158

Нинова - конфликт

преди 5 години

Др. Нинова е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи, при положение, че мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка. Двамата имали общ доход от 2500 лв., а той кара престижна кола "Акура" за над 100 000 лв.??

157

Фермер

преди 5 години

Мачкай Корни! Покажи какъв сеир може да направи една побесняла ***. Ама кой ще ти рине *******

156

смехотворно

преди 5 години

Статуквото ще се "бори" да бъде алтернатива на статуквото.

155

Голяма е

преди 5 години

Умна и силна жена е Корнелия Нинова. Настъпва тиквите и лъжливите патрЕоти и те започват да се плезят, да вият и ***, досущ, като тяхната баш Тиква-Еднокнижник.

154

Бсп са гадове

преди 5 години

До 158 червен анонимник. Нито ще може, нито ще е. Тя е просто една озлобена, подла, лицемерна червена коза.

153

Гацо Бацо

преди 5 години

Тая от смяната на партии ги обърка ,кой с кого е коалиция.Кой на кого се извинява и целува по митинги....

152

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ се провалиха тотално.........................................обективно погледнато, Корнелия Нинова може да е добър премиер!!!!

151

Анонимен

преди 5 години

ДПС са незаконна етническа партия, заедно с ДОСТ.......................двете партии са папила на турската мафия в България.

150

До омаяните от Корни

преди 5 години

Баба ви Корни винаги ми е приличала на руски фелдфебел от руските филми, с които ни заливаха по времето на соца. В нея няма нищо женско и мило. Говори като военен началник със заучени фрази и пози. Добре тренирана комсомолка и комунистка. Винаги е с някаква отблъскваща ехидна усмивка. Не знам как я харесват комунистите и й ръкопляскат???Двулична милионерка! Защо синът й е в САЩ, а не в любимата Русия?В БКП има 2 групи, които воюват помежду си - милионерите и милиардерите. Кой ли ще победи?

149

Анонимен

преди 5 години

Нинова,хората не гласуват за вас не заради хората които изчистихте,а защото ги изчистихте и най-вече,защото някой друг трябва да оглави БСП - Станишев или някой друг от БСП

148

Анонимен

преди 5 години

До до !!!Ти пък си много умен,българската дума е кост,а не кокал,кокал е също стара дума и е жаргон.

147

Анонимен

преди 5 години

Ненка и Шимби на портрет!

146

до !!!

преди 5 години

Хаааа-ха!Думата кокАл ли ти пречи да чуеш истината? По-скоро това, че между ушите нямаш дори втора мозъчна клетка.

145

!!!

преди 5 години

До Анонимен 138Хора, които не могат да напишат думата кокал правилно, да не коментират неща, които изискват повече от две мозъчни клетки за осъзнаване.

144

Ха-ха

преди 5 години

До Браво!Особено силна. Същинска ***! От към ум само дето може да смята

143

Анонимен

преди 5 години

Гербераците, защо толкова се плашите, че ще се разбере как Борисов плаща на ДПС?Вече всички знаят, че при всеки важен вот в НС, правителството превежда пари на общини от ДПС. А Патриотите просто се наредихана опашката и те да получават от хранилката. За да си траят.

142

Ха-ха

преди 5 години

Да, и ама с врътки и без врътки БСП-то го няма :) и няма да го има. И каква институция е президента, особено сегашния ---

141

Байфидан

преди 5 години

До Георги Ламбуров. Голям конспиратор се извъди и ти. Къде работиш - в ДАНС, в ЦРУ или в МОСАД?

140

Нинова палач на БСП

преди 5 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят винаги парламентарните избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...

139

изнервен

преди 5 години

Д0 133. Абсолютни глуппости си написал. Даже няма смисъл да ги коментирам. Като е толкова лошо при ГЕРБ, защо хората непрекъснато ги избират, бе галлош? Защо бе?