145

Средностатистически

преди 5 години

Свинското със зеле.

144

Чикаго

преди 5 години

Не се учудвам от тази статистика.Българите са най-работни и съвестни от всички изброени!

143

Анонимен

преди 5 години

Богати, щото дъртите панелки, наследени от лошия социализм, поскъпнаха рязко.

142

Анонимен

преди 5 години

Нощно време ,в тъмна доба и мъгла армии загуглени сенки бродят с лопати и чували в дълбоката гора и за равят пари. Черни пари ,за бели дни.

141

Анонимен

преди 5 години

Сега потни политици трескаво и нервно ще мъдрят нов данък върху данъка ,че изтърват мазното. Утърваха офците да жирнат.

140

Бож.

преди 5 години

Това е нормално- Българите са по-богати от околните народи,понеже винаги работят умно за себе с и и дори за държавата. България обаче е бедна,понеже редовно я източват руснаци и тяхната колониална администрация в лицето на русофили и червени.

139

Анонимен

преди 5 години

Когато няма държава и банката е държава

138

Анонимен

преди 5 години

Баща ми ми мрънка от време на време че му е малка пенсията. Не че не му стига да си порка ама...100Обяснявам му че неговия човек Жан свали лева на 1000 за 1 дойче марка. Ако се беше махнал 3 месеца по-рано когато лева беше 500 за 1 марка, сега пенсията му щеше да е 2 пъти по-голяма. Ако се беше махнал 2 години по-рано, когато 100 лева бяха 1 марка, сега пенсията му щеше да е 10 пъти по-голяма.Не ме разбира, ... и не е само той. Което е проблем.

137

Смехурко

преди 5 години

"Боже, написаното по-горе е толкова поръчково и плоско, та чак дрънка!"Не ти се вярва, а?Ясно защо.С хленчене и мрънкане по форумите пари не се изкарват, братле.

136

Анонимен

преди 5 години

А,бе то всичко у нас е наопаки и обратно на нормалното,та и новините в сайтовете не правят изключение.Напротив аз пък се радвам на батака които се създава в държавата.Последни сме по хубавите неща,първи сме по лошотийте

135

Анонимен

преди 5 години

вярно е това и на която бабичка не са поискали 20 000лв тя не е дала

134

Бизнеса ли?

преди 5 години

Българският бизнес е неефективен и нископроизводителен, като бизнес управление, бизнес стратегии,не кадрите!Българските кадри работят еднакво и на Запад и в България, според уменията си!Кадрите затова отиват на Запад, защото там уменията им в бизнес управлението и бизнес стратегиите на западните фирми и компаннии, са по високо оценени, защото българските кадри са ефективни и високопроизводителни, за разлика от българския бизнес, който е неефективен и нископроизводителен!

133

Аденауер

преди 5 години

Спасението за България е повторение в пълен размер опита на Германия след ВСВ:Тотална ДЕКОМУНИЗАЦИЯ на обществото ,ЛУСТРАЦИЯ на 1,6 милиона комунистически разбойници и техните родове ,обвързаности за срок от 50 год.и ТОТАЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на всичко ,което притежават като род,обвързаности и далавери .Тези разбойници държат всички властови позиции в държавата -от най-горе до последния гавазин милиционер.

132

Ко,не

преди 5 години

До АнонименСпоред същата статистика "скъпите" автомобили на българина са на средна възраст над 20 г. ,скъпите курорти - олинклузив за 500 лв. извън сезона в Турция или на квартири/къмпинг в Гърция ,мола е за разходка на топло и т.н. , иначе да част от българите,които са захлебили покрай усвояването и усвинясването на партията майка действително карат скъпи автомобили и ходят на елитни курорти ,а в супермаркетите не можеш да ги видиш щот пращат шофьорите си да пазарят .

131

Анонимен

преди 5 години

Последното, Гергин, последното...

130

Гергин

преди 5 години

Хм, в Сърбия под 1000, а в Бг близо 10 000... В Сърбия, където има не по-малко магистрали да речем... 10 пъти разлика... Или нещо е тотално сбъркано, или най-богатите българи са толкова богати, че изкривяват класацията... смяяяятайй..

129

Анонимен

преди 5 години

Е как Украйна е на дъното бе. Нали там победи Демокрацията - на Сорош и Потрошенко.А те са милиардери. Нещо не разбирам.

128

Анонимен

преди 5 години

изпреварваме аржентина мексико и бразилия където бедните по държава на брой са колкото 10 Българии.

127

Анонимен

преди 5 години

Този народ като е беден откъде има пари да кара масово скъпи автомобили, да пълни количките в магазините с връх, да яде в ресторанти, да са пълни моловете, да е облечен по последен писък на модата, да хвърля па ри от балконите с хиляди, да става опашка при всеки празник по границите, да почива в елитни курорти, нищо не разбирам как става?

126

Байфидан

преди 5 години

Българите изобщо не са толкова бедни (и най-бедните в Европа), както ги изкарват по официалната статистика. Защото много фирми дават минимални заплати по ведомост и съвсем други суми на ръка, много българи работят в сивия сектор и нищо не декларират, много пари влизат от чужбина и това също не се отразява като официални доходи, фирмите също масово крият печалбата си и др. Всички тези неща официалната статистика не ги хваща, нали?