за пране, не си струва...

72

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова да прочете и да види колко е смешна и тя,и НСИ които делят чужденците дошли у нас на туристи и други,виждаш ли *** убавице ВСЕКИ ЧУЖД ПОСЕТИТЕЛ Е ТУРИСТ.Не може пазарджиите в Одрин да са туристи а гръцките купувачи в Сандански Петрич да са посетители.

71

Аз , Аз

преди 5 години

Хаха...оплюваме съседите ни, сериалите ни, роптаем иначе сме били по тяхно иго.Ама за харчове и пазар ли е на турския пазар ,и по моловете сме първи.За туристически дестинации да не говорим.

70

Анонимен

преди 5 години

До 63 ти май кавала на картичка само си го виждал.Там карат предимно моторчета и малко коли за да има къде да спрат по хълмистия град и уличките са много тесни иначе на Тасос и към долината може да видиш и лъскави коли но хората искат да им е практично затова е селата карат пикапи най вече на Халкидики

69

АЗ ПЪК ВИКАМ:

преди 5 години

ОДРИН...ЕДРИНЕ.....ВСЕ ТАЯ....!!!!С комшулука , сме си добре и наслука ТУКА!!!!!!ГОСПОД И АЛЛАХ ...САМО ЗДРАВЕ И БЕРЕКЕТ ДА НИ ДАВАТ!!!!

68

Анонимен

преди 5 години

Казва се Одрин, Едине няма!