60

Анонимен

преди 5 години

А защо не се питате защо нашите гъ золизци не направиха референдум за нато и ес.просто макетата всичките 50 години вместо роби бяха по свободни..не можаха да им сменят чипа .затова и взимат правилни решения.вас никой за нищо не пита щото никой не ви брои за хора.така и трябва и не се сърдете

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65 Защо тогава,Сърбия непрекъснато моли от натовските страни пари?

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62 ЕС е НАТО,определено не е Русия.

57

Анонимен

преди 5 години

Аз съм от източна България, Бургаз.Когато говоря с македонец не ми трябва преводач.Нещо кажува ли ви това?

56

Анонимен

преди 5 години

"ще сбъдне македонската евроатлантическа мечта"?! А какво стана с нашата евроатлантическа мечта? Оцеляваме в бедност и разпадък каквито и в страните от 3тият свят няма. Децата ни са без бъдеще, без истинско образование и без култура. Цял свят ни презира, а в европа смятат българин за еквивалент на ром. Управлява ни мафия със задгранично покровителство, а за пред камерите се води че имаме вожд с интелектуалният капацитет на трактор и безкрайна наглост.Братя македонци, не се оставяйте като нас.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен57 Изборът е,ЕС,НАТО,или Русия,Сърбия и мизерия.

54

Анонимен

преди 5 години

След успешен референдум ,македонците ги чакат кардинални реформи,за което управляващите трябва да си осигурят мнозинство в парламента

53

Анонимен

преди 5 години

Изборът е:1. ЕС и НАТО2. Руска мизеррия

52

КОЗЯК

преди 5 години

ДО 49АМА ТИ ДА НЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ СИ ЦИВИЛИЗОВАН?НЯКОЙ ТЕ Е ИЗЛЪГАЛ И ТИ, НАИВНИКА, СИ МУ ПОВЯРВАЛ.

51

Анонимен

преди 5 години

Не знам северните македонци какво ще кажат, ама южните македонци може и да препикаят Ципрас.

50

opetkov

преди 5 години

До Мария Прочети историята, неграмотна утко. Косово е най-вече българско, но после албанско и след това "родно"сръбско.

49

Идеалист

преди 5 години

Do 55 Довечера ще разберем какви са там хората - патриоти или матрял!

48

(-_-)

преди 5 години

Няма такава държава, нито такъв език. Измислиха тая простотия, за да разпалят конфликт на балканите при нужда. А, ние бяхме първите, които я признаха?!

47

УМЕН

преди 5 години

Не го хранете Додо. Той е обикновен предател и сорросссоид. Днеска е Додо утре ще е Северен Додо в зависимост от изгодата.

46

Анонимен

преди 5 години

От македонеца няма по-тъъъпо същество.

45

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА - ХА. - Какво стана, бе рубладжио? Това, че сме с цивилизования свят, а не сред евразийската мизерия, това стана! Надявам се това да стане и със Северна Македония - да влезе в семейството на цивилизованите държави и да имаме общо бъдеще, както имаме общо минало преди твоите руски ментори да ни разделят на българи и "македонци "!

44

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Тоя Зоран Заев е абсолютен измамник !Гледах му едно изказване пред *** в Тетово ...Разправя им как бил момче от село, а му опъвали червени килими и в Брюксел, и във Виена, и във Вашингтон ...Това бил червен килим за Македония ... :)Така ни лъжеха и нас българите преди 15-20 години, че като влезем в ЕС и ще цъфти и вържем.Всички знаем какво стана после ...С македонците няма да е по-различно !

43

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам оше са с промити мозъци от Сърбете важното е да влязат в Нато за да не станат терен на война между Албанци и Сърби .Косоварите ще почнат да бягат към Македония и край много Албанци !!

42

Мария

преди 5 години

Е,тогава се почва тяхната .За кратък период от време ще започне албанското преселение към европейска Северна Македония и автентичните братя МАКЕДОНЦИ ще се превърнат в малцинство.Чака ги съдбата на сърбите в бащино Косово.

41

Анонимен

преди 5 години

"Македонците имат собствена държава по-малко от три десетилетия."Не ве, не ве. Те са 'антички'! Четири хиляди години, откакто имат държава. Пу, журналисти сте, пък не сте разбрали!