19

анонимен

преди 5 години

ще изтеглиш от банка 19 хилки без предизвестие от 2-3 дни? И то в малък град? Като ми цъфнат налъмите журналята.

18

толкоз години измами

преди 5 години

До Напротиввсичко е под егидата на бойната ВО на комунистите - конспиратори!

17

Анонимен

преди 5 години

До ОТ НАРОДА -ЗА НАРОДАнякоя партийка си набавят пари за партийната каса!

16

Напротив

преди 5 години

До ОтвратенБанките дори и келнерите са инструктирани за теглени и внасяни големи суми да казват.Нещо повече!-самите централни клонове групички от шефове подписват протоколи с невярно съдържание за липси и начети които се изплащат от редовите касиери и се смята за държавна тайна -фирмена тайна ако някой потърпевш се оплаче в полицията.

15

ОТ НАРОДА -ЗА НАРОДА

преди 5 години

До ВълнароТАКА ДА ИМА ЗА ВСИЧКИ И НЕ ЗА ВСЕКИ.......................

14

партийната каса-БКП

преди 5 години

До Лесни париДокато има комунисти-конспиратори и Герб, ало-измамници ще има!

13

Лесни пари

преди 5 години

Хвърляш 19 000 , после ти носим 30 000 ! Кълве безотказно рибата !

12

Аз

преди 5 години

До ВълнароАз отдавна не вярвам на тези новини. Последните няколко са от Хасково, толкова ли богати и *** хора има там.

11

Вълнаро

преди 5 години

Нещо вече не вярвам на такива новини. Чак пък толкова глупави хора да има, при толкова много измамени по една и съща схема да продължават да се връзват.. И, ако е вярно, до кога полицията ще бездейства, или просто са в далаверата, друго обяснение няма.

10

ник

преди 5 години

Веселина Йорданова, ти за твоя дядо ли говориш,щото този мъж може да няма внуци и да не е дядо.

9

АВС

преди 5 години

Всеки ден едно и също пишете! Веднъж не прочетох за заловени и осъдени престъпници от бранша.Много слаба политика на Гробарите и путкоротите! До кога???

8

Отвратен

преди 5 години

За измамниците е ясно. За служителите на банковия клон не е ясно. Защо след като е видно че възрастни хора теглят големи суми , не ги склащат че са измамени или да сигнализират в МВР. Така нанасят щети и на банката.Явно си казват че не е тяхна работа.

7

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден се почна вече с дядо или баба мета през терасата или до кофата кинти .... Хубаво старост не радост ... ама как се доверяваш просто на разговор ... аз съм чичко полицай и искам ми съдействаш като метнеш 100 хилки през терасата и какво ... отговора е ООО РАЗБИРА СЕ ти си полицай и аз много уважавам полицията и щом си ми казал ... аре мятам ... ненормално е ... даже не мога си представя за истина вече тези статии ...

6

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-ОБИЧАМ ТЕЯ ДЕТО СИ ИЗХВЪРЛЯТ ЦЕННОСТИТЕ ПРЕЗ ТЕРАСАТА :DГАРВАНА НА ДЪРВОТО ДЪРЖАЛ СИРЕНЦЕТО В КЛЮНА СИ А ЛИСИЦАТА МУ КАЗАЛО ОТДОЛУ :DООО ПРЕКРАСНИ ГАРВАНЕ ЗАПЕЙ С ТОЗИ ЧУДЕН ГЛАС И ГАРВАНА: ГРАА ГРА ГРАА ЛИСИЦАТА ВЗЕЛА СИРЕНЦЕТО :D

5

Гурбетчия

преди 5 години

Лъжа! Всеки ден едно и също.Откъде ги измисляте?

4

Анонимен

преди 5 години

Това хилядарките ги нямате за нищо.

3

месара

преди 5 години

другарката "истината" нинова и сие, са сред избирателите си да им разяснят че не трябва да метат пачки през балконите, а да ги внасят в бсп касичката!

2

Анонимен

преди 5 години

Човекът е от Хасково, това обяснява всичко.Там имат уран във водата, което и обосновава защо нормални хора в Харманлиско - Хасковската дивашка прерия няма.

1

Трол

преди 5 години

Трябва да се въведе интерактивна телевизия, за да ги обучат тези да не дават пари!Преди да почне сериала им да има въпроси свързани с тези измами, на които трябва да отговори преди да им започне сапунката, само така ще се научат да гледат новините, а не да превключват канала!!! Или другото е по време на рекламите на филма да има съобщения във връзка с тези измами!!!