240

Анонимен

преди 5 години

Сега се запитайте не е ли и Иванчева жертва на медиите???

239

циркове

преди 5 години

Росен Андреев и колегите му изобличиха схемите на един горски шеф със скрита камера и оня подаде оставка. След това власттта прати назначената на държавна хранилка Валя Ахчиева, и тя уж разследващ журналист. Тя се пеняви, пеняви за десет бора, паднали на път от снега и СЪКРАТИХА Андреев. Човек с бебе на една годинка. Сложиха си пак правилен човек. И разследващата журналистика е поръчкова като неразследващата. Отиват някъде и никаква обективност, произнасят присъди, изрезват реплики на Андреев...

238

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБЪЛГАРСКАТА РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТИКА Я НЯМА, ТЯ СЛУЖИ САМО ЗА ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА ЗА КОКОШКАРСКИ СЛУЧАИ. Резултатът 111 място по медийна робия.

237

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Едно поръчково проправителствено предаване. Всяко журналистическо разследване хули управниците само те ...опозицията. Най-безсрамно наричат Корнелия ***, А вОЛЕН бОЛЕН, АМА ДОКАТО БЕШЕ ОПОЗИЦИЯ. сЕГА МУ СЕ МАЗНЯТ.

236

Кина

преди 5 години

След това шоу на Димитър Върбанов поставям под съмнение цялата история с продуктите с изтекъл срок на годност, а защо не и цялата манипулативна дейност на въпросната медия. Митко, Митко, каквото стори на "Господари на ефира", всичките очернени от вас да се сберат, не биха могли да постигнат ...

235

Първо бе словото

преди 5 години

Най-добре е да иде в Банкя където в една къща да направи една мулти орална изповед съпроводена с думата "мляс" дорде аNаLния му изход охка на буквите "прц & ъъъх"

234

Анонимен

преди 5 години

До Страсбург 251Предаването е хубаво и разкрива много измами. Журналистът преувеличил е отстранен и разследването продължава! Човешките животи/права на мошениците не ни интересуват, те трябва да бъдат изобличзвани и съдени! Склададжията със скапаните стоки има право да съди журналиста за преувеличаването на насилието (насилие имаше но в рамките на толерантното) а пък той ще бъде съден за търговията с бракуваните стоки! Просто като за неузрял ***!

233

Страсбург

преди 5 години

Нова ТВ на съд в Страсбург и Забранена със Закон , колко човешки живота съсипа тази ТВ и продължава да тероризирара Народа

232

Fan

преди 5 години

Въпрос:- този жалък *** е ползвал Спешна помощ!!!! Заради него друг спешно нуждаещ се е чакал! Ако беше в чужбина както казваме - щеше да има една солена глоба!- направен му скенер без да има нужда - отново глоба трябва за изотчване на здравната каса с фалшива диагноза

231

да се накаже

преди 5 години

Журналистите също трябва да подадат иск срещу този "колега" защото той уронва и без това жалкия авторитет на българските журналисти.

230

ПЕНКО

преди 5 години

ПРЕДИ 15-20 ГОД. /КОГАТО БЯХ ОФИЦЕР И ИНСПЕКТОР В ПОЛИЦИЯТА / -"НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ" СЕ БЕШЕ "СВЪРЗАЛА " С РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА МВР И НАЧАЛНИЦИТЕ В РПУ-ТАТА - "СИТНО И ПРЕДЯХА"!?!?!? БЛАГОДАРЯ НА ДЕЖУРНИТЕ В ДНП /ДИРЕКЦИЯ НА НАЦИОНАЛНАТА ПОЛИЦИЯ/ ,ЧЕ НИКОГА НЕ МИ ГИ ИЗПРАТИХА ОФИЦИАЛНО, ЗАЩОТО ЩЯХ ДА ПРЕДИЗВИКАМ "АПОКАЛИПСИС" -/КАТО ДЕЖУРЕН ОФИЦЕР ОТ ТРАНСПОРТНА ПОЛИЦИЯ -СОФИЯ /ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ /РАБОТЕЩ НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА-СОФИЯ/ !!!

229

Ха-ха

преди 5 години

Сега е ред да ошамярят оня дето рекламира бързите кредити :)

228

Анонимен 2

преди 5 години

И сега номера не мина и жалкия ви *** репортер ще опере пешкира защото е следвал вашите заповеди?!Абсурдистански мош*еници от най-долнопробен вид.Това сте вие ❗

227

Анонимен 1

преди 5 години

Да подвеждаш прокуратура е углавно престъпление.Господарите на простотията-въздух под налягане.Нали раче,зуйче?!Когато преди 2год.ви търсихме по повод на измама с пари спрямо държавен институт в която беше замесено едно от министерствата,мълчахте като пръднали.Тогава нямаше и следа от мозъка който го ръсите,нито от напористите ви репортери,нито от сарказма и иронията ви.Нямаше ви НИКАКВИ ❗Защото ви се обадиха с предупреждение от същото това министерство и вие ожълтихте гащичките.

226

Жиб.

преди 5 години

Цялата им телевизия е такава- Телянбеевския манталитет не се оставя лесно,червената арогантност още не е приключила.

225

Бай Ханой

преди 5 години

Вижда се ,че срещу камери , записи може да се отговаря само със същото защото ежедневието ни е снимки , записи и медии , даже държавата се оправлява от там !

224

Име

преди 5 години

между другото точно така се правят и "достоверните" филми на "газови атаки" в сирия. така се манипулира масово чалгаризираното от "демократите" общество на "толерантните". айдеее! насам народеее! натискай се за истанбулската за джурналетата!!!

223

Име

преди 5 години

джурналята по принцип продават и майчиното си мляко за да ни закърмят с техните фейкнюз. така е в "демокрацията". другарите от ек и еп следят ли събитията директно, или само от медиите на манипулаторите?

222

Шопо

преди 5 години

Собственикът на склада е платил на журналистчето да разиграе този цирк ,за да отклони вниманието на обществото от факта,че развалените хранителни продукти се продават още в магазините !!! Не разбрахте ли това ???

221

Анонимен

преди 5 години

"И3мeкяри на ефира"Кой ли им вярваСега един скункс и за Бойко, че без да провери фактите от мa ната си " раздава правасъдие", матр' яла му неден.