24

мислещ

преди 5 години

защо се включи САЩ във втората световна защото света бе превземащ от голяма сила а това не бе в ней интерес.

23

пенко

преди 5 години

ДНЕШНА ФРАНЦИЯ Е СЪЩЕСТВИТЕЛНО, ЗАЩОТО ПРИТЕЖАВА ЯДРЕНИ БОМБИ ,А ИНАЧЕ Е ТАЗИ ,КОЯТО СЕ ПРЕДАДЕ БЕЗ БОЙ НА ГЕРМАНЦИТЕ ; ОПИТА СЕ ДА ЗАРОБИ ВИЕТНАМ И ИЗБЯГА ПО.СР.АНА ! ИГРА СЪС СИРИЯ НО ДО ИДИЛ И ИЗБЯГА КАТО МИШКО -***! АТАКУВА ЛИБИЯ -АМА САМО С РАКЕТИ ОТ ДАЛЕЧЕ И СЕГА РУСИЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЛИБИЙСКИЯ ПЕТРОЛ ,А ФРЕНКО САЩ ЩЕ ЛАПАТ ХВЪРЧАЩИ ОРГАНИЗМИ !!!!!!!!!!

22

Знайко

преди 5 години

Пълно е с *** дето крещат срещу щатите , ама не виждат как и Бойко и Румпи търчат и се гъзят в Кремъл !!! А там открито се гаврят с тях и те , пак ги слушкат !!! Колко руски дипломати изгонихме ??? Нула !!! Дигнаха ли ни само на нас газа ? ДА !! Защо защото ние сме колония на Просия !!! Жалките крепостни мужици се гаврят с БЪЛГАРИЯ !!! Зареди българските национал предатели с червен отенак БКП и нейните производни , всички български партии до момента !!!

21

Запознат

преди 5 години

До Анонимен--8Неграмотен си.Хитлер и Сталин бяха СЪЮЗНИЦИ. На 23.08.39 г. подписаха ПАКТА и на 01.09.39 нападнаха Полша. Сталин я нападна на 17.09.39 г. а на 22.09.39 г направиха ПАРАД на победата в Брест Литовск. На 22.06. 41 г. започна МЕЖДУСЪЮЗНИЧЕСКАТА ВОЙНА между Хитлер и Сталин.

20

Запознат

преди 5 години

До Ха ха!--12$1=70 рубли. До края на годината се очаква 1 л. бензин да струва 100 рубли.Да ви е честито.

19

Запознат

преди 5 години

До Анонимен--15;Там е работата че Русия започна двете най--кървави ПСВ и ВСВ.Русия загуби ПСВ и подписа капитулация пред Германия,Турция и България на ТРЕТИ Март 1919 г в Брест Литовск.Руснацие след ВСВ щяха да говорят НЕМСКИ ,но САЩ ги спасиха. Те ги въоръжиха ,Хранеха ,обличаха и ги пуснаха да влязат в Берлин,зад гърба на Англичаните.Неграмотен русофило-*** си. Чети бре глупчо!

18

V

преди 5 години

Макрон вече няма ли да си ходи ? Сега вече е ред на Люпен. Да дойде и като Тръмп да изгони нацистките автопроизводители;) И да се свърши с ЕС.Между другото и немците огладняха и евреите .А тия като огладнеят световни войни правят.Трябва нещо да се случи.Времената са такива.Ако спрат германците с количките им и западногерманците ще са озъбят

17

Френските надежди :

преди 5 години

"...Всяка държава може да се включи и особено страни като Индия, Австралия и Япония "Да да - Япония , в която е забранен исляма и Австралия , която има едни от най - драконовите закони срещу незаконната миграция (по европейски - бежанци) .И за франсетата остана Индия . И ние може да им помогнем със огромен брой "индиици" - готови за евро-интеграция !

16

Анонимен

преди 5 години

До Румен 96 и аз можех да си купя каквото искам от бардака ама добре че не съм си купил.

15

Анонимен

преди 5 години

Франция трябва да си смени изцяло генофонда.С африканци от екваториалната част.Това и е бъдещето.

14

Анонимен

преди 5 години

ВИНАГИ НЯКОЙ ДРУГ Е ЗАПОЧВАЛ ГОЛЕМИТЕ ВОЙНИ.РУСИЯ ГИ Е ЗАВЪРШВАЛА.В СЪОТВЕТНАТА СТОЛИЦА.

13

Др.Дрянов

преди 5 години

За тоя,Дриян му,трябва дряновица.Не си види кочинката,акъли ръси

12

Анонимен

преди 5 години

символът на новата коалиция ще е черга. Защото всеки вътре ще се мъчи "демократично" да дърпа чергата към себе си

11

Ха ха!

преди 5 години

Рублата и доларът...Свиквайте ...

10

Румен до 5

преди 5 години

Пич,ти наясно ли.си какво точно си написал. Това със седемте седмици ще го обясниш ли?

9

Румен до 7

преди 5 години

Сега всички искат в Турция-на пазар,на почивка,че даже и имот да си купят. Лирата ви е толкова евтина че е грехота да не се възползваме. Бихме го направили и в Румъния или Гърция,но там ни е скъпо. Нищо лично!

8

Сашко,

преди 5 години

заглавието на тсзи статия ли е или е от записките на шринка ти. Цвла статия си изтипосал и да пропуснеш да вмъкнеш Русия поне в едно изречение? Ша дърпаме ушите от партерно положение.

7

Анонимен

преди 5 години

Що не седнат Тръмп и Путин да изпият по бутилка водка и се разберат за бъдещето на света? Хитлер искаше само той да командва парада,но не му се получи.Сега е ред на световните лидери да определят как да живеем,но....моля без газови камери!

6

Анонимен

преди 5 години

До Св. ердоган акбарСамо плюете по Турция ама в Едирне се бутате като офце. Кой е в криза не мога да развера, на кой парата е много ценна не разбрах.

5

мазепа

преди 5 години

До АнонименВ главата ти е каша, ама нейсе. Франсетата поне се съпротивляваха първите седем дена, за разлика от руснаците в първите седем седмици.