144

Анонимен

преди 5 години

Смешници

143

extremist

преди 5 години

Депутатите ни чисти, няма доказателства за корупция! - ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА

142

Я па я...!

преди 5 години

До Анонимен Вярно че безгрешен е бил само Госпос Иисус Христос , ама и това е съмнително.

141

Анонимен

преди 5 години

Не няма! Нищо няма! Държава няма!

140

Усещане за държава

преди 5 години

Усещането за държава идва ей от такива комисии. Неам думи.

139

Ха ха

преди 5 години

Значи Делян Пеевски още от като стана шеф на пристанище Варна на 20 годишна възраст та досега е чист като сълза. Ти да видиш. Може би народът трябва да закрие парламента, съда и д-р и да си наеме непорочно такива от чужбина. Тези хора биха се грижили за държавата повече от нашите народни заседатели, които единствено обгрижват себе си и лайка олигарси.

138

Ха-ха

преди 5 години

То остана и да има. И все пак са помислили, че от време на време някой трябва официално да обяви, че всичко е на 6

137

РБ-МУТРЕНСКА КЛОАКА

преди 5 години

ТОВА ЧЕ, НЯМА ДОСТАТЪЧНО СЪБРАНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КОРУПЦИЯ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМА КОРУПЦИЯ. ПРОСТО НЯКОЙ НЕ ГИ СЪБИРА ИЛИ НЕ ГИ ТЪРСИ "ДОКАЗАТЕЛСТВАТА". А ТЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ! НЯМА КАК ДА СИ С КОСТЮМ ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ, А СЪЩО И ОБУВКИ И ЧАСОВНИЦИ ЗА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ, ДА КАРАШ КОЛА, ЦЕНАТА НА КОЯТО НЕ МОЖЕШ ДА ПЛАТИШ С ПАРИ ИЗКАРАНИ ПРЕЗ ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ И ВСИЧКО ДА Е ЧИСТО. ОЧИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ТЕМИДА СА ОТВЪРЗАНИ И ШИРОКО ОТВОРЕНИ ЗА "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА"-ПАРЛАМЕНТ, ПРАВИТЕЛСТВО,НАШИ, ВАШИ, ВСЕ АПАШИ

136

РЕЗИЛ

преди 5 години

КАКТО СЕ КАЗВА:"ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ"! ПРИ ТОЗИ ШЕФ НА КОНПИ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ДРУГО. ПОРЕДНАТА КУКЛА НА КОНЦИ ОПИТОМЕНА ОТ ВИСОЧАЙШАТА МУТРА. НЕ ЗНАМ ДОКОГА ДОКАТО СЕ ГАВРЯТ С НАС, ОТКРОВЕНО НИ СЕ ПОДИГРАВАТ И НИ ПЛЮЯТ В СУРАТИТЕ ЩЕ ГИ ТЪРПИМ. ЩО ЗА НАРОД СМЕ НАИСТИНА. МЪР ША

135

НА ЗДРАВЕ

преди 5 години

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СИ КРАДАТ НА ВОЛЯ,ЩОМ КАТО БЪЛГАРЧЕТАТА СПЯТ ДЪЛБОКО,УПОЕНИ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА....

134

Vlad

преди 5 години

Бисери

133

Анонимен

преди 5 години

Развеселихте ме неделно :)

132

Коки

преди 5 години

Eстествено и само един пример ще дам и не са престъпници. московски си уби детето, посочено е в НК какво се дава за такова деяние, беше си министър, сега стана депутат, все едно нищо не се е случило, та така и с корупцията. Корумпиран е бай Пешо, крадящ бензин от бдж, а не шефът му, откраднал 400 милиона, или кражбите от пътищата или АЕЦ - Белене. Да, много честни тези политици, добре ни учат, само как бай Пешо се е научил да не краде.

131

мдааа

преди 5 години

Хахаха,депутатите чисти,криминалните типове и те чисти,просто са такива законите,защо никой не ги бара толкова години,смешна работа!

130

12345

преди 5 години

Милите ни те! "Чисти" като сълзата на дете!Тази новина е манипулираща общественото мнение, защото ние сме управлявани от едни гладни нещастници жадни за власт и поледващото от властта благополучие за тях!Единствената им цел, след като се докопат до властта е да се докопат до финансовите ресурси, с които да обогатят самите себе си! Никой от тях не работи за благото и просперитета на обществото! Те не създават нищо стойностно за бъдещето, освен да смучат кръв от "електората".

129

ДПС + ГЕРБ = Л

преди 5 години

МИ КАТО ИМА НУЖДА ОТ ДЕПУТАТИ ДА ПРАВЯТ КВОРУМА НА ГЕРБ, КАК ДА ОБВИНЯТ ПЕЕВСКИ? НЕ СТАВА.

128

1

преди 5 години

ОТ КАД"Я" НА КАД"Я" БЕ

127

...

преди 5 години

Ко каза ко?

126

Анонимен

преди 5 години

Депутатите ни чисти, няма доказателства за корупция!-:)

125

дядо Соци

преди 5 години

Да , ама Корделка не е съгласна. Тя казва че всички депутати на ГЕРБ са корумпирани , а тези от БСП са гладни. А де ? На кого да вярваш?