36

Секирата

преди 5 години

До Брадвата Нали фирма Сиси нел трябва да печели какво му дреме на собственика за децата.

35

Брадвата

преди 5 години

Бисквитите ги опитах, гадни са. Имат мирис и послевкус на мухъл. И все още са налични с 2 етикета. Оригинално са изтекли на 4 септември. Не е страшно, щото така и така децата такива не ядат. Децата от тия подаяния не ядат. Така им казват самите учители. Ама си е подигравка с деца, с родители и въобще с държавата. Въпросът е кой има сметка тая схема да си върви.

34

Анонимен

преди 5 години

"Става въпрос за техническа грешка, не е имало време да се сложат новите етикети."Хахаха. Ясно ли ви е сега, какво правят производителите след като им изтече срока на годност на храните? Сменят етикета! :)))

33

Анонимен

преди 5 години

То на всичко им е изтекъл срокът на годност на ГЕРБ.И на неизпълнените обещания, и на управлението.

32

Анонимен

преди 5 години

СПОКО, СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИМ МАЖАТ ФИЛИИ С МАС.Я ВИЖ ДУГАРЯ БОРИСОВ КАКЪВ МЪЖ Е СТАНАЛ, КАТО ПЛАНИНА.

31

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ФИРМАТА Е НА ГЕРБ И БАБХ МЪЛЧИ.ЕСТЕСТВЕНО Е, ЧЕ СА СМЕНИЛИ ЕТИКЕТИТЕ. ИМАЛО Е ТЕХНИЧЕСКА ГРЕШКА И ТЯ Е, ЧЕ ГИ Е ДОМЪРЗЯЛО ДА СВАЛЯТ СТАРИТЕ ЕТИКЕТИ.

30

Анонимен

преди 5 години

Това не са овце да ги изколят, това са бисквитки! БАБХ не могат да се справят с няколко етикета, на тях им дай проблеми които се решават с няколко шведи в бели манти и с ножове в ръка. Те сано такива проблеми могат да рвшават

29

ха ха ха

преди 5 години

Я,се не правете и вие на ущипана мома - Я,кажете как се избират фирмите доставчици ? - А такааа - на правилните хора ! на тях всичко им е прясно и вкусно .тая щуротия с безплатните закуски трябва да се премахне ,ама милиони се въртят и всички топкат пръстче в кацата с меда

28

Анонимен

преди 5 години

То склада е във Велико Търново.

27

Анонимен

преди 5 години

Да бе, да! И един мармот лепи етикети!

26

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Точно пък обикновени бисквити с изтекъл срок на годност от преди 20 дни не са опасни,друг е въпроса че не би трябвало да са в училището или детската градина.

25

мотика осми номер

преди 5 години

До иван ИТКолко много ''работиш'',дали окопа поне един декар кукуруз през живота си!?

24

Анонимен

преди 5 години

Според написаното ако бяха залепили новите етикети бисквитите нямаше да са с изтекъл срок ли. Техническа грешка било. Бре *** му дева що пък едно време на бисквитите не лепеха етикети а на самата кутия беше отпечатано срока на годност. Щото едно време немаше мутренска кочи. на и мутренски фирми. Калашника му е макята друга оправия нема.

23

иван ИТ

преди 5 години

Затуи аз на моито му давам 20 лв да си купува ядене защото много работя и нямам време да му правя закуски от стола съм му забранил

22

Анонимен

преди 5 години

До 25Затова българите сме с толкова скапан здраво. Защото приемаме з а нормално, да ни дават *** за ядене. И се смеем на тези, които искат добра хора.

21

Френски бисквити Пет

преди 5 години

250 гр. брашно100 гр. масло80 гр. захар50 мл. прясно млякоОт продуктите омесваме тесто което оставяме в хладилника да отпочине за 2 часа. След това го разточваме с дебелина 3 мм. Печем на 180 градуса за 10-12 минути до златисто.Това е оригинална френска рецепта за тези бисквити където ги продават по магазините с марката Petit Beurre.

20

Анонимен

преди 5 години

Много ги нежните тез чаивета едно време в казармата ядехме като разчистваха неприкосновенния запас месо на по 6 години и още кво ли не

19

Отклонение

преди 5 години

Нищо страшно не е станало. Хапнали натровили са се и всичко е от ден до пладне.Върбанов не е бил там да преиграл.

18

Анонимен

преди 5 години

Дали не са били във великотърновския склад ?

17

Б.Б.

преди 5 години

По очилищата може ,то важното е да не стига до магазината мрежа и до убикновения човек.