106

Dmers

преди 5 години

И какво като са регистрирани тези нарушения....? Резултат има ли ? *** продължават да притесняват нормалните шофьори. Глоби трябва и то големи. Но най-важното е събираемост на глобите да има, а всъщност такава изиобщо няма. Така че - карайте разумно ; *** в тази държава никога няма да свършат.

105

Аз

преди 5 години

Как кара бясно? Не е вярно. От асфатла е!

104

БГ фолк

преди 5 години

" Карай бясно , мини на червено , направи за мен нещо отачено" " Едно Ферари с цвят червен , едно за теб , едно за мен" " Бел мерцедес ме прследва мамо" Да живее чалгата , парцуцата. Нито едно ограничение не е за нас.

103

LosHo

преди 5 години

Камерите не се слагат на места с концентрация на ПТП, а на места където лесно ще пълнят касичката на хазната. Това е истината! Един пресен пример от вчера: На изхода на Варна към Хемус, малко преди табелата за края на града (20-30м) ,сложиха от новите можилни камери. Защо??? Бързи глоби...

102

Може

преди 5 години

Мое да има и 40 км ограничение , я ше си карам със 140 км/ч. Мое и тролея да е празен , я пак ше се бутам.

101

Анонимен

преди 5 години

До Иван11Пич, на хора със съзнание формирано при соца им подаряваш демокрация. Стига с тоя соц за пример. Много Ви е къса паметта и малко информацията. Това в момента е последствието му. Както на Египет, Ирак и Либия им подариха "демокрацията". Те скочиха в шариата и наденаха фереджетата.

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109Аха, така е! Откъде ли са се взели???

99

Стамат

преди 5 години

Често ми се налага да пътувам из България и за съжаление осъзнах, че 90% от задволанните устройства са изключително примитивни и не осъзнават, че колкото и да бързаш, едва ли ще стигнеш много по-рано. Струва ли си за 10-15 минути по-малко да си застрашил живота на десетки, да си минал на косъм в поне 5 ситуации и да си изгорил поне 5 литра гориво повече ? Не мисля !Не съм перфектен и не спазвам всички ограничения, но пазя останалите, мога ли давам път и предупреждавам за всяка опасност. Мислете

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109Парадоксално, но най-много селяни има у Софето ?!?1

97

Тъпоъгълник

преди 5 години

Аз пак питам и никой не отговаря:Ако полицай извън работно време е засечен с превишена скорост с личния си автомобил,ще бъде ли глобен?

96

Анонимен

преди 5 години

"Българинът кара бясно"... защото масата са бясни селяни! Култура, морал, съобразителност, отстъпчивост, добролюбие - 0. Много тъжно, но това е днешната действителност!

95

Анонимен

преди 5 години

Ако мерките се изчерпват само с регистрация (снимка) на нарушител - за какво са ви още камери? Или първо да отсеем шуробаджанаците, пък за останалите "писъмца"?

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 101 Явно са те "фотографирали" някъде където си карал като нИерез.

93

Анонимен

преди 5 години

Липса на държавност и комплексарщина,това е българина!

92

Американ

преди 5 години

До Анонимен 89:Обиколил си значи лaйнapкитe в Африка и другаде. Ама те не трябва да са ни за пример

91

боян

преди 5 години

а що не напишете колко от нарушенията са на автомобили с немски, белгийски, холандски, австрийски, френски и румънски номера? само за водене на статистики и да дават удобни дъвки на "медиите" ги бива куките.

90

Гвендор

преди 5 години

Примитивните племена се озаптяват и управляват само с диктатура и безкомпромисни наказания за всяко провинение. Те не са узрели за каквато и да било друга система на управление, да не говорим за демокрация. Такова племе, уви, е и населяващото тия земи.

89

Иван11

преди 5 години

Само с изключително тежки наказания които се прилагат и непрестанно напомняне за присъствието на силна ръка българина може да се накара да спазва правилата. Крум, комунизма за пример и доказателство.

88

Анонимен

преди 5 години

И сега кой му е виновен на българина ?Пак политиците, ромите и мигрантите, нали ;)Сами си правим живота кофти, но нали е по-лесно да обвиняваме все другите :)))

87

Анонимен

преди 5 години

ще карам пак ,и ще си плащам с 60 ли да караме