13

Анонимен

преди 5 години

Вече пълната с албанци Италия ако сега си внесе и други ча.лми няма да останат италианци и типично италианско име ще е Али, което прави разбираема идеята де но трябва да кажат на Меркел ще приемем сделката ако ти ги издържаш и доидеш да живееш с тях в лагера.

12

Анонимен

преди 5 години

Браво на Италия! Стига Европейски глупости вече! Да погледнем реално нещата! А не чрез розовите очила на прословутия ЕС! Чуждоезична и нямат място в Европа! И то мюсюлмани! Предостатъчно сме шарени та да ни долари още ЕС!

11

анонимен

преди 5 години

Западна Европа е вече халифат! Да благодарят на мама Меркел, да слагат *** и бурките, и да редят дюнерите, а не да се опитват да препращат "новодомците" в трети държави!

10

До факт

преди 5 години

Софи Маринова например, сънародничката ти е бяла руса красавица със сини очи а?! Европеецо?Щом испанците и португалците са според теб ***, не влизай в Максуда че ще ти се секне европейското

9

Анонимен

преди 5 години

До Факт! Ако испанците и португалците са ***, то ние българите сме маймуни.

8

Факт!

преди 5 години

До БългаринаЕ как Испания и Португалия се борели та те винаги са си били ци.ани!Ти Рафаел Надал за европеец ли го приемаш примерно!

7

Иван

преди 5 години

Освен да кажем "браво" на Италия, друго няма.

6

Българина

преди 5 години

Щом мерцедес слага софтуер който ще оказва райони за заобикаляне с високи нива на престъпност, официално германците признават че са докарали европа до нивото на бл изток, няма държави, а на тяхно място анклави, гета, райони на влияние, етническо и културно райониране. Това е бъдещето на европа, което юдеите ни осигуриха и то без война. И всичко това под формата на обучения, толерастия, либерастия, джендърия, ислямизъм и уж демокрация, права за фесовете и т.н. Уравлявано от ЕК, мечтата на юдейна

5

герб

преди 5 години

Дайте от тия черните мигранчета на сам ! Тук във форума си имаме хора ( САТА Нато , Калеко Алеко , Странджата , Василев и прочие) , които с радост ще си вземат по 1 - 2 бройки в къщи , за да си ги хранят и интегрират ! Така им повелява евро-атлантическия либерален кодекс !

4

Българина

преди 5 години

Италия ще се разцепи на юг и север, по икономически и ислямски причини. Германия на запдна и източна поради същите причини. Франция директно си става халифат, а испания и португалия се борят успешно за сега. Северните белгия холандия и скандинавците ги чака тотал сбирток като англия. Резултата от юдейския план е европа е новата африка... От всичко лошо по много. Гета и анклави навред. Изтока имаме шанс да прескочим тази част от историята

3

да бе,изчезвала

преди 5 години

По-скоро се превръща в халифат!И тогава гледай проблеми!?Все си мисля,че някой много внимателно тласка света към война!Интересно кой ли е!?

2

месара

преди 5 години

либерализмът е смърт за душата и тялото

1

Факт!

преди 5 години

Туморът наречен Германия е на път да изчезне и тогава ще си отдъхне цялото човечество.