131

Стоян

преди 5 години

Време е всички Арменци да си ходят у тях !

130

Ееееее

преди 5 години

Че на господарите всички репортажи са fake. За рейтинг трябва хлеб и зрелище.

129

Анонимен

преди 5 години

До Резил 140За това камерите навсякъде с валидна дата, час и ГПС! Така се пази ИСТИНАТА!

128

Кучета на каишка!!!:

преди 5 години

Глупаците тук си трият коментари, ама не разбират, че камъните са в тяхната градина, а с това само затвърждават тъпотата си!!!:)

127

Анонимен

преди 5 години

С такива провокации се отклонява вниманието от реалните и дълбоки проблеми в държавата. И сега "пир по време на чума" - всеки от подобен бизнес се вклзчва със собствена позиция.Навремето едно правителство беше свалено за 1 милиард заем. Сега вече 20-30 са нищо за нас. То хубаво, но с какво това е помогнало на обикновените работещи хора? Става въпрос на тяхното физическо оцеляване с 600лв заплата.

126

Владо

преди 5 години

Арогантния Боби Ваклинов ...... продукцията малко да му прибере крилцата ... като го гледам в репортаж се чудя кой ме дразни повече той убижда, всичко трябва да е с граници ..... разпищолили сасе всичките

125

Резил

преди 5 години

След този резил, който не е личен само на бившия служител на предаването, а на целия екип, за да имат някаква тежест репортажите им, освен орязаните версии за 30 минутното предаване, трябва да ги има качени на сайта им целите записи от посещенията на места. Досега не съм видял нито едно тяхно интервю, което да не е накъсвано с монтаж поне няколко пъти. Дори когато с някой който обещава да промени това за което е притиснат, винаги режат нещо, което може да не е на 100% с тяхното мнение.

124

Циркаджии

преди 5 години

Ако някой се представи за журналист и влезе насила в монтажната им и каже че прави репортаж как манипулират записите за предаванията и започне да прави циркове, да снима с телефон, да обижда и заплашва, да се държи арогантно, да каже че е господар на нещо, дали няма да го изгонят ?

123

П.Петров

преди 5 години

Да пуснат суровия материал от оператора и от телефона на Върбаков, за да разберем каква всъщност е истината, а не да правят опити за замазване на положението и измиване на ръцете!

122

Анонимен

преди 5 години

А оператора отстранен ли е, като е бил наясно през цялото време за симулацията и че за това задържат хора без вина ?Също и тези дето монтират кадрите които също са видяли че "артиста" не е бит, но драматично забавят някои иначе безобидни моменти, пускат звуци като от филм на ужасите и с такива елементарни ефекти дори и едно здрависване могат да го изкарат като мач на Антъни Джошуа.На "репортажите" им, ако се махнат ефектите, ще са най-обикновено заяждане с хората.

121

До 137

преди 5 години

Петров забрави "докторите" издали медицинско с диагноза комоцио!

120

Анонимен

преди 5 години

Тия настъпаха гербера и изядоха чокъра

119

Въпроска ?

преди 5 години

Защо не се самоотстраниха всички от " Господари на ефира"? Върбанов ли ги накара да се жалват всички от Нова телевизия за нападнатия репортер? Защо склада продължава да работи и да се сменят датите на годност на стоките? Защо институциите въпреки предишни сигнали и предавания са позволили това и са НЕнаказани? Дали всичките репортери на предаването не са инструктирани как да манипулират зрителите ? Върбанов е " бушона", който понася наказание за всички манипулатори на пошлото предаване!

118

П.Петров

преди 5 години

До ReoТрябват много повече скунксове!На Върбаков за театъра!На "Господарите на ефира" за симулирането на разследваща журналистика;На Нова телевизия за сервилността към властта;На Търновската полиция и прокуратура за сервилността към Борисов;На Борисов - за симулиране на грижа за медийната свобода и раздаването на "правосъдие" по телефона!

117

П.Петров

преди 5 години

НЕ ВЯРВАМ НА ДУМИ, КОИТО НЯМАТ ПОКРИТИЕ ОТ ДЕЛА!ТЕЛЕВИЗИИТЕ АКО ИСКАТ ДА ИМА ДОВЕРИЕ В ТЯХ ДА СЕ ЗАХВАНАТ С ИСТИНСКА РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТИКА!КАКТО СТЪЛБИТЕ, ТАКА И ДЪРЖАВНАТА ЙЕРАРХИЯ СЕ МЕТАТ ОТГОРЕ!!!АКО НЕ СЕ "МЕТЕ" ОТГОРЕ, САМО СЕ СИМУЛИРА ДЕЙНОСТ И СЕ ВДИГА ПРАХ, ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ НА ОВЧЕГЛАВИЯ МАТЕРИАЛ!!!Такова е мнението ми като гражданин, на "официалната им позиция"!

116

П.Петров

преди 5 години

Театралните изпълнения са несъвместими с истинската разследваща журналистика, а наличието им в "Господарите на ефира" е показателно, че не се занимават с истинска разследваща журналистика, а само със симулирането на такава!Това се отнася и за всяка една телевизия в националния ефир на България!Ако изобщо правят някакви разследвания, те са за кокошкарски престъпления, докато в същото време усърдно си затварят очите за корупция и злоупотреби на политически обвързани лица за милиони и милиарди!

115

Reo

преди 5 години

Ами да си раздадат сега по един скункс в ефир и "господарите", на самите тях.

114

джендъраци

преди 5 години

това е едно тъпо и просташко предаване--диванета.

113

Бай Ханой

преди 5 години

Срещу камера и записи , може само със същото да се противопоставя!

112

фалшиви разследвания

преди 5 години

До -аТе показват как в склада има стоки с изтекъл срок на годност и как някакви хора обясняват, че се променят сроковете на годност в склада.Ама той също каза, че са го хвърлили и като е паднал си е ударил главата и ръката. И имаше някакви кадри как е паднал на площадката. Имаше и кадри от болницата. Бил е приет в болница. А всъщност виждате за какво става въпрос. За какъв жалък червей става въпрос. Много долен тип!