5

Анонимен

преди 5 години

До ЩерюРибено масло не се прави от всяка риба,има специален вид риба от който се извлича.Освен ако не е някой химичен фалшификат.

4

Анонимен

преди 5 години

Рибено масло се дава на децата отвреме на време,това е една добра съставка!Примерно дестина до двайстина капсулки на година.

3

Информатор

преди 5 години

Забавлявате ме :) Погледнете съсъдржанието на която и да е консерва риба тон. Мазнини: 0%. Освен във варианта, овкусен със "слънчогледово масло".И ми казвате, че имаме "омега-3 мастни киселини" в рибата тон? Няма. Премахват ги, извличат ги, за фармацевтичната индустрия, чак тогава ги консервират и ви ги продават. Вие купувате по 5 лева 100 грама консерва и си мислите, че сте много хитри ;) Но истината е, че най-сигурно е да си ги купувате на хапчета от аптеката. Там нема лабаво.

2

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Още помня майка ми като ме гонеше преди...половин век с една лъжица,пълна с рибено масло.Аз бързо бягах и така и не разбрах...ползите.Само ми остана...спомена от блудкажа в устата,защото един път ме хвана и ми натика една препълнена лъжица.

1

Щерю

преди 5 години

Недоброто рибено масло може да повиши в пъти лошия холестерол, кръвното и да Ви причини яко главоболие за няколко дни наред...