8

Анонимен

преди 5 години

До6. Може да се каже така. Така си издеиства самостоятелност област Войводина стана автономия Без много шум се измъкна от Сърбите. Но тия каталунци мното шум пък и яростни.

7

Анонимен

преди 5 години

Това са недоволстващи с чуство за дълг - спали на площада за да попречат на испанските 20-заплатници, щото и те като българските само за придобивки плачат, а бабичките ги обират мароканците посред бял ден.

6

Солидарен

преди 5 години

Всяка общност има право на самоопределение.

5

Анонимен

преди 5 години

Най-добре са си така каталунците. Те не искат наистина независимост, само малко да се самозалъжат, че искат. Когато дойде време за истинска независимост, се скриват и казват: "Ами Европейският съюз, ами Барселона с кого ще играе..." Испанците просто трябва от време на време да ги побийват, когато прекалят със самозаблудата си.

4

Ястреб Осаманлията

преди 5 години

До МакеДонЧакам с нетърпение деня, когато ще се открие ГКПП на турско-македонската граница! Малко търпение - рано или късно поробените малцинства в балканската котчина булггаристан ще се освободят от игото на българското робство. Но всеки трябва да се бори с всички възможни средства за разтурването на тази балканска котчина булггаристан! Свободата иска жертви, и ако трябва, те трябва да се дадат.

3

Анонимен

преди 5 години

За свободата! За революцията! За сангрията!

2

МакеДон

преди 5 години

Свобода за окупираната Пиринска Македония!

1

Анонимен

преди 5 години

Какви сепаратисти бе алоооо.?