38

Анонимен

преди 3 години

Какво е това "помохамеданчване" ???

37

POMAK

преди 5 години

За хората, интересуващи се от истината,препоръчвам: Ятаган и меч - Токораз Исто.Чети, научи ни "историята"и след това осъждай.

36

Анонимен

преди 5 години

До БакъряХаха много повече имаме по домовете си от вас

35

Помакиня

преди 5 години

Глогово е най-красивото село,помаците са най добрият етнос който все още крепи държавата

34

ПОМАК ОТ ТУК!

преди 5 години

Хах, как пък точно Глогово избрахте :D

33

анонимен

преди 5 години

Ало хейтърите,защо не си гледате работата явно повечето от вас бе са ходили в Глогово и не знаете нищо за тези добри и гостоприемни хора спрете да хейтите преди да знаете.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен26 Исляма е бил ознат, но не и разпространен. Много е трудно да се каже, какво и как точно са почитали, някакви си хора, преди 700 години. Знаем, че православието е било религията на българите от онова време, но не можем да кажем, със 100% сигурност, че е било религията на всички българи.

31

Анонимен

преди 5 години

До 33ТИ май си учил, по книгата "Pod Igoto" на 6liokavica писана ...

30

Анонимен

преди 5 години

Не ги разбирам тези хора помаците.Хубаво-работливи били,добри били ама дебели глави бе,с промити мозъци..."След помохамеданчването населението приема облеклото на поробителя, но не и езика. Местните претендират, че говорят най-чистия български език."...Защо тогава Сандо ги наричаш помашки народ? Българи са,но преклонили глава пред ятагана и приели чуждата поганска вяра-затова и не ми допадат.защото са предали кръвта българска и род.

29

Анонимен

преди 5 години

Щом не се краде , значи в селото няма гербери.

28

baiko ne e e

преди 5 години

do edo 31 glogovo ne e v rodopite ako si y4il i si balgarin teteven ev bajkana do love4 i gabrovo izy4i balgari9 i togava pi6i komentari

27

анонимен

преди 5 години

2 грешки, в заглавие и под заглавие. Няма смисъл да чета повече

26

Едо

преди 5 години

СЛЕД ОКОЛО 3 ГОДИНИ, МОИ ПОЗНАТИ, БОГОСЛОВИ, ПРОЖЕКТИРАЛИ ФИЛМА ,,ИИСУС" ВЪВ ВЪПРОСНОТО РОДОПСКО СЕЛО. И СЛЕД ТОВА МИ РАЗКАЗАХА, ЧЕ ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ФИЛМА, ЯСНО СИ СПОМНИЛИ ЗА МОИТЕ ОПИТИ ДА ГИ ЕВАНГЕЛИЗИРАМ. А ИНАЧЕ, ФИЛМЪТ ГИ ВПЕЧАТЛИЛ. ,,Дерзайте, защото трудът ви за Господа не е напразен!".

25

Едо

преди 5 години

Продължение. А АЗ ИМ ЦИТИРАХ БИБЛИЯТА: ,,Блажени сте, когато ви хулят и гонят, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас. Радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на Небесата!". И ,,...От към тяхна страна се хули, от към ваша страна се прославя". В РЕЗУЛТАТ-ОСТРА КОНФРОНТАЦИЯ И ЗАПОЧНАХА ДА НАЛИТАТ НА БОЙ. ВЪПРЕКИ ЖЕЛАНИЕТО МИ, ДА ХВЪРЛЯ ДОБРОРО ХРИСТОВО СЕМЕ В СЪРЦАТА НА ПОМАЦИТЕ, ТЕ ВДИГНАХА ПЕТАТА СИ ПРОТИВ МЕН. Следва

24

Може би

преди 5 години

помаците са смесен произход между българи и турци и са избрали мюсюлманската религия. Ама нещо не се връзва, половин българи, живеят си в родината, няма вече робство и не са християни. Чудна работа! Иначе изглеждат добри хора.

23

Анонимен

преди 5 години

Този пък! Били муслимани отпреди турците да дойдат!И как дойде този ислям преди турците?Чрез радиовълни или Whatsapp?

22

Анонимен

преди 5 години

"Сватбите, кръщенетата и другите лични празници празнуват на улицата, всички заедно, с богати трапези и много музика и веселие."Какви кръщенета правят помаците ?!?!?

21

ГЕРП

преди 5 години

Не заключвате домовете си? Тогава идваме при вас!ГЕРП - да откраднем всичко!

20

Анонимен

преди 5 години

Петура,това *** ли значи,егати къде е ***,къде петура.

19

До джамбаз

преди 5 години

Не си прочел достатъчно."Ако влезе непознат човек в селото, те веднага разбират."