118

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо на всичките ви политици в бг то сърцата им са в русия а парите и децата им са в сащ.моля някой русофил за отговор

117

турчин

преди 5 години

Потвърждава предаването на държавата като кани американски инвестиции, както направи преди 20 години един като покани американците и им подари енергетиката и сега още гражданите плащат по скъп ток.

116

Анонимен

преди 5 години

Бойко си е уредил американско гражданство и ще се засели там рано или късно. Но България дали ще я има след това не се знае. Така или иначе на него не му дреме.

115

Анонимен

преди 5 години

Не го препотвърждаваме аго отменяме . И ще свалим криминалната мутра от власт .

114

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов трябва дабъде съден за това "стратегическопартньорство" -- обвързванетайно от обществото към васално подчинение на държаватерорист .

113

България ЕС НАТО

преди 5 години

Заедно със САЩ да унищожим Червената Чума на Комунизма за да живеят децата ни свободно и щасливо

112

САЩ ни освободиха

преди 5 години

От съветско робство , за което ние Българите сме им вечно благодарни!

111

СатаНАТО

преди 5 години

Ами от 300 бр Ф-35 на въоръжение в над 6 страни, все някой ще се разбие. Руският стелт не се разбива, защото е произведен само в 12 бройки и никой не го ползва.

110

Анонимен

преди 5 години

Тиквата не може да накара някои да повярва за ,, успеха МУУУУУ" в Задните Балкани , а Сръбския президент подготвя армията си срещу Косово .

109

Анонимен

преди 5 години

Ти мене питал ли си ме бе тикво ?

108

Анонимен

преди 5 години

Сега като купуваме шистов газ от американците ще се вдигнат цените на всичко на хлчб, храна , отопление. Извиха му ръцете на Борисов вместо да имаме евтин руски газ сега ще плащаме скъп шистов газ внос от америка. Отделно логистиката от пристанище Бургас до другите градове /превоз на цистерни с втечнен газ/ ще оскъпи допълнително и без това високата му цена! И скъпия ток от американската ТЕЦ-Марица изток 2 ще си каже думата!

107

Анонимен

преди 5 години

До за зло или за доброще ни го върнат тъпкано братушките заедно с лихвите С ПРОЦЕНТАМИ!

106

Анонимен

преди 5 години

До 105 безпартиенМи купи си електрическ автомобил, рожбо, сега са модерни.Ама що ми се струва, че си още малък за собствен автомобил.

105

Анонимен

преди 5 години

И С МИНУСИ И БЕЗ МИНУСИ - САМОЛЕТЪТ СЕ Е РАЗБИЛ. В ТУИТЪР МОЖЕШ ДА ВИДИШ КАК ГОРИ ЕФЕКТНО НА ЗЕМЯТА.

104

Анонимен

преди 5 години

До безпартиенЧе кой те кара да купуваш от Лукойл, има и други фирми на пазара. Купувай оттам - те няма да те душат.

103

Анонимен

преди 5 години

ВЧЕРА В ЮЖНА КАРОЛИНА СЕ Е РАЗБИЛ И ИЗГОРЯЛ КАТО ФАКЛА АМЕРИКАНСКИ ИЗТРЕБИТЕЛ Ф 35 В - ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ.

102

Обективен

преди 5 години

Доколкото знам OMV-австрийска, Rompetrol-румънска, EKO- гръцка, Shell- англо-нидерландска, Lukoil-руска. Та кой ни души със цените ? Извод всички! Проблема са некачествените ни политици които знаят че има картел между петролните компании но не правят нищо, защото част от парите отиват в техните джобове! За тези които не виждат по-далеч от носа си естествено са им виновни руснаците и Путин :)

101

за зло или за добро

преди 5 години

Ясно е, че след тази среща за зло или за добро всички евентуални бъдещи руски проекти ще отпаднат.

100

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКО Е ДОБРЕ, НО Е НЕОБЯСНИМО ЗАЩО АМЕРИКАНСКИЯТ ТОК ОТ МАРИЦА-ИЗТОК Е ТРИ ПЪТИ ПО-СКЪП И ЗАЩО НЕ ПЛАЩАТ НАЕМ ЗА ЧЕТИРИТЕ ВОЕННИ БАЗИ, КЪДЕТО Е НАСТАНЕНА АМЕРИКАНСКАТА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ.ЗА СРАВНЕНИЕ - НА ТУРЦИЯ ЗА БАЗАТА ИНДЖИРЛИК САЩ ПЛАЩА 3,2 МИЛИАРДА ДОЛАРА ГОДИШНО.

99

безпартиен

преди 5 години

Руснаците ни удушиха с цените на горивата.Бих се поинтересувал от автомобил дето върви на спирт ,бих си варил сам горивото .И ако можех да имам такъв щях да съм независим от Лукойл и Русия!