151

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Руските пумяри и там мътят водата."---Научи се да пишеш, бе, НЕруски ***! Пише се ***, с "О", защото идва от помия. Хем цял ден се валяш в нея, и пак не знаеш как се пише. :)

150

Сико

преди 5 години

Интересно какво общо имат НАТО и ЕС с името на Македония? Направо са се изгаврили с тях с този въпрос!

149

Ами ако не?

преди 5 години

Западна България

148

Я па я...!

преди 5 години

До Анонимен 162 Какво пречи на БСП да си отгледат и те един Цв.Цв. да им печели изборите ? А де ?

147

Анонимен

преди 5 години

Тези дето не искат да си признаят че са Българи са със Сръбско мислене крадат история и герои на близките държави до тях Гърци и Българи!Българите никога не са избивали Македонци защото няма такава нация а има географско понятие!Македонците са измислени от СССР.

146

Анонимен

преди 5 години

Виждам, че има някой, който симпатизира на руската ***. Има надежда!!! Дръжте се бартучки или както там им викахте на пияните мужици.

145

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе бе , не си разбрало(трети пол).Никоя еврокурва не иска с Русия ,понеже им го забива здраво.Нормалните сме за.

144

Анонимен

преди 5 години

Никой не иска с росия....., малко ми е жал за тях, колкото и злобно и първобитно племе да са. Все пак и те са хора....

143

Анонимен

преди 5 години

Еврокурвите как обесняват развоя на вота.Причината едва ли е , че македонците са здравомислещи двуполови човеци .

142

ноооооооо

преди 5 години

До Анонимен 160A дали няма да слушаме краварски и сороски плач ,ч е видиш ли референдума е бил манипулиран - ако активността е под 50 процента , или отговорилите с НЕ са повече

141

Анонимен

преди 5 години

Референдум ли? В България живее геният на изборите и референдумите Цветан Цветанов. Той ще спечели и на Южния полюс всичко, което му поръчаш. Заев сегурно се консултира с него по телефона, а може и лично да е отишъл да дава акъл. Трябва да я набутат Македонията в НАТО-то на всяка цена. Такива са директивите от Брюксел и Вашингтон.

140

Анонимен

преди 5 години

Кутевската своолоч усеща вече резултата от референдума и изпада в истерия.

139

Анонимен

преди 5 години

Задава се поредния голям *** за рускаята кочиина :) Още една държава от техния кръг на влияние ще им покаже среден пръст :) Само няколко часа до шоуто :)))))) Ще слушаме московско квичене :))))))))

138

Анонимен

преди 5 години

Албанистан -така ще се казва скоро време тази територия !!! И от утре се очаква масов нов наплив за български паспорти ,понеже са и ще си останат черната дупка на Балканите и в Европа !!!

137

Анонимен

преди 5 години

Руските пумяри и там мътят водата.

136

Анонимен

преди 5 години

Никой не е чувал албанците в Македония да казват, че са македонци. Обаче българите от Македония се хвалят че са македонска нация и с гордост(пардон, с глупост) го заявяват. То, невежеството ходи по хората де.

135

Анонимен

преди 5 години

До чичо Гошо,така им беше формулиран и въпросът за тяхната "независимост" а именно "съгласни ли сте Македония да бъде независима с възможност в бъдеще да се присъедини към една евентуално нова Югославия"!Знаят си бюрманците къде им е коренът,при Тито.

134

Анонимен

преди 5 години

Тоя смешен референдум в БЮРМ е само консултативен и след обявяването на резултатите всеки ще има право да си ги тълкува както си иска.Ако мине 50% с голямо одобрение Заев ще се закрепи за някое време,ще има легитимитет както се казва там да промени конституцията,а там ще се сменя не само името.Ако е под 50% но пак одобрен другите обаче ще имат легитимитет да кажат че "древните македонци"не си го дават името дето им е от времето на амебите.Всичко е един цирк,а на Ципрас му се клати яко стола.

133

Анонимен

преди 5 години

Гледах Александър Йорданов и ЧУков при Георги Любенов,двамата са от двата края на политическия спектър но бяха категорични че образно казано Борисов и Захариева извършиха КЛАСИЧЕСКО НАЦИОНАЛНО хайде да не е предателство но ОТСТЪПЛЕНИЕ от националните ни интереси и кауза.Ципрас виси и догодина ще изгуби изборите но той поне частично защити гръцката история и кауза докато нашите гламари оставиха това на някаква си комисия.Тая комисия вече година и повече НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА,АМА НИЩО.

132

Анонимен

преди 5 години

А македонците на света.