118

чарли

преди 5 години

Руска намеса.

117

Дас

преди 5 години

Демократ-- прав си.Как може аморфна маса да решава!! Задай им т***п въпрос и гледай сеира! Ако бяха питали маковете искате ли заплати като в Норвегия и цена на бензин като в Венесуела( 12ст лтр)?100%за.Ама да постр ли еди какво си или въпроси от геополитика..дреме му на бай Кире!!Ако има важен въпрос има у нас БАН.Нека мислят,анализират и кажат.А не вуйчо ми тракторист да решава заАЕЦ. Демагогия и пълна загуба на пари.Все едно някой да пита нас.искате ли всички мадами да са го ли??(под 60 кг де)са

116

Анонимен

преди 5 години

91% от 30% гласували ДА ли е. Очаквано е да са мобилизирани основно привържениците. Значи 70% не са сигласни. На мен това ДА ми звучи като НЕ.

115

ХАХАХХАХА

преди 5 години

До Така еЗащо пък референдумите да се забранят. Простите били повече. *** те същите прости гласуват и на избори и после прости избират с най-много гласове и те ни управляват. Значи тролчета на избори простите може да гласуват що с 15 процента някой идва на власт, а референдуми не може щото няма подкупи и лобизъм.

114

Анонимен

преди 5 години

По медийна свобода Македония - 110 място, България 112. Как да не се отрази тая несвобода на статията. Хора търсете истината в чужди сайтове.

113

Анонимен

преди 5 години

Айде сега напишете истината - референдумът не е прескочил прага на валидността. Тост все едно не се е състоял.

112

Българин

преди 5 години

"Освестете се, източни българи - вземете пример от нашие западни братя!"проф. Людмил Георгиев

111

Анормален

преди 5 години

Ами "мълчеливо съгласие"-който не гласува е съгласен с всичко....Това обиден съм ,нема за кого не е поведение на гражданин ,а на заблуден пубер...

110

журналятаааа...

преди 5 години

Главното не са тези 91%, а това, че са гласували само 34% и референдума е невалиден.Продажна ***, *** безмозъчни "журн.алисти".Дори едни числа се страхувате да посочите.МАНИПУЛАТОРИ!!!

109

хмм...

преди 5 години

Правилата на демокрацията изискват,за да е валиден един референдум 51% да гласуват! При избирателна активност 34% това се нарича провал, сиреч макетата са бойкотирали референдума. Тия 91% са на база брой гласували, а те са 34%, така че мнозинството е казало "НЕ"!

108

Клепариии

преди 5 години

Веднъж пишете че македонците си остават македонци,втори път че вече са ЕУРОпеийци,на кое да ВЕРВАМЕ?

107

Гост+

преди 5 години

Уф, ти нали си голем, кво се пениш за малките. То там е проблемът, че откак свят светува големите издевателстват над малките - по законите на джунглата.

106

Анонимен

преди 5 години

Македония е географско понятие, а не държава или народ.С този референдум преброиха албанците - 34 %

105

Анонимен

преди 5 години

отделно онази македония няма нищо общо с днешна македония дори популацията...А още по-отделно онази Гърция няма ама абсолютно нищо общо с днешна гърция, популацията пък хептен. *** жалък и ромейски ***.

104

Един от Северозапада

преди 5 години

"Браво "македонци",оказахте се истински българи-не на ЕС и НАТО!<br>А писалите заглавието и матрялчето от коя психиатрия са-при 34 % активност манипулирана говорят за успешен референдум?"----То, и у нас Герб така печелят, пардон, купуват изборите, с голями % пред "конкуренцията". Въпросът е, с колко % от имащите право на глас Герб "печелят", за това никой не споменава повече.Защото аз познавам само един, дето си признава , че е гласувал за Герб...

103

Така е

преди 5 години

За това референдумите трябва да се забранят. Простите винаги са повече от умните.Доказа се в ОК, Испания ,сега Македония и у нас.Не знам референдум да е довел до нещо добро.

102

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 95 Ти па къде слагаш Русия при великите сили.Няма я при първите десет.

101

Анонимен

преди 5 години

До 100Само дето Македония е била част от Гърция... отделно онази македония няма нищо общо с днешна македония дори популацията...

100

Анонимен

преди 5 години

Александър Македонски не е грък. Той е македонец. Съвсем просто е.

99

УМЕН

преди 5 години

Всеки който си мисли че е нормално и справедливо Македония са се прекръства да си сложи по едно Нов или Нова пред името. Долу гръцките домогвания Македония, до нейното име и история. Македония не е Гърция нито гръцка територия. И никога не е била.