11

Човек

преди 5 години

Израстнали сме заедно с Тихомир, все гледаше уж някоя далавера, нещо тънко. Защо като му трябват повече пари не се хвана тираджия, и без това е бачкал или шофьор на бус или таксиджия, друго не е работил. Вместо с глупости да се занимава....!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Задържаните да са спокойни, нашето "строго" правосъдие ще ги пусне още утре! Нали е работен ден и трябва да продължат да работят!

9

Анонимен

преди 5 години

явно не са си платили такса спокойствие.

8

ined

преди 5 години

Щом ги задържат само за 24 часа значи са от електората

7

Анонимен

преди 5 години

Тия са на дъното в схемата. Големите играчи са в МВР Шумен. Първо подслушват, влизат ти в профила. Знаят възрастните от кой са взели парите и после пуска играчите по схемата. Зад всяко престъпление стой някой в МВР.

6

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да въведем иранските закони.Преди няколко дни писахте за 9 души иранци,които изнасилили една жена.Вече са екзекутирани.Там не ги бавят 72ч.Бесят ги с едно синьо въженце,да ти е драго да обесиш и тези измамници.

5

Анонимен

преди 5 години

Няма прокуратури ,няма съдебни производства-бесете ги по стълбовете и това е!

4

Анонимен

преди 5 години

Снимки,имена липсват.Тихомир Й.,Ярослав Я.,Пламен Д.,нищо не значат.Снимките на изнудвачите всеки ден трябва да вървят по начионалните телевизии.

3

куртропович

преди 5 години

Тихомирчо, майна, знаеш как стават тези неща?!Не се ли отчете на местният полицейски бос? Не? Ще лежиш сега в дранголника. Този бизнес се организира, охранява и реализира под зоркото око на мафиотите с пагони.

2

Жо

преди 5 години

ТЕЗИ тримата, са най-обикновени "мулета". Това са хора, които за една комисионна отиват и вземат парите. После ги предават, като ги оставят на тайни места. Така те нямат никаква визуална връзка с "работодателите" си, не познават лично големите играчи в този мръсен "бизнес".Кога полицията ще хване някой бос на телефонната мафия?

1

Анонимен

преди 5 години

Сега може ли по 2 години на измама ? АМа с натрупване ;)