73

Бож.

преди 5 години

Честита победа на Заев и на здравите сили в Македония които доказаха,че за тях България е по-важна от Русия и Сърбия!

72

SS

преди 5 години

"Няма да напускам, мой дълг е да остана!"Точно так е казал и печално известният ген.Пиночет от хунтата в Чили преди години по подобен повод

71

Анонимен

преди 5 години

Математически погледнато , само 30 % от македонците искат ЕС и НАТО.............останалите 70 % са или против, или нямат мнение!!!Голям провал на Зайо Байо...............да не се прави на луд, ами да подава оставка и да се маха!! И без това "братята-албанци" ще го сдъвчат...................хаха!!!!

70

ПЕНКО

преди 5 години

ТА ЩА КАЖУВАТ МАКЕДОНСКИТЕ БИЗНЕСМЕНИ И БАНКЕРСКИ ШЕФОВЕ ????? НЕ МИСЛИМ ДЕКА Е : " АМЕРИКАНЦИ ВИСШЕ НАД НАС - И СЛАВЕ Ц Р У -РЦИ " !!!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Отидете на площада в Охрид и заявете, че сте българин.Такава братска любов ще ви се стовари, гарантирам ви.

68

Анонимен

преди 5 години

Колко наивни хора пишат тук!Ако попитат гражданите на Македония при държавен разпад към коя държава искат да отидат 70% ще искат в Сърбия и 30% в Албания.България изобщо не е опция за македонците!

67

"МАКЕДОНЕЦ"

преди 5 години

типично по български

66

полит. коментар

преди 5 години

И този сутрин казва едно надвечер друго, позната ситуация.

65

Анонимен

преди 5 години

Това вчера не беше референдум, а по-скоро преброяване.Видя се броят на шиптарите - 32 % , което от 2.8 милиона, прави някъде около 900 хиляди.Но все пак 68 % си остават македонци.

64

Анонимен

преди 5 години

Браво на македонците !Спечелиха битката, но войната продължава.Слугата на чужди господари Зоран Заев няма да се спре, въпреки, че народа му каза "НЕ" на НАТО и ЕС.Ще драпа предателят със зъби и нокти да натика Македония в тези сатанински организации.Пожелавам кураж и твърдост на братята македонци !Дано успеят да спасят държавата си.Ние не успяхме ....

63

Анонимен

преди 5 години

Ние нали цъфнахме, вързахме и втасахме, като вече 11-та година сме в ЕС.Най-бедната, най-корумпираната и най-сринатата държава.Хората войни водиха и пак не са толкова зле колкото нас.

62

Анонимен

преди 5 години

И сега как Зайко ще клепа и трябва да връща парите?А обединителя на всички Балкани к'во рече (който му разбира де)

61

Продължението

преди 5 години

....а НЕ де факто са казали максимум 30,5% от избирателите. С други думиабсолютният брой на реално гласуващите, които са одобрили въпроса нареферендума превишава абсолютния брой на онези, които не са го одобрили, всъотношение 33,5/30,5 !

60

ДА/НЕ=33,5/30,5

преди 5 години

Тук става дума за професионално отработено активно мероприятие за манипулиране нарезултатите от референдума. Защото рекордната избирателна активност ,регистрирана някога в Р. Македония е била 64% от избирателите . Ако приемем ,че това е статистическият процент на реално гласуващите в тази страна, то сега са казали ДА 91% от 36,8% от избирателите т.е. 33,5 % от всички реални избиратели !

59

54?56

преди 5 години

Колко евро натовски ботуша и цървула ходеха да ги сплашват, че само НАТО е спасението. Дори пияндурникът военнопрестъпник патис.

58

FYROM

преди 5 години

Тези дето не са гласували БЮРМ (FYROM) ли сакат да им се зове държавицата?По добре 'Северно Македонец' отколкото 'Фиромец'

57

Дежавю

преди 5 години

Що ми се струва позната тая реплика?!

56

Петърчо

преди 5 години

Месец преди референдума каза че ако не успее същия подава оставка. На 15 дни преди референдума каза че може и ще подаде. На два дни пред референдума каза че той ще е валиден даже и ако няма избирателна активност над 50% стига да били гласували "видливо мнозинство" (по негови думи) от хората. Ден преди референдума каза че и без 50% стигало само и да имало един глас "За" в повече и референдума щял да бъде успешен. Днес казва че няма да подава оставка. Потресен съм, не го очаквах. Най-големия лъжец

55

КРУМ

преди 5 години

ЗОРАНЕ,ПОДАВАЙ ОСТАВКА,ЩОТО КЕ ТЕ ТЕПАТ!?тАКИВА *** МАКЕТАТА НЕ ГИ ОБИЧАТ

54

Анонимен

преди 5 години

В МАКЕДОНИЯ ИМА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ВИЖТЕ И ИМ ПРЕЗИДЕНТА ТЕ НЕ СА ПО РАЗЛИЧНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2016-ТА СА ГЛАСУВАЛИ 1 150 000 ДУШИСЕГА ГЛАСУВАХА 660 ХИЛЯДИ ДУШИ!!КОМУНИСТИТЕ ЗНАЕХА, ЧЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ЧЕСТНО РЕФЕРЕНДУМА И ЗАТОВА ГО ПРОВАЛИХА :DВЪПРЕКИ ТОВА ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА СЪРБОМАНИТЕ И КОМУНИСТИТЕ!