8

какъв лицемер

преди 5 години

Б.Б бил добрия, не се заяждал. А Цв. Цв. всеки ден лае по президента. Иначе всички в ГЕРБ са за единство, ама Радев нищо не вдявал. Като гледам какви хора са в ГЕРБ ми става лошо - Антон Тодоров и Тома Биков - лицемери на галактическо ниво. От "ГЕРБ е шайка" да си смениш мирогледа и да си пръв защитник на Партията. Как стават тия работи? Мръсни са тези неща - много мръсни. Беквокалите не спират да пеят в хора.

7

Анонимен

преди 5 години

Боце, президентът не ползва този речник! Но, ако наистина трябва нещо да се направи, то е наистина ДА ВИ ОМЕТЕМ! Това го казваме ние - гласувалите за единение!

6

мак

преди 5 години

герб, особено цц, този с апартаментите, правят същото. Няма изказване, в което да не плюе (сори заради клишето) по бсп или нинова. Питайте го, какво е правил през уикенда, а той ще намери начин да погне опонентите си. Лицемери злобни.

5

разБойко

преди 5 години

Ами вие, бе, нещастни ГРОБари?!? Значи за вас няма проблеми, като плюете постоянно по другите партии (и най-вече по БСП), ама като ви критикуват вас, се правите на ощипана мома... Вие сте най-големите предатели и убийци на България, изедници прости!!!

4

гласоподавател

преди 5 години

Тикво, смачкаха те. Цяла България видя за 10 години каква мутра си. Стига си мрънкал. Във всички институции сложи калинки, да ти лижат задните части. Един да има да казва истината за теб и се оплакваш. Журналистите са ваши, в такъв медиен комфорт нито един министър-прецедател не е управлявал. Ала истината лъсва, жалко само че загуби 10 години от развитието на тази държава.

3

Анонимен

преди 5 години

Такава е задачата на Радев зададена от Москва, да прави разединение.

2

Анонимен

преди 5 години

Кой казва истината?

1

бай тошо

преди 5 години

Защото казва истината ли?