17

Ачо

преди 5 години

Умрелият се предал сам.

16

до анонимен

преди 5 години

Докато се бият розовите германистанци познайте едрогърдите германки чий го крепят.--------Хайде, да не сравняваме "манастирите", че то и нашите "честни калугирки" не падат по-долу.

15

Шопо

преди 5 години

До Мюнхен: Бате,нема що да смятам,я пия по кило гроздова- 47 градуса...

14

Анонимен

преди 5 години

Докато се бият розовите германистанци познайте едрогърдите германки чий го крепят.

13

Анонимен

преди 5 години

До Ludoto LencheMay ti se iska nqkoy bradat da te lyubi,po dumite ti lichi

12

Мюнхен 99

преди 5 години

До Mayer 9: Колега, пише се Dachau, а за инфо на Шопо - бирите са по кило, казва се Маас, и алкохолното съдържание е над 6 градуса! Сам си смятай!

11

Анонимен

преди 5 години

До 11 Хора, които изобщо обичат, да се нашият, докато са в безпомощно състояние и не могат да станат до 4 следобяд, не ми ги хвали... Па ако ще и с керосин и белина да се напишат.

10

Ludoto Lenche

преди 5 години

...kolko li germanki sa nasileni v tozi moment ot bradatite satani..ama za tezi neovini niamat parvo da pishat !!!

9

Шопо

преди 5 години

Нация,която се напива от бира,не ми я хвалете...

8

Анонимен

преди 5 години

До 9Ним искаш д а кажеш, че арабите не могат да си позволят бира за 13 Евро и че не са добре добре дошли там? Ужас!

7

Mayer

преди 5 години

Абе *** човека е на 42 г. От Dahau. Вчера следобед е отишъл в полицията заедно с адвокат. Немец е бил, и се били за нещо скарали. Не говорете като не знаете. Една бира тази година е 13?, дали арабин ще се навре в бирената шатра да пие бира, пък и да заяжда. Веднага арабин бил. Неграмотници !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Не казват защото не е.

5

Анонимен

преди 5 години

Не казват, че е бил арабел, че веднага ще вдигнат още рейтинга на Алтернативата.

4

Анонимен

преди 5 години

"Не знам историята на това празненство, но надали целта е била да гледаш девачки по ци.ци и да пиеш до припадък"Било е и до това, да се мачкат девочките. А сега, гледа че има доста дебели чието, но си има и доста яки пичове, дето също карат девочките да подивяват. Ама пусти юу съвременни морал и... Една оргийка не може да си спретнем хората, без да ги съдят и приказвате останалите (които най често завиждат, че не могат и те)

3

Анонимен

преди 5 години

Не знам историята на това празненство, но надали целта е била да гледаш девачки по ци.ци и да пиеш до припадък, по ми се чини че последните години от бирената индустрия са намерили начин да продават на двойна цена бирата с цел да разчистят складовете.

2

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Тия като не могат да пият що се опитват. От две бири се накълвават колкото аз от 5 водки. Нещастници. И олигофреенската швабска полиция е активна и чевръста само когато трябва да наказва германци. С тарамбуките на Сорросссе мила и любезна сакън да не им наруши традициите правата и културните особености. Само те имат право да убиват германци по алахоугоден начин.

1

Анонимен

преди 5 години

Пред и те версии, на тези порове, преди църквата да дойда ви д а провали всичко, са има доооостс повечко жертви... Но си е било ок. Те сега, за един преваха....