29

Възмутен

преди 5 години

Как може 2 години за такова нещо, при положение, че някои убийци лежат толкова?! Не одободрявам извършения акт, но освен с глоба за уриниране на обществено място, защо трябва да бъде наказван този човек? Нито е наранил някого, нито извършил кражба или измама. Кой ги е писал тези "гениални" закони български?

28

Анонимен

преди 5 години

сега пик лятото ще стане булка:)

27

Башка Луд

преди 5 години

Всяка гавра с трибагреника трябва да се наказва жестоко! Под това знаме са загивали дедите ни за да ни има, то е символ на всичко българско и свято за нас! Този лум пен, да се беше самозапалил в знак на протест, ама за това се иска ду.***!Сега за две годинки, бронзовите ще му сменят мирогледа!

26

Анонимен

преди 5 години

Ко? Не! В някои американски щати можеш да направиш същото с флага им, в знак на протест и никой няма право да те пипне дори с пръст. В Турция пък, самото общество ще те линчува ако направиш така с флага им. Ще си благодарен ако стигнеш до съд. В Русия пък е 50:50. Там зависи на какъв човек ще попаднеш. А може и човекът да е против дори, но да те съжали заради простотията ти.

25

Деян Куцев

преди 5 години

За мен флага е този с полумесеца. Друг не признавам

24

Калашников

преди 5 години

Точно така.. Браво!! Занапред никой да не си и помисля да вдига глас срещу Боцко и Цацко. Ако беше някой *** щяха да го пуснат мирно и тихо, какото оня който уби клошар. Вече никой не си спомня, нали..? Къде е той сега?

23

Анонимен

преди 5 години

А на Борисов, заради когото без време умря сума ти народ, колко???

22

Пандизчия

преди 5 години

Те в затвора ще го направят "знаменосец", споко! ;)

21

Пацu

преди 5 години

Освен затвор, да му отрежат и инструмента с който поруга знамето!

20

Анонимен

преди 5 години

Шкембетата по-долуАко беше ром и го беше изгорил за кеф щеше да е ОК, нали

19

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

ПуснЕте Чоека си ходи е пеераси. Срещу вас протестира срещу съдебната система иКато толкоз много му се протестира срещу съдебната система, да измисли някакъв друг начин. Поругаването на националния флаг е углавно престъпление. Да пука гуми на коли на прокурори, да пише протестни плакати, но какво му е виновен флага. Той е символ на България!

18

Анонимен

преди 5 години

тоя беше някакъв русофилистичен ***, с Ленин или нещо подобно на тениската, нека да полежи

17

Анонимен

преди 5 години

Не го оправдавам, но поне протестира срещу корумпираната съд система. Тя естесвено си отмъсти. Но защо десетки подобни прояви от роми останаха незабелязани?

16

Анонимен

преди 5 години

Ще разделя един чаршаф на три еднакви хоризонтални части, ще оставя горната бяла а втората и третата съответно зелена и червена, след това ще изляза на улицата и ще запаля чаршафа.Националният флаг над Президентството ли съм изгорил или само един боядисан чаршаф?На големи националисти се правите, но не съзнавате, че подобно малоумие да вкараш човек във затвора за изгаряне на знаме е спомен от тоталитаризма.Правилно по-долу казва някой, че адвоката му е за смяна

15

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че ще бъде съден!

14

Наблюдател

преди 5 години

Искал е са влезе в затвора, друго обяснение нвмам.

13

Малко е

преди 5 години

Малко са му две години, от които няма да излежи и половината. Този трябва по трудния начин да се научи, че човек носи отговорност за действията и бездействията си.

12

Сократис

преди 5 години

Не всяко парче плат което е оцветено с трите цвята на българското знаме е Национален трибагреник.Почти във всеки дом по селата има байряци останали от време-оно, когато ги раздаваха от общините и кичеха терасите по време на манифестациите.Ако някой с подобно знаме измие пода, тоалетната или си запали огъня на двора да си вари компотите ще бъде ли съден?Националното знаме се развява на строго определени места и ако те се поругаят е вече подсъдимо.Що за адвокат има този човек?

11

Членска карта №7

преди 5 години

до 5Коментари, като вашия ни дават отговор на въпроса защо българите са на привършване! Колкото останем, толкова! Ако ни горите и пикаете по влага, ще го отнесете!

10

Анонимен

преди 5 години

Ибиеца на Паоло - 4 години, кмета изнасилвач 4 години.......... поругаване на националния флаг - 2 години.Птиоритети