80

Бож.

преди 5 години

Честита победа на Заев и на здравите сили в Македония които доказаха,че за тях България е по-важна от Русия и Сърбия!

79

Анонимен

преди 5 години

появи се нова държава източна албания

78

Анонимен

преди 5 години

Недей така. Масово плюещите Европа си мислят ,че от тях им зависят заплатите.Мислят ,че те управляват. И всякакви смехории. После се чудят ,че адекватните бягат в лоша Европа. Е цял живот ли да ги цакат комунисти и да плащат двойни цени и сметки поради едни "братя" , които плюещите боготворят?После плюещите пак реват ,че Бг се обезселва, ама не сменят репертоара:)))

77

Анонимен

преди 5 години

Като почнете с тези ваши фантасмагории как ЕС ни било виновно? С какво бе другари? С това че ни управляват на Тошо хората ли? С това ,че руските монополи късат месо ли?С какво точно ЕС ви е виновно? Ние 70% сме предоволни. Можете да идете да добрувате в Путинландия ,ама да не ревнете набързо? Всички са доволни от ЕС. Влезнааха и масово вдигнаха стандарта в другите държави. България е пример какво е става останеш ли с комунисти на власт и още с яко руско влиянение и зависимости!

76

Отказ

преди 5 години

Няма да се казват северни македонци , амисръбски брюм-човци

75

Анонимен

преди 5 години

Македонците доказаха че са "българи"!Имат същата избирателна апатия!

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78О да бе..............ти пък "светиш" от толкова акъл! А не ти ли е ясно, че ИМЕННО албанците са "гласували" и те са виновници за всички беди на Балканите! И че НИКОЙ няма да "защити" Македония даже ако влезе в ес и отан! ИМЕННО АКО ВЛЕЗЕ ще я унищожат! Ха-ха...че македончетата не са ***..........гледат как нас ни унищожават и си рекоха, ЧЕ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СМЕ ИМ ПРИМЕР!!!

73

Име

преди 5 години

по добре да си сложиш доброволно кръста, отколкото да те гази полумесеца на необолшевиките и евреите...

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Хи-хи-хи................***..............а не ти ли идва на акъла (ако го имаш!), че ГОРДИТЕ МАКЕДОНЦИ ИМЕННО ЗАТОВА ТАКА ГЛАСУВАХА!!!! ЗАЩОТО виждат НАШАТА МИЗЕРИЯ и всички НЕДОСТАТЪЦИ от еуропското "присъединяване"!!!!!! БРАВО, БРАТЯ МАКЕДОНЦИ! Хи-хи.............сега ми е ясно ЗАЩО в България няма референдуми, апа нейсе за това "присъединяване".............напротив, ВСИЧКИ ВЕЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ!!!!

71

Анонимен

преди 5 години

Тези доказаха отново, че имат български корени -от тъпотия сами ще си сложат кръста на държавата!

70

Анонимен

преди 5 години

Тези дето днес веят байраците и се радват ,че останали македонци -утре ,като ги налегне мизерията ще са първите кандидати за български паспорти !!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Коментарите в болшинството са даста елементарни и показват ,че българина първо няма понятие за проблема и второ съди за другите по себеси! Въпроса не е за това ,че ние ,като сме до някъде разочаровани от ЕС -то трябва да се радваме ,че макетата са отхвърлили диктата на Брюксел дори с новото име ! Проблема е ,че тази малка ,ошмулена територийка без подкрепа на военен пакт и членство в европейския съюз ще стане лесна плячка за сепаратиските мераци на албанци и сърби!

68

Име

преди 5 години

и сега - нищо. пак по-добре от това да попаднеш в мръсните кунки на национални продатели, откровени мошеници, крадци на едро - необолшевики и пес са в потрес, а серж, като техен вечен водач ще обвини македонците в неразбиране на "правата вяра" на която служи и зайков. а именно вярата в силата на парите на шорош.

67

Анонимен

преди 5 години

Снощи Заев оповести грандиозна победа / 30 % ЗА / и помоли опозицията / 70 % НЕУЧАСТИЕ / за коалиция ! Заприлича на Бойко Методиев Борисов след победа с гласовете на 10 - 12 % от българите !

66

Анонимен

преди 5 години

Дали Русия е виновна за провала на референдума . Хайде англичани ,търсете русите !ч

65

Бате Гойко

преди 5 години

"Подкрепяте ли членството в ЕС и НАТО с приемане на договора между Република Македония и Република Гърция?"Въпросът е доста подвеждащ. Трябваше да има 3 въпроса. Но понеже знаят, че никой македон няма да иска да се прекръстят и обвързаха трите въпроса. Всички македонци искат в ес, но далеч не всички искат нато и още по-малко искат ново име на фиром. Запада реши да ги подлъже, като малки деца, но не му се получи за което БРАВО на съседите.

64

Анонимен

преди 5 години

Ако македонците са били уплашени и страхливи щяха да се панират от атаката преди референдума на генералите от НАТО , баба М. , американска подкрепа за Зоран Заев!

63

Анонимен

преди 5 години

Ало руските *** успокойте се

62

Гошо...Тъпото

преди 5 години

На този референдум за европейското бъдеще на Македония...победиха сърбоманите.Яко са се...ешалонирали на македонска земя и няма да изпуснат...лесно тази малка държавица от орбитата на...майка Сърбия.Ще има сигурно и...втори опит и народеца,ако иска наистина да поемат по нов път,да преодолее старите...стереотипи.Няма страшно и далеч от Сърбия;даже ще се почувстват по...значими и независими.

61

Анонимен

преди 5 години

,,Исторически референдум " показа предателя Зоран Заев !