98

Анонимен

преди 5 години

нали другарки и другари си спомняте че здравната реформа е продукт на вашата червена другарка Мими Виткова

97

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да готвят в бе-се-***-то това е една куха партия, сборище на хиени и невротичен вожд! Ще гласуваме за ГЕРБ и Борисов!

96

Мунчо

преди 5 години

Тези вотове са вредни за здравето....

95

1

преди 5 години

До ППО,а тиквата,син бандит ли е.

94

1

преди 5 години

др.нинова,откажи се от този вот на не доверие,а напуснете Народното Събрание,с този вот,ще бетонирате слънцето.

93

Да добавя

преди 5 години

Хубавото на на БСП с Корделка е че няма бъдеще.

92

наблюдател

преди 5 години

Ако един крадец открадне кокошките на съседа, той не може да стане богат от това.Може да стане богат ако разхищава обществени средства.Затова борбата на социалистите е да се докопат до обществените средства.

91

Мунчо

преди 5 години

БСП - "лявата" патерица на ГЕРБ.

90

Анонимен

преди 5 години

Няма начин да се обединят крадците и окрадените и да вървят напред.За съжаление демокрацията е мимолетно състояние между две диктатури и нейното време вече е отминало.

89

До Социализъм

преди 5 години

Ама кой Ви кара да сте социалист?Ето ви застрахователите, плащайте си пакета и си живейте в Капитализъм.Но не карайте другият да иска Капитализъм.Кой Ви пречи да сте гениален, великолепен капиталист.Ето в Капитализма, плащате прогресивен данък до 46-50%.Плащайте, кой ви пречи?Стига с тези "соц. лозунги" "мразим безплатно".Самият факт на "омраза" - предразполага към лобизъм и финансова подплатеност.По-страшно е, ако омразата идва от сърцето - в превод& още сме на първобитно ниво.

88

Алабалисти

преди 5 години

Стига кражби и стари клишета.Викате против соца,а крадете повече отколкото при него.Направете нещо за хората и те ще го оценят.

87

До КТБ

преди 5 години

Никой не ви говори за БСП или ГЕРБ, или ДПС.Стига с тази омраза.Факт е, че се генерират огромни печалби от политическите елити и олигарси, акционери и т.н. 30 г.Въпросът е какво правим? България загива.Младите хора бягат, възрастните си отиват.Благодарете се на доц. Минчо Христов и доц. Стела Банкова, че нямате такса елекромер - ДЕСЕТ ЛЕВА.Вместо да обвинявате, кой е фалирал по медиите.Излезте и искайте "сметка" от политическите елити, за да разберОтдавна сме минали "точката на кипене"

86

Анонимен

преди 5 години

До ППОКТБ бе фалиран през управлението на герберите,начело с главния гербер.Писна ни от лъжите ви!Вече и с лъжи не можете да излъжите хората,те отдавна не ви искат.

85

ППО

преди 5 години

Червените бандитиБКП с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк - 6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка - 3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни - 2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка - 1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС Б.анк - 1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк - 886 млн.лв.; Търговска банка Елит - 819 млн.лв.; Балканска универсална банка - 554 млн.лв. ; Българска земеделска промишлена ба

84

стига социализъм

преди 5 години

Хората затова са открили парите за да могат да изчисляват разходите и всеки да се простира според чергата си. Ако направим нещо безплатно изтърваме контрола върху потреблението. Губи се връзката между това кой произвежда и кой ползва.Това е златна мина за бандитите

83

Ели

преди 5 години

Не може да задължавате хората без ясна оферта и право на избор.Икономическа диктатура. За какво е Медицински Одит? Какви са тези въображаеми цифри, 3-4 милиарда сме доплащали. Докажете, с цифри.Вместо да премахнете лимитите, хилядите наредби, които утежняват работата на лекарите. Вие въвеждате санкции за нещо, което министерството ви 30 г. не е свършило.И сега ги има здравните пакети, особено в големите фирми.Къде вървим, направете референдум искаме ли "Семашко" или друга система...

82

Ели

преди 5 години

Парно 2012 газ цена х. кб. м. - 841 лв., 2018 - 831 лв. цена.Кво става тука? Газ намалява наш^те ядат. С 35 % може да се намали сградна. 50% газ изчезва В ТЕЦ-вете. Реална цена 40-50 лв. на двустаен.Кражбите са колосални.Ток откъде накъде бедните хора по селата - такса солидарност.Нямаме тръби и газ, Южен поток - това е страшно.Какво били 500 милиона, ами с тях можехте да подновите водната инфраструктура на БГ - 12 милиарда, 30 г. по 500 мил. щяхме да пеем, нищо не е направено.

81

Ели

преди 5 години

Нямам нищо против да плащам 30-40 лв., но в НЗОК с едно плащане и с линейка, не да я чакам 30 мин..Но не да ме задължавате да си губя времето и да се занимавам с частни застр.2008 г. от застрахов. коли 3 милиона, изплатени застр. 1 мил. - 2 милиона чиста печалба.Ток 7 ст. киловат Козлудуй - 7 лв. др. източници. Иванов ми обяснява, че ако не се изнасял, нямало да има удължаване. Продавай го на 20 ст. на БГ народът - продажник такъв!Водата 14 ст. кубик СВ го купува от Искър, 2.50 кубик С-я.

80

Гoшу

преди 5 години

Аве пичове, не разбрахте ли, че влизаме и коментираме в такива сайтове от скука или като няма какво точно да правим в момента :) БСП повече никога няма да вземат избори, това е положението, каквото и да се пише из разни такива коментари. ГЕРБ ще си печелят, докато не се появи истинска тяхна алтернатива, но това със сигурност не са БСП/ДПС

79

Анонимен

преди 5 години

"Това не е здравна реформа, а здравен геноцид, настоя соцлидерката Нинова"Добре тогава Ненке, подпиши документ и обещание пред целия български народ че здравеопазването ще го направиш абсолютно безплатно както е на ЗАПАД! Айде да видим дали ще го направите уж не БКПтата за да може този български народ да се гордее с една сносна родина и оправа! Айде да ви видим дали сте родолюбци наистина или поредната шайка крадци от края на 44та!