218

Пацu

преди 5 години

92% "За" на референдума!Товариш Путин и компания може да пият по един шампоан!

217

Анонимен

преди 5 години

*** нещо нервничат. Няма одеколон за пиене явно.

216

Сергей

преди 5 години

До БългаринИскаш ли чyкaне бе, *** Българите много взехте да надигате глава и пак ще ви мачка руския ботуш.

215

Анонимен

преди 5 години

Руснаците се бъркат на Балканите постояно. И нищо не могат да извадят, че да имат симпатизанти. Участват без да имат цел и успех. За това и губят навсякъде. То с референдом или без. В Македония еврото и запада е стъпил. Въпрос на време е кога ще бъде и НАТО.

214

Анонимен

преди 5 години

В крайна сметка референдума няма много знаечени защото Зеав продължава вота в парламента независимо от това че вота нямаше достатъчно гласове. Отделно 90% от гласовете са за така че колкото и да се радвате по някаква причина, че референдума бил провален, гласуването ще стане в парламента :)))

213

haha

преди 5 години

Както винаги руснаците по принцип са срещу всичко и всички, просто ей така за спорта... :)))

212

Анонимен

преди 5 години

Ех като почнат разни с тъпизмите как ЕС било виновно за нещо на България. Е как за всички други сърани от Вършавския договор е рай??? Защо и бившите руски репблики влезли с нас имат вече по 400- 500 евро мин заплата? Причината не е в ЕС. Ама нали празните глави все търсят някъде вината.

211

Анонимен

преди 5 години

Въпрос: Откъде се спонсорира капанията "За Европска Македония"? Това е много масирана операция.

210

Анонимен

преди 5 години

Македония вече не е важна нито за Запада, нито за Русия..............тя е важна само като жизнено пространство на албанците.Но албанските жени раждат деца, не правят кариера като българките .............нашите БГ-жени...........кариера, почват секс на 16, после няколко аборта и се чудят защо не могат да забременяват като станат на 30 години ..............после in vitro!!!

209

Анонимен

преди 5 години

Влиянието на Русия на Балканите отдавна е много ограничено..........сега го има само в Сърбия!Руснаците си имат много по-големи и по-важни проблеми (Украйна, Сирия и т.н.)....................на тях не им трябва да се занимават с една забутана територийка, наречена Македония!!!

208

Анонимен

преди 5 години

Македония е завинаги загубена за България...............приемайте фактите.Македония отсега ще се командва от албанците.............така искат масоните, които управляват ЕС................те са в Берлин, Париж и Брюксел.

207

Анонимен

преди 5 години

До провал на русия 221Не може да има обединение с държава (Македония), където албанците вече са около 40 %.България си има достатъчно проблеми с турци и роми, не ни трябва още една змия в пазвата..............албанците!!Говориш със *** си..................имаш ли глава, или тя ти служи само за украса???

206

Анонимен

преди 5 години

Интерес от дестабилизацията на Македония имат само Албания и Косово..............така, че не ми пишете глупостите за някаква руска намеса.............или си заработвате доларчетата!!

205

провал на русия

преди 5 години

Докато руснаците се чудеха как да удавят България, сега загубиха и Македония.А през 1990 можехме спокойно да започнем процес на обединение.И ако Москва имаше по-положително отношение към България, сега щяхме да сме къде по-благопожелателни към Москва.Така се получава когато се подхожда със зло.

204

Анонимен

преди 5 години

Русия е неотменна част от Европа- не само географски , но културно и исторически!!Пред фактите и Боговете мълчат...................а бюрократите в Брюксел да научат малко история преди да се опитват да изолират и наказват руснаците!!

203

Анонимен

преди 5 години

Македония сега се командва от албанците, както по-рано се командваше от сърбите!!!Но сега албанците са е настанили в 1/2 от територията на Македония, все едно са си в Албания или Косово!!В западната част от Македония се говори само на албански и се веят само албански знамена!!

202

Анонимен

преди 5 години

Според мен нито Русия, нито САЩ нямат интерес от Македония, защото:1. САЩ си имат Косово.2.Русия си има Сърбия.От дестабилизацията на Македония може да спечелят само албанците, за да завладеят още по-голяма част от Македония, но това едва ли зависо от тоя референдум, тя Македония вече е 1/2 албанска!!!

201

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен А тя и дъщерята на Че Гевара ни каза на въпрос на журналистката от БНТ какъв пример ще вземе от България Куба и тя и отговори Вие сте пример какво не трябва да правим в Куба .И нашата прос.такеса загуби ума и дума от този прям отговор .

200

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Само че ти не си доучил география ,за да знаеш че Европа и Азия са един континент по географски принцип и се казва Евразия и само тъпите политици го разделят на две части което не е правилно.

199

Анонимен

преди 5 години

Не бъркайте географията с цивилизацията на Европа. Географските и граници не съвпадат с цивилизационните такива. Русия е зад тази граница