16

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

да пуснат хюрдо караджата и танас от бетере, то същото -.-

15

от сидниАав$тралия

преди 5 години

гледам че Миле Китич няма проблеми с билетите....

14

RockNroller

преди 5 години

До АнонименТолкова ти е музикалната култура...

13

SciFi

преди 5 години

Анихилатор е устройство (оръжие), което анихилира (унищожава без остатък) всякаква материя. Прави го чрез генериране и насочване на поток антиматерия. Среща се в научната фантастика.

12

Анонимен

преди 5 години

Тия пък какви са, някакви световно неизвестни.

11

!

преди 5 години

искаме Азис

10

Запознат

преди 5 години

Чете се "Анайълейтър".

9

Анонимен

преди 5 години

До 8Думата идва от латинското "нихил"- нищо.Понякога казваме""какъв нихилист си.."--да, ама отпред има едно "а", което обръща значението на 180 грдуса.т.е. анти нихилист, отпимист! е то затова не могат да си продадат билетчетата... къде са ръгнАли тука да пеят, като всички тук сме песимистични реалисти.! )

8

dkfjshfksjhk

преди 5 години

Супер приятна група са, но се учудвам че феновете им още ходят по концерти. Не ме разбирайте погрешно, просто ме съмнява че някой под 35 ги слуша.

7

до5

преди 5 години

Думата идва от латинското "нихил"- нищо.Понякога казваме""какъв нихилист си.."( нищо не е ценно за теб"( като песимист, но още "по-зле"..;-))Та.. младежи, Думата има сила! Употребявайте добри, положителни думи, за да създавате положителна енергия около себе си и за другите..( Ако всички хора мислят положително и говорят положително, няма да има войни, неразбирателства...и ЕДИНЕНИЕТО ще бъде реалност) Но... виждате, четете ВСЕКИ ден КОЙ(коя) "се зарежда ' от изказаните отрицателни думи ..

6

Анонимен

преди 5 години

Ний фйьеновите на Бойко ни я слушаме тъз диструквивна музка.Ний слушамйье само Вйеско с многоту пот и Кака Цйьецка с Цъфналия ГЕРБЕР.

5

Анонимен

преди 5 години

Да не са луди да идват в тая корумпирана мафиотска ко чина.

4

Анонимен

преди 5 години

какво е това "анихилатор" не ми е ясно?може би дефибрилатор?

3

Нито Цеца,

преди 5 години

нито"заличители", нито простотии типАзис, Сузана и под.Вземете четете, образовайте се, младежи! Не се ли страхувате, че карат без книжки, убиват хора, имащи семейства, учили, трудили се, да живеят по ЗАконите.Не мислете, че сега е зле:около1960 имаше "Сърдитите млади хора"- недоволни на Запад, "Обърни се с гняв назад"- от кого е? В соц. държави- мълчахме и "ръкопляскахме"( ни гняв.. ни нищо..не е "разрешено).Гневните на Запад мислеха , че при нас е ОК!??Сега пак държавите "бушуват' от недовол

2

БожиГол

преди 5 години

... Кви са тия , бе ? ... Кога ще дойде ... ЦЕЦА ?!?! ............. За да изпеем заедно ... на сцената ... "ТРЕПНИ" ... ?!?! ............

1

по-добре

преди 5 години

никога да не идват- с ТОВА име!КОго ще унищожават, заличават?Каква ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ блика от тях!Не е нужно в България да идват такива хора!