4

Анонимен

преди 5 години

Откриват сергията в Софийския.

3

Pater Custodes

преди 5 години

Празникът е хубаво нещо. Да се учиш също. Да искаш да се учиш и да не ти осигурят нормални битови условия е лошо, срамно. Деградиране на ценностите започва от бита. Ако нямаш нормални общежития, защо провеждаш кандидат-студентска кампания и обявяваш повече места от това което можеш да осигуриш? Студентите са отвратени от системата на Висшето образование още от първия ден. Честит празник.

2

Анонимен

преди 5 години

Направо да им печатат дипломите , да им ги дават и да се приключва. И без туй никой не му дреме да образованието. За университета е важно да си вземе държавната субсидия на брой студенти, а за студентите -да получат някакъв кетап, че да се отчетат пред родата, да ги сложат в рамка и да се регистрират в бюрото за безработни. Даже СУ може да използва събитието да събере още 50-100 бройки от улицата , че нали имат незаети места. Те на това му викат образувание

1

Анонимен

преди 5 години

За съжаление СУ ще посрещне юбилея си в условията тотален упадък на образованието ни. Всеки втори студент в Алма Матер не може да напише три смислени изречения. В много факултети новоприетите ги обучават на български език, въпреки, че са преминали през зрелостен изпит.Трагедията е пълна!Президентът и премиерът няма да уважат юбилея. Това е показател, че образованието изобщо не ги интересува.