35

lol

преди 5 години

доста дебилен начин да те гръмнат - на светофар, от две печки, които сигурно са взели по 100 долара за убийството ти. стреляли с 9мм патрони, които дори елементарна жилетка спира. за това хората, замесени в бизнес и с хора описани в статията, инвестират в охрана и бронирани коли. в ЮАР дори линейките са с подсилени ламарина и джамове, а той тръгнал да се размотава все едно по ***...

34

Щерю

преди 5 години

Джордже го отнесе Михаля...

33

черногорска мина

преди 5 години

Кой купува диаманти в днешно време?! Тоя бизнес е отживелица. Най-много някой арабски шейфх да си прави колекция и толкоз.

32

Анонимен

преди 5 години

Да бе! Замесен по грешка.В този бизнес с диаманти не се влиза със заем от банката и все едно разработваш квартална бакалийка в бивш гараж.Не нам такими пунтам.

31

Джедай Мастър

преди 5 години

До икономистКогато стана мис България беше много яка. Жената на снимката почти не прилича на Наталия Гуркова.

30

Анонимен

преди 5 години

четвърти ден занимавки с бившия мъж на куркова. рядко зацикляне.

29

я2

преди 5 години

Перфектни зъби. :(

28

BALKANSKI SINDROM

преди 5 години

MUTRI I MANEKENKI

27

Мерак Боню

преди 5 години

Нищо, кладенчето й няма да пресъхне, хубавица е и ще има много кандидати да го копаят!

26

икономист

преди 5 години

До inedНе си прав! Жената на снимката е красива. Друг е въпросът дали е била най-подходяща за победителка във въпросния конкурс.

25

Питър

преди 5 години

Всеки ден статии за убит на хиляди километри оттук бандит, който дори не е българин?!

24

Анонимен

преди 5 години

Абе, не може да си по- голям гявол от гявола!

23

?

преди 5 години

А какво ни интересува всичко това нас, нормалните хора??

22

Самир Хаджбулатов

преди 5 години

Е защо се тиражира таз тъпотия за новина???Просто още един гръмнат бандюга и тъпата му шалава сега ще търси нов ***.

21

Анонимен

преди 5 години

Този по времето на югоембаргото играеше с Кюстендилските борчета и направиха 250 000 дойче марки от контрабанден износ от бг на горива. С Васко Илиев са били първи дружки. Така че стига сте гадали защо са го гръмнали. Забъркан е в още по големи далавери в Сърбия което е довело до издаване на смъртната му присъда. Такива като този не остаряват умират млади. Мислел е че сее спасил като е избягал в ЮАР но уви от дългата ръка на мафията никой не е избягал. Мафията не прощава изневери.

20

X

преди 5 години

Гледайте си семествата.Манети ги тея

19

Т

преди 5 години

Поне си поправете правописните грешки, гугъл транслейт не превежда всичко правилно

18

Анонимен

преди 5 години

Той е пример за това, бил е семеен човек, много добър, който може да се е бил замесил с грешните хора".......................също като в коза ностра. и там много са държали на ФАМИЛИЯТА.

17

Анонимен

преди 5 години

Kakvo ni sanimavate s pokoinata mutra bog da go prosti jasno e 4e ne e 4ist i raboten bil a dalaveradjija i bandit a sa jena mu tja si jivee barovskia jivot i snae s kakvi dalaveri da milioneri sa neja jivota prodaljava kakto da darina pavlova maja ilieva i dr mutresi jeni na banditi milioneri stiga ste pisali sa tija koito ne snajat kakvo e rabota i glad v bg imame dosta mutri s sem.milioneri ta i miliarderi no nikoi ne se sanimava i ne gi proverava te plaschtat kupuvat koli spons.partii

16

Е мека

преди 5 години

И двете, и двете, дядо Попе!И част от мафията, и с грешните хора!Внушавате в заглавието си, че ако е бил част от мафията, е бил с правилните хора!