28

Анонимен

преди 5 години

Защото на Цветанов зет му й е хвърлил око.

27

анонимен

преди 5 години

Обикновено когато в някой сектор гръмне скандал се проверява целия сектор. А тук виждаме вниманието на целия държавен апарат стоварено само върху един хотел. И така и не се намери един журналист да попита гл. прокурор защо не се проверяват и останалите мутренски хотели. Цацата се появява само когато трябва да коментира битови престъпления.

26

Анонимен

преди 5 години

Хакнали Хоспитайлити за връзката,а който имал свидетелството му се зачело връзката.

25

Митьо

преди 5 години

Който е имал вземане-даване с този "бизнесмен" било то като работник или бизнес-партньор знае що за *** е. Какъв родител трябва да си вместо да поемеш вината за ла..ната, които си надробил, да оставиш собственото си дете в ареста да обира пешкира?! Не че и малкия не е ***, но ситуацията е показателна за липсата на каквато и да е било морална и нравствена система. Дано правосъдието ги застигне и него и противната му жена.

24

анонимен

преди 5 години

Всички знаем, че са престъпници, но и всички знаем защо сега става това. Просто сега е станал с нещо неудобен ... излишно е да казвам на кой, на всички ни е ясно.

23

анонимен

преди 5 години

Еххх така става като не знае къде да се внася:) Ако беше бутал на правилното място нямаше да го закачат:)

22

Анонимен

преди 5 години

А да питам оня, дет се тупа по гърдите, как може хотел на изявлени престъпници да приютява евро-гости, и да няма проблем, а сега изведнъж разбраха? Та даже стана известен с атрактивните писуари-устни, които следваше да доставят допълнително удовлетворение на ползващите ги...НО пък на никой не му е направило впечатление, че не са регистрирани в НАП, че имат празни касови апарати, и сигурно издават фактури от фирма на някой тси-ганин някъде си...

21

Анонимен

преди 5 години

В БГ който плаща данъци е будала!

20

Анонимен

преди 5 години

Абе, а къде е БАТКО???

19

Гашо

преди 5 години

И от НАП къде са дремали досега. Тоя хотвл направи милиони от държавна пара от европредседателството. Явно тогава са си плащали такса спокойствие на шефчета в НАП

18

Друг

преди 5 години

От януари до юни в този хотел бяха стотици гости на евро тъ подателството.Нали държавата им е платила за това. Какъв счетоводен документ са им дали от хотела?Нима държ не е видяла,че не е получила хартия не вързана с нап?Как тогава всичко е било точно с сега не?Или като вземат комисион не е нужен фискален апарат??я да каже някой от НАП какви реквизити пише в този документ

17

Анонимен

преди 5 години

ми така е като не правят суджук и не са от симитли.

16

Гошо

преди 5 години

Само си припомнете какво стана с бившата шефка на НАП,КОЛИ,ПАРИ ИМОТИ...А И КЪДЕ Е СЕГА.Кервана , кучетата ,ние и ...пясъка.

15

BB

преди 5 години

ДА БЕ ТО САМО МАРИНЕЛА ПРАВИ ТОВА

14

cky2kbg

преди 5 години

Е спряха да плащат на обзи дето сега е в Америка, същото и с Кърнобат. Мишо бирата беше първият, но там се получи грубо.

13

Гошо...Тъпото

преди 5 години

В България се...посяга на едрия бизнес,само след...разрешение на Банкянското Величие.Не че не се е...знаело за далаверите от НАП,просто не са получавали...интифа,да ги погнат.

12

Анонимен

преди 5 години

Ей така се става богат в БГ. Криеш данъци. Как после да има читави заплати в здравеопазване, образование и полиция?Бате Ветко си вее байряка, живее в мега лукс, а нас ни е страх на един доктор да отидем.

11

Активист на БКП

преди 5 години

Защо ,защо ? Защото ,,дъвката ,, от Белград достатъчно я дъвкаха и сега им трябва нов обект да отклонява вниманието от кражбите на властта ...

10

Анонимен

преди 5 години

Сега има бежански поток после ще има студентски поток все че има причина да не се върнат.А маринела е хотел на чудесата и в клозета да бръкнеш не ла.ина, а пари изскачат.Интересно защо сега се сетиха, нрщо май предизборно ми намирисва, а.

9

анонимен

преди 5 години

Това им е наказанието на тези"бизнесмени" Да гледат отрочето си в затвора!