84

Ади

преди 5 години

До софиянецАйде айде - за това,че сме зле все някой друг ни е виновен.

83

Анонимен

преди 5 години

Това прилича на конгресен център. Нищо общо с храм...

82

Не!

преди 5 години

На този не му ли забраниха да щъка из Европа???????

81

софиянец

преди 5 години

От държава равна на Византия по блясък ,турците са ни превърнали в ***.От велик народ турските варвари са ни докарали до едно племе без духовни водачи и интелигенция.Целенасочен геноцид прилаган от варварско племе обединено от религия на омразата ,войната и насилието.Същото е постигнало и Византия,Армения и всички народи в контакт с турския ислям.Погром и назадничество са турците.И пак имат претенции-това е проблема.

80

анонимен

преди 5 години

До Мустафаима един турски *** тук

79

анонимен

преди 5 години

***

78

Анонимен

преди 5 години

Ясно е че е решено Европа да е мюсиулманска.

77

Анонимен

преди 5 години

До АчДа и заместват българсите думи с чужди такива.

76

софиянец

преди 5 години

До История дагеКакво искаш да кажеш бе турски ***?Че *** са ни донесли нещо добро?А да си чувал за масови кланета на беззащитно население ,за геноцид,кражба на деца?преди турчина да дойде сме имали крепости,дворци,книжовни школи-след като се махат поганците -само КИРПИЧ.И гора от джамии.Мизерия.

75

анонимен

преди 5 години

Като българин не харесвам турците и особено тоя им султан .Съчувствам на кюрдите и ги разбирам напълно защото знам прабаба ми какво ми е разказвала,чел съм и чета истинската история за робството ,а не за "присъствието" за което пишат днешните политици мекерета.И съм сигурен и се надявам че ще има свободен Кюрдистан.стига кланета от страна на турците.Знаем ги що за стока са.

74

История даге

преди 5 години

Когато си тръгват окончателно османците България е 51% по голяма от сега вижте картата от 1916г.За 500 години османците запазват етническата и физическа цялост на българския народ в границите на Симеонова България.Но за 40 години "братята" християни заграбват 51% от територията и изкореняват българщината завинаги за няколко десетки години думата българин оства само в исторята....

73

Ач

преди 5 години

Браво на турците от 60 години са в Германия и си пазят езика и традициите.Нашите след 6 месеца говорят българския с акцент като се преберат на село,а след 2 години говорят на немски с бабите си.

72

българин

преди 5 години

И е крайно време пребоядисаните комунисти ,социалисти,онанисти и всяка подобна *** да бъде премахната ,защото основното им правило е:за да крадеш много и спокойно-насъсквай хората един срещу друг .Акакво по-добро като смесиш лоши хора с лоша религия между по-добрите .Разбирай мюсюлмани и християни.Имам предвид че носителите на агресивния ислям,ограниечните турски фанатици направо са доставени като завоеватели в най-богатите страни където евреите искат напрежение-цел контрол и грабеж.

71

Българин

преди 5 години

Германците трябва да се замислят и върху това: Кой е разрешил в Германия да има над 900 джамии? Кой е разрешил публична проява на турски, без превод на официалния в Германия немски език? На каквото си постелиш - на това ще легнеш, драги германски приятели!

70

българин

преди 5 години

И съм живял в Германия и съм наблюдавал обрязаните *** колко са нахални и примитивни .И съм говорил с немците и съм подпитвал какво им е отношението към тези странни хора.И са ми казвали че много им се чудят и доста ги мразят защото са много ама много различни и нахални.Това е думата която употребяваха.И са ми казвали че всичко това им идва от евреите,по тяхна команда и замисъл

69

Онзи

преди 5 години

Това е добре. Ще засили още повече "крайнодесните" и дори и най-глупавите германци ще започнат да осъзнават какво ги чака.

68

българин

преди 5 години

Аз мразя турците и Турция.И много милиони мислят като мен.И имаме основание.Някой да каже нещо?

67

софиянец

преди 5 години

вари го печи го-турчина си е турчин-проклетник и нахалник

66

Анонимен

преди 5 години

Джамията ,която Ердоган и Путин откриха в центъра на Москва ,е 5 пъти по голяма

65

Анонимен

преди 5 години

Турците и немците са били винаги съюзници от 300 години насам....Религията не е проблем.